עבור לתוכן

יש לי דיסק תקליטור CD ריק שרוט. האם יש אפשרות לנצל את המקומות הלא פגומים בתקליטור?

Featured Replies

פורסם

אולי דניאל כץ יודע איך לצרוב על דיסק שרוט.

:lol:

פורסם

כנ"ל

פורסם

אני לא מאמין שה"דיון" הזה עדיין פעיל.

נראה לי שלא ה CD שרוט פה...

פורסם

למי שלא הבין את הבדיחה, אני ממליץ לעיין בדיונים הקודמים (והלא פחות הזויים) שהבן אדם הזה פתח.

פורסם

עדיף לחפש בפורום "דניאל כץ".

מספיק לקרוא את דף התוצאות בלבד כדי להבין את הפאנצ'ליין.

פורסם
  • מחבר

איזה לינץ' עשו עליי חברי הפורום פה.. :roflmao2:

טוב הבנו שאתם חושבים שהשאלות שלי לא במקום.. תניחו לפוסט הזה לעבור.

---

multicore, תפסיק ללכלך. הדיונים הקודמים שהבאתי יפים ומעניינים, לפחות לפי דעתי.

ArtTatum, אני לא יודע על מה אתה מדבר. אם יש לך משהו להגיד, תשלח לי בפרטי.

כל טוב.

פורסם

multicore, תפסיק ללכלך. הדיונים הקודמים שהבאתי יפים ומעניינים, לפחות לפי דעתי.

זה נכתב ברצינות?

פורסם
  • מחבר

ברור שלמומחה למחשבים כמוך הדיונים הם נדושים וטריוויאלים. אני מדבר מנקודת מבטו של המשתמש המתחיל כמוני.

פורסם

איזו סיבה שבעולם יש לדיסק ריק להסתובב מחוץ לקופסה שבה הוא נקנה? במיחד מי שכל כך אכפת לו לנצל אפילו דיסק שרוט, היית מצפה שישמור על הדיסקים לצריבה שלו ולא יתן להם להסתובב במקומות שיישרטו או יתלכלכו.

וכאשר מישהו עם מספיק מודעות כדי לקרוא לעצמו "משתמש מתחיל" ולאחרים "מומחים", ובכל זאת כאשר מסבירים לו שרעיון מסויים הוא שטויות במיץ הוא לא מקבל את דעת המומחים אלא נצמד בעקשנות לדעתו, זה בהחלט מסביר למה מתחשק לעשות ממנו צחוק (אם כי לדעתי לא היה מזיק להתגבר על הדחף הזה ולענות באופן ענייני).

פורסם

ניתן לצרוב מידע על דיסק שרוט עד למיקום של השריטה הראשונה בלי תוכנה מיוחדת - ככל שהשריטה (החלק הקרוב ביותר לאמצע הדיסק שלה) רחוקה יותר מהאמצע ייכנס יותר מידע כי הצריבה היא מהאמצע והחוצה. כמה MB נכנס במרחק של כמה mm ? אין לי שמץ, אם בא לך לבדוק תסתכל על כמה דיסקים צרובים קיימים עד איפה הם צרובים ותשווה לנפח שאתה רואה במחשב

אני חושב שלא תמצא יותר מזה

פורסם
  • מחבר

yonizaf,

תראה, זה שלא קיבלתי את דעתם, לא נבע משיקולי ביצועים וכדו'. הכל נבע משיקולי נוחות:

ניסיתי ליצור ממשק/חווית משתמש דיפולטית (כאילו ווינדוס הותקן רק על מחיצה אחת) כאשר משתמשים בשתי מחיצות (כאשר למעשה מפרידים את מערכת ההפעלה ל-C, ואת תיקיות המשתמש ל-D).

זו הייתה שאלה של נוחות גרידא.

אמנם הצלחתי כמעט להגיע למבוקשי זה, אך לא היה פיתרון מושלם. לכן בסופו של דבר נראה לי כרגע שאני הולך להתקין את הכל על מחיצה C בלבד, כי חשוב לי העניין של נוחות חווית המשתמש הדיפולטית על פני היתרון של נוחות בעשיית IMAGE למערכת ההפעלה.

מקווה שהנחתי את דעת כולם. ויותר אין מה לומר.

פורסם

^אתה כוכב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים