עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עם 16 ג׳גה זיכרון ושיהיה קל( תקציב 5-6k בערך)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צלם ואני מחפש מחשב בסביבות 15 אינץ, שיהיה קל ( זה הכי חשוב) ודק ושיהיה חזק ומהיר. אני לא מחפש מק.

עבודה עם תוכנות כגון לייטרום, פוטושופ, אילוסטרייטור. ושיהיה לו מסך חד.

האם יש מחשבים ניידים שיש להם 16 ג׳יגה זיכרון? יש לי i5 ו 16 ג׳יגה בנייד שלי והוא טס ( יש לו גם ssd ויופי של כרטיס מסך דברים שלא בהכרח אני צריך בנייד)

התקציב בסביבות 5-6k

פורסם
  • מחבר

חברים אשמח לעזרתכם

פורסם

מסך יותר קטן גם יכול להיות טוב לך?

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

ראשית אני עשה סדר, המחשב הרשום למעלה ( זה עם הssd) הוא נייח ולא נייד כמו שרשום. אומנם יש לי גם נייד של דל i7 אבל נוא 17 אינץ והוא ממש ממש כבד.

לשאלתכם - בהחלט ניתן להתפשר על גודל המסך. 13 ומעלה. אני צריך שיהיה מהיר וחזק אבל כעיקרון הוא לא הולך לשמש אותי לעיבוד רציני ( בשביל זה יש לי את הנייח) אלא יותר לחבר אליו את המצלמה כאשר אני אצל לקוח. מה שכן חשוב לי זה שהמסך שלו יהיה חד (ips)

אגב דרישה משנית: שיהיה עמיד ויפה. הדל שלי הוא פלסטיקי כזה ואני פחות מתחבר לעיצוב. המקבוקים פרו עונים בדיוק על הצורך הזה אבל הם עולים הון.

תודה על הסבלנות מראש.

מוטי

פורסם

תגובה מיותרת, טוב שלא שלחת אותו לZAP ו"תראה מה מתאים לך".

בגלל זה הוא בא להתייעץ בפורום. :P

פורסם
  • מחבר

באמת יש שם מליון מחשבים וזה בערך מחזיר אותי לנקודת ההתחלה. אני צריך את המלצתכם...

פורסם

בקיצור, חפש asus zenbook (מגיע עם מסך full hd פאנל ips)

[h=1]Asus UX31A[/h][h=1]Asus UX32VD[/h]

פורסם
  • מחבר

עברתי על שניהם. לא הצלחתי להבין כל כך מה ההבדל? מבחינת מחיר הם כמעט זהים

פורסם
עברתי על שניהם. לא הצלחתי להבין כל כך מה ההבדל? מבחינת מחיר הם כמעט זהים

ה32 טיפה יותר עבה, ולכן נכנסים בו כרטיס גרפי ייעודי, שקע USB שלישי ושקע HDMI רגיל

ל32 תחתית מפלסטיק והשאר מאלומיניום, ואילו ה31 עשוי כולו מאלומיניום ולכן הוא דק וקל יותר - 1.45 מול 1.3 קילו

ux31a-ux32a.jpg

פורסם
  • מחבר

פששש.. ידעתי שאני צריך להתייעץ איתכם, מת על התשובה שלכם!!

שאלה קטנה נוספת, בדקתי בזאפ ורק 2 חנויות מוכרות את המחשבים האלו. הם לא שכיחים?

פשוט לבחור מאחר משני החנויות האלו?

אגב ראיתי שאת ה32 ניתן לר במעט עם זיכרון של 6 ג׳יגה במקום 4 וכונן גדול יותר. אתם חושבים שבארץ ניתן לרכוש את ההגדלות האלו? ( בהתחשב בעובדה שרק 2 חנויות מוכרות את המחשבים האלו).

תודה על הסבלנות מראש!

מוטי

פורסם

נדמה לי גם ש-UX32 מגיעים עם דיסק קשיח רגיל וללא SSD.

פורסם

אני לא הייתי לוקח את המחשבים האלה, הם מגבילים בשדרוג הזיכרון והכונן קשיח במידת הצורך.

אם אפשר הייתי מחכה לדגמים חדשים ולקראת החגים קונה.

נניח: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21077

במחשב הזה 2GB מולחמים על גבי הלוח אם, יש מקום לעוד סטיק זיכרון יחיד, כלומר של 8GB. שזה יוצא סה"כ 10GB זיכרון פנימי.

הוא מגיע עם 6GB כי יש שם כרגע סטיק של 4GB, זה 2+4.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעייה להמתין. אבל ממה שאני רואה המחשב הזה במלאי אז בעצם זה הדגם שהתכוונת אליו או שאמור להגיע אחד אחר? אגב לגבי שדרוג הזיכרון, איפה עושים את זה? האם זה לדגם שהבאת בקישור? ( אני לחלוטין מעדיף מחשב עם זיכרון ram גדול יותר)

פורסם
  • מחבר

iPad לא טוב לי. אני לא מחפש רק מסך למול הלקוח אלא מחשב. אני מחבר את המצלמה למחשב וכל תמונה שאני מצלם נפתחת לי במחשב ( בלייטרום) אני כן יבצע לה עיבוד למול הלקוח, וכמובן גם סינון של התמונות. אני אפתח לייטרום ופוטושופ במקביל. אך את העיבוד הרציני אבצע על הנייח, אם זאת מחשב מהיר ( שיטען לי את התמונות מהר ויעבור מתמונה לתמונה מהר) זה חשוב מאוד עבורי. לכן אני מחפש שילוב של מחשב קל, בעל מסך איכותי, חזק יחסית וכמובן שיהיה אסטטי.

פורסם
  • מחבר

הלנובו - גדול קצת ( לפחות נראה כך בתמונות). האם בקרוב (בטווח של החודש +) אמור לצאת מחשב עדיף על האסוס שהוזכר? אגב במחיר של 5000-6000 יש עוד אופציות למחשב חזק (יחסית) קל ושם נראה טוב חוץ מהאסוס ux32vd ? אגב לאסוף יש בארץ חנות שלהם ( בכדי לקפוץ אליהם ונניח לרכוש את המחשב + הגדלת הזיכרון אצלם?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים