עבור לתוכן

האם שווה לקנות את מהדורת יוקרה כשיש את המשחק

Featured Replies

פורסם

https://help.ea.com/article/what-is-the-difference-between-battlefield-3-premium-and-battlefield-3-premium-edition

לפי האתר הזה ולפי הוונתי (אני לא כל כך טוב באנגלית) במהדורת היוקרה יש רק קבלת יותר נקודות\כסף-דמה על ניצחונות במשחק לקניית נשק וחפצים מאשר במשחק הרגיל או שהנשק והחפצים יותר זולים מאשר במשחק הרגיל ויחס מועדף בטור למשחק ואולי עוד מפות.

אם זה רק זה ההבדל האם כדי לקנות את תוספת היוקרה מאשר להסתפק במשחק הרגיל?

פורסם

עברתי מ B2K לפרימיום לפני חודש בערך , לא מרגיש הבדל משמעותי ..

נפתחו מפות/נשקים חדשים , אבל אני מעדיף את המפות בסיס (מטרו,פיירסטורם וכדומה..)

פורסם
  • מחבר

1)כמו שחשבתי לא שווה את הכסף

2)דרך הגב קניתי היום את הכותר הרביעי בסדרה במהדורת יוקרה הבדל של עשר דולר לאומת המהדורה הרגילה

ואני מחכה שיצא להורדה בתוכנה Origin

3) כשהתקנתי את המשחק בפעם הראשונה הוא לא הצליח להתקין בגלל שהוא צריך מקום בC שC אצלי זה SSD של 64GB

עכשיו לא קניתי SSD חדש ואני מתקין אותו שוב אחרי הרבה זמן שהוא לא היה מותכן אצלי עכשיו הוא התקין מהדיסק וביקש את הדיסק השני וניתקע על 58% וגם כל המחשב שלי נתקע אז עשיתי הפעלה מחדש והפעלתי את ה-Origin והוא מוריד לי עכשיו את המשחק אני מקווה לטוב.

פורסם

אני לעומת זאת כן רואה הבדל גדול במפות, כלי נשק ורכבים שונים בשלל ההרחבות השונות של BF3 לדעתי בהדברות על העתיד אפשר להגיד שיהיו שינויים נרחבים גם בהרחבות ב BF4, לא ממליץ לקנות כל כך מהר מי שלא יכול לחכות ויש לו הכסף שיבושם לו, אבל מי שלא תמיד יכול לחכות לביקורות הראשונות.

עוד דבר אני חושב שכדאי לך "בן" לבדוק קודם כמה מקום פנוי יש לך מהשטח הכולל של הSSD שלך, במידה ואין לך תמיד זול יותר לקנות הארד דיסק גדול יותר בנפח לא בנוי פלאש, תנסה.

בקשר למשחק, מקווה שיתקין לך, תפעיל ניקוי דיסק "לא DEFRAG!!!" ניקוי, במידה ויש לך קבצים להפטר מהם תפטר מהם.

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים , הפרימיום שווה כל שקל , אם אתם באמת מתכוונים לשחק ולשחק הרבה.

כל DLC הוא עולם בפני עצמו ולא סתם כמה מפות ונשקים.

CQ הוא לקרבות אינטנסיבים סטייל COD

AK הוא קרבות ענקיים שנותנים דגש על רכבים, טנקים ומטוסים

AM - מפות חדשות משנות את כל המשחק (מפות עם בניינים גבוהים)

EG - כנ"ל

כל DLC גם כולל מוד יחודי בשבילו מ- CTF ועד Tank Supiority המעולה.

השאלה היא האם שווה להשקיע בזה כסף כל כך קרוב ל- BF4.

לדעתי אם לא שיחקתם אז זה חובה.

פורסם
  • מחבר

1) אני אולי אשקול לקנות את ההרחבה תלוי כמה היא עולה אם זה 29$ ומעלה אני יחשוב יותר טוב

2)יש לי שני HHD אחד טרה וחצי טרה שחיברתי בגמישות (רייד0) של חלונות 8 ומשום מה הוא כבר לא התקין לי בC אלה רק בD

3)אני מנסה להפעיל את המשחק דרך הTriDef 3D ואני מסתבך הוא העלה לי את הOrigin ומיליתי את שם המשתמש והססמה ולחצתי על PLAY והוא העלה לי אתר באקספלורר שלחצתי על QUICK MATCH והורדתי את הקובץ בIDM והפעלתי את הקובץ והוא כבר כמה שעות על MATCHMAKING מה לעשות?

פורסם

קודם כל איזה דפדפן?

השתמש בדפדפן אחר מבית GOOGLE או FIREFOX או שתנסה לעדכן את הדפדפן שלך, אם ובמידה אתה עובד עם CHROME או FIRE FOX וזה לא עובד הן בזה והן בזה, תנסה ב EXPLORER.

במידה והמשחק שוב לא עובד לך תרשום פה תגובה וננסה לעשות משהו.

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להפוך את כרום לדפדפן בחירת המחדל אז העתקתי את הכתובת אליו ואותו הדבר

למי שהוא יש את המספר הטלפון ואת שעות המענה הטלפוני של "הד ארצי מולטימדיה" כי ניסיתי לצלצל ב20:30 היום למספר לא נכון (03-5333333) זה מה שנתנו לי ב144?

פורסם

אני מעט בור .. מה זה

TriDef 3D ?

להתחבר ישירות דרך באטלוג , אתה יכול ?

ד"א , במקומך הייתי מחכה ל bf4 ולא מבזבז כסף על הרחבה ..

פורסם
  • מחבר

אתה לא בור לא כל אחד צריך לדעת מה זה TriDef 3D, זאת תוכנה ששייכת למסך מחשב: LG d2342p שמפעילה כמו שמה את 3DTV (בתלת ממדי) גם למשחקים.

ואני לא יודע מה זה באטלוג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים