עבור לתוכן

babylon 10

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?

פורסם

יש בעיה כללית עם התוכנה הזוועתית הזאת שהיא למעשה וירוס בלואטוור אחד ענק, המלצה לא להתקין ותוריד גם את כל השטויות שהיא התקינה לך בנסיון, תנסה את lingoes ולפירפוקס יש מלא תוספים של תרגום

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למרות שאני נגד הורדות לא חוקיות, במקרה הזה אני מרגיש שזה מוצדק.

באבילון התחילו בגרסאות הראשונות עם חוזה מזוויע שהפך למעשה לגניבה באור יום (כנראה בגלל מכירות נמוכות).

קניית רשיון ( גם אם קנית רישיון לכל החיים) הספיקה רק לגרסא הספציפית שלך (כמו הרבה תוכנות אחרות) אלא שבשלב מסוים, הם החלו להוציא בכח גרסאות נוספות אשר היוו רק שינויים קוסמטיים. בכל מקרה, הרישיון שניתן לך, ניתן רק לך, למחשב אחד ובתקופה האחורנה, רק להתקנה אחת. מ

מה שהיה קורה, מספיק שהיו ברשותך שני מחשבים, התוכנה הייתה אוספת מידע על תצורת המחשב שלך ופשוט ברגע שהפעלת במחשב אחר (או מספיק שהיית משדרג את המחשב שלך) היא הייתה נחסמת. גם אם היה לך רשיון לכל החיים. זכורות לי גם עדויות של אנשים שרק פירמטו את המחשב שלהם והתקינו את התוכנה מחדש ואופס, הרישיון נחסם.

בהתחלה, היה מספיק לפנות לחברה (עד שהיו עונים היה לוקח בין כמה ימים עד שבועות) והם היו מחזירים לשימוש את הקוד שלך אך בערך מגירסא 8, הם הפסיקו לענות למיילים.

החל מגירסא 10 (ותאכלס כבר בגירסא 9) ניתן היה להוריד ולהשתמש חופשי בתוכנה אך עם זאת, החל מגירסא 10, התוכנה מתקינה שלא ביודעין (או כן ביודעין אך ללא אפשרות ביטוי) תוספנים ואינספור תוכנות נוספות ולא רצויות.

לצערי, אין תוכנה בשוק שמתקרבת לתוכנה וליכולות התרגום שלה, לכן לדעתי תשמש בגרסא מספר v.9.0.7. הגרסא האחרונה לפני שבאבילן נהפך ל"חינמית".

נכון, זה לא כךכף חוקי אבל התוכנה הזאת עברה על כל כך הרבה חוקים פלילים שזה מדהים שהיא עדיין באוויר.

* יש לציין שברשותי רשיון לתוכנה לכל החיים (גירסא 2) אך הקוד נאבד ולא טרחתי להתקין מאז את התוכנה. כל מה שכתבתי פה לא בא מידע שלי אלא מאמירות שנכתבו בפורומים שונים (כולל בפורומים של תרגום מקצועי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים