עבור לתוכן

בעיה בקירור המעבד NH-U9B

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי את הקירור הזה והוא עושה לי קצת צרות.

התקנתי אותו על מעבד I5 והטמפ' מגיעה ל 70 מעלות כשאני משחק במולטיפלייר של BF3. איך זה הגיוני?

שמתי משחה טרמית כמו שצריך ומרחתי עם כרטיס אשראי שכבה דקה ואחידה.

אני משתגע,

ממה זה יכול לקרות? :angry:

עם הקירור של אינטל הייתי מקבל 80 מעלות במאמץ חשבתי שקירור חדש ייתן לי הרבה פחות.

ופה ראיתי שהם קיבלו הרבה הרבה פחות (ועוד על מעבד חם יותר מסדרה קודמת):

graph2.gif

זה לא הגיוני!

אפשר עזרה?? :huh:

דרך אגב, התקנתי אותו לאורך... זאת אומרת שהמאווררים פונים למעלה ולמטה. לא לצדדים.

פורסם
  • מחבר

I5 2400

- - - תגובה אוחדה: - - -

I5 2400

פורסם

הטמפרטורות שצירפת לטבלה מאוד לא הגיוניות, לדעתי זה דלתא, קירור סטוק לא מגיע ל-60 מעלות במאמץ.

אבל אצלי BF3 גם כן מאמץ את המעבד למקסימום, והטמפרטורות קצת יותר נמוכות, עקב שימוש בקירור מתקדם יותר.

דבר שני, לא מומלץ למרוח משחה, לדעתי השיטה הכי טובה היא נקודה באמצע ולתת לקירור וללחץ לעשות את העבודה, ככה השכבה הרבה יותר אחידה, בלי בועות אוויר.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת דלתא? אתה מתכוון להפרש?

איזה קירור יש לך?

אני יודע ש-BF3 מאמץ את המעבד מאוד, אבל לא חשבתי שבמידה כזאת...

תחשוב מה יקרה אם אני אפעיל עומס של Prime95 לצורך בדיקה.

אם הייתם אומרים לי שטמפרטורה כזאת הייתי מקבל אולי הייתי שוקל קירור מים... כי בתכלס אני בלי OC.

וכשאתה אומר "לא למרוח משחה", האם אתה מתכוון לכך שיש לשים את המשחה כמו בסרטון הזה?

וזה לא נקודה... ראיתי ששמים פס כזה לאורך ואז זה נמרח לבד.

פורסם

נקודה, פס, יש הרבה שיטות שונות. אין הרבה הבדל ביניהן.

לדעתי למרוח זה לא טוב, כי אף פעם זה לא ייצא אחיד ומושלם ויהיה מגע טוב עם הקירור בלי בועות.

BF3 אצלי אימץ את המעבד ל-100%, פריים יאמץ 100%, אבל הוא ישתמש בסט פקודות מורכב וישתמש במטמון ובכל רכיבי המעבד באופן אינטנסיבי.

לי יש קירור קורסאיר A70:

corsair_a70_angle2_b.jpg

דלתא זה הפרש, בין טמפרטורת החדר לטמפרטורת המעבד.

פורסם

פותח התרד לעשות השוואות לביקורות אחרות לא נון אינדיקציה במיוחד שטמפ' החדר שונה. תבדוק מה הטמפק בחדר שלך.

כמו כן אם המאוורר נמצא על הMAX RPM שלו במאמץ.

פורסם

לא קשור טמפרטורת חדר. ראבק, מעבד אחר לחלוטין נבחן שם בביקות. אם המגע הטרמי טוב ובמאמץ המעבד בכל זאת מגיע ל70 זה פשוט אומר שסביבת המעבד חמה. ככה או ככה זה עשיין בתחום תקין לגמרי

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא נראה לי הגיוני... זה לא שיש בחדר שלי חום מדברי.

ואני לא חושב ש-70 מעלות צלזיוס זה תקין, כי באינטל מוצהר שהטמפרטורה המקסימלית צריכה להיות 72.6 מעלות. מה יקרה אם המעבד יהיה תחת עומס גבוה יותר ויגיע לטמפרטורה גבוהה יותר?

חוץ מזה, איך אני יודע אם המאווררים מסתובבים על המקסימום סיבובים בדקה? ואם לא, איך אני משנה את המהירות?

ראיתי ביקורת שלכם שאפילו עם ה-Freezer 13 Pro אתם מקבלים פחות, וזה אמור להיות קירור ברמה נמוכה יותר.

אני לא מבין את זה. אני מרגיש שסתם שילמתי על הקירור החדש.

פורסם

בביקורת שלנו נבנן אותו מעבד עם אותו קירור תחת אותה סביבת עבודה? אז שוב... מה הטעם בכלל להשוות? 70 מעלות צלזיוס במאמץ זה בגדר תקין. במידה ומעבד מתחמם יתר על המידה, במקרה שלך סביב 90 מעלות, הוא יאט את עצמו וכך יפחית את פליטת החום. סביב 100 הוא כברמיכבה את עצמו כדי למנוע נזק

פורסם
  • מחבר

אז לשם מה הבנצ'מרקים נועדו אם אי אפשר להשוות מול התוצאות שלנו? מה זה נותן לי בעצם כקורא? אני לא מזלזל חלילה, הרי אתה אומר שסביבת העבודה שונה ואני רואה תוצאות שונות בביקורות ממה שאני מקבל בפועל אצלי וזה חבל.

ניסיתי להרכיב מחדש בלי למרוח את המשחה פשוט לשים אותה ולתת לקירור למחוץ את המשחה ששמתי.

זה לא ירד ממש, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 על V.H + פילטרים עד הסוף (למרות שזה רץ לא מי יודע מה טוב) וזה הגיע לטמפרטורה של 67~68 מעלות במעבד

הדיסק הקשיח שלי גם כן מתחמם לאללה ומגיע לפאקינג 46 מעלות צלזיוס.

פורסם

השוואת קירורים נועדה לצורך השוואה. משווים אותם אחד לשני באותם תנאים בשביל למצוא את הטוב יותר.

ושוב, אם רכיבים אחרים מתחממים אצלך (לא פאיקנג, פשוט מעל לממוצע), סביבת העבודה בתוך המארז וכנראה גם מחוצה לו גבוהה

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יכול לשפר את סביבת העבודה?

ואיך אני בודק אם המאווררים מסתובבים על המקסימום סיבובים בדקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים