עבור לתוכן

בעיות עם עכבר ומקלדת אלחוטי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הבעיה הזאת הייתה גם בסט הישן). תודה

פורסם

לצערי אין לך יותר מדי מה לעשות בנושא חוץ מלממש אחריות ולהחליף את המוצר.

טיפ: תשתדל שלא לקנות את הסטים האלחוטיים של מייקרוסופט - הם על הפנים.. תגובה איטית בד"כ מנסיון.

פורסם

אם בשני סטים של שתי חברות שונות גם המקלדת וגם העכבר מציגים בעיות דומות, לא הייתי ממהר להצהיר שמדובר במוצר תקול.

מה המרחק בין המקלדת והעכבר למחשב? נסה לחפש מקורות אפשריים להפרעות (מכשירים קרובים וכו').

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה לא קשור רק לסט של מיקרוסופט, גם בלוגיטק היה אותו הדבר.פשוט משהו מוזר בלי הסבר. הקטע הוא שלא רק מדובר פה בעכבר אלא גם על המקלדת שצריך ללחוץ חזק או כמה פעמים שפתאום יגיב כמו שצריך ואם אתה רוצה לרשום מייל למישהו או מכתב כל רגע צריך לבדוק שחסר אות או משהו.

פורסם

קרה לי משהו דומה עם סט של מיקרוסופט שהסתדר אחרי שהחלפתי ערוץ בראוטר האלחוטי :what:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים