עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עם 16 ג׳גה זיכרון ושיהיה קל( תקציב 5-6k בערך)

Featured Replies

פורסם

רק בתמונות.

משקל של 1.5 ק"ג, זה נמוך ודיי טוב למחשב כזה. במיוחד עם מסך HD ואפילו FHD.

כאמור, צריכים לצאת הרבה דגמים והולך להיות מעניין.

עוד מוקדם לחרוץ גורלות.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי להמתין? שאתה רושם צריכים לצאת, בטווח של כמה זמן +- הם יגיעו לחנויות בארץ?

פורסם

אני לא נביא, אם אתה יכול - תחכה.

לדעתי בחגים אבל הכל אפשרי.

פורסם
  • מחבר

נתקלתי במחשב הזה של סמסונג NP900X3C-A06IL הוא קליל ממש, נראה אחלה, 256 gb כונן ssd. איך הוא בהשוואה לאסוס ux32vd?

פורסם

יקר ואפילו לא FHD.

במחיר שלו ועם הפרש של 1000 ש"ח מול קנייה באילת הייתי אפילו נוסע לאילת וקונה שם או דרך חברים. הפרש משמעותי.

לא הייתי לוקח אותו, לא מחשב מאוזן מבחינת מפרט. למרות הכונן SSD והמשקל הזעום של המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה, בקיצור ללכת על האסוס ( ux31vd) יש להם חנות מסודרת בארץ שבה ניתן לראות את כל הדגמים + לשדרג רכיבים במידת הצורך כי לדגם הזה ראיתי שניתן להרכיב את זיכרון הראם.

אגב ראיתי שבאיזה שישרור פה שאמור להגיע מחשב של אסוס עם דגם מעבד חדש יותר, האם הוא יהיה בקטגוריה של האולטרה בוקים או מהמחשבים הכבדים יותר? והאם באמת הביצועים יהיו עדיפים יותר ( איך זה יבוא לידי ביטוי בצרכים שלי למשל?) כי אז אולי כידאי לחכות עוד איזה חודש ( יש איזה דגם מסויים שאמור להגיע לארץ, הרי אני מניח שבחול הם כבר הושקו לא?) אם יש דגם ספציפי אשמח אם תרשמו לי אותו בכדי שכל שבוע +- אחפש אותו בזאפ ונראה אם הוא הושק.

שוב תודה על הסבלנות מראש!

פורסם

למעבדים החדשים (HASWELL) יש שתי תכונות עיקריות:

1) צורכים הרבה פחות אנרגיה ונותנים ביצועים דומים לישנים (אולי אפילו טיפ טיפה יותר). כלומר זמן הסוללה גדול בהרבה (בין 25% ל-50% עוד זמן סוללה).

2) ה-GPU הפנימי במעבד חזק הרבה יותר (פי 2 פלוס מינוס).

אם אתה קונה מחשב עם כרטיס GPU נוסף, אז (2) פחות חשוב.

ראה גם כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/528362-%D7%9E%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9D-haswell-ultrabooks-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5

פורסם
  • מחבר
אני לא הייתי לוקח את המחשבים האלה, הם מגבילים בשדרוג הזיכרון והכונן קשיח במידת הצורך.

אם אפשר הייתי מחכה לדגמים חדשים ולקראת החגים קונה.

נניח: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21077

במחשב הזה 2GB מולחמים על גבי הלוח אם, יש מקום לעוד סטיק זיכרון יחיד, כלומר של 8GB. שזה יוצא סה"כ 10GB זיכרון פנימי.

הוא מגיע עם 6GB כי יש שם כרגע סטיק של 4GB, זה 2+4.

אוקי נניח ואני הולך על הקונפיגורציה מהקישור שהבאת. מאיפה אני קונה את הזיכרון של ה8gb? ומי מתקין לי את זה? החנות הנ״ל לדעתכם עושה את זה?

פורסם
אוקי נניח ואני הולך על הקונפיגורציה מהקישור שהבאת. מאיפה אני קונה את הזיכרון של ה8gb? ומי מתקין לי את זה? החנות הנ״ל לדעתכם עושה את זה?

יש לקנות בכל חנות חומרה זכרונות

סטיק 8GB יעלה בערך +300 ש"ח

אני מאמין שתהיה חנות שתסכים להרכיב לך את הזכרון ללא תשלום אם תקנה אצלה את המחשב.

וזה לא מאוד מסובך, יש מלא סרטונים ביוטיוב.

פורסם

זיכרון פנימי:

http://ksp.co.il/?uin=17315

285 ש"ח

סרטון הדרכה:

עבודה של דקות ספורות וזה בפנים מותקן, אני אישית הייתי עושה את זה לבד כי זה דיי פשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, שאלה אחרונה ואולי טיפשית. אמנם רשמתם לי שאפשר להחליף (בעצם לשנות את הזיכרון שבה מובנה - 4gb ) בכרטיס של 8, אבל במפרט רשום שהוא עד 6gb. זה שאני אחליף מ4 ל 8 (ובעצם מ6 ל10) המחשב ידע לקרוא את זה? זאת אומרת, המחשב ידע ויוכל לנצל את ה10?

פורסם

כן, אין בעיה. זה יתעדכן לבד.

כאמור כפי שרשמתי לך:

במחשב הזה 2GB מולחמים על גבי הלוח אם, יש מקום לעוד סטיק זיכרון יחיד, כלומר של 8GB. שזה יוצא סה"כ 10GB זיכרון פנימי.

הוא מגיע עם 6GB כי יש שם כרגע סטיק של 4GB, זה 2+4.

את ה-4GB שאתה מוציא תמכור.

תמכור לחבר או מישהו אחר שיש לו מחשב נייד (עם DDR3) או משהו. ככה תחזיר מעט את ההשקעה בזיכרון ששידרגת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים