עבור לתוכן

ESL Euro Series Summer 2013 CoD:BO2 Groupstage

Featured Replies

פורסם

fb_frontpage_ems_2013-SMALL.jpg

224636.jpg

טוב אז למי שמכיר ולא מכיר EES = ESL Euro Series שהוא אחד מהטורנירים הגדולים ביותר של ה ESL פורסמו עכשיו הבתים במשחק שאנחנו משחקים CoD:BO2 ובטורניר הזה יש כשלושה קבוצות ישראליות שעלו לפי דירוגים שהיו בלאדר ה A-SERIES שהשלוש עשרה קבוצות שהיו מדורגות ממקום ראשון עד 13 קיבלו הזמנות לטורניר הזה + שלושת הקבצות שהיו בטופ ארבע בעונה הקודמת של ה EES, כאמור שינו לו את השם ל Euro Series והשם הקודם שלו כפי שהרוב מכירים זה היה EMS = ESL Major Series.

אלו הקבוצות הישראליות שהעפילו לEES

Activation

CLASSIC

saevus

הפרסים בטורניר הזה עומדים על כ-3000 יורו!

מקום ראשון - 1500 יורו

מקום שני - 900 יורו

מקום שלישי - 600 יורו

ACTIVATION - הקבוצה שלי קיבלנו בית קשה יחסית לפי דעתי הכי קשה ביחס לקבוצות הישראליות האחרות שכל אחד יגיד את דעתו בית A. קיבלנו את myRevenge שהיא קבוצת TOP שלקחה מקום שלישי בעונה הקודמת של הEMS, את ENRO GRIFFINS שהיא קבוצה ממש חזקה עם שחקנים ותיקים וטובים שלקחה לא מעט GO4BO2 הם היו LeiSuRe לפני, ואת VINATION שהם בוטים :D.

CLASSIC - נמצאים בבית D ביחד עם logiX, Orion eSports, LeiSuRe אני מודה זה בית ממש לא קל אבל אני חושב שהקבוצה היחידה שם שבאמת מאיימת עליהם זה logiX ואולי גם Orion. ו LeiSuRe קבוצה נחמדה אבל לא מהווה איום על CLASSIC.

saevus - נמצאים בבית C ביחד עם dotpiXels, UNIQUE, myRisk גם זה בית קשה מאוד dotpixels קבוצה רצחנית שלקחה מקום שני בעונה הקודמת של ה EMS וגם UNIQUE קבוצה רוסית חזקה יחסית למרות שמאז שכמה שחקנים שהיו מקבוצות אחרות עזבו אותה אני לא מחשיב אותם כל כך לפייבוריטים, ו myrisk קבוצה סבירה הם בטוחים שהם טובים אבל אני בטוח ש saevus יעשו להם בית ספר.

קישור לבתים - http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/

וזהו כל מה שנשאר להגיד זה בהצלחה לכולם ולהביא כבוד לישראל :)

אדיוס

פורסם

הבית שלכם הכי קל לפי דעתי,

פורסם
  • מחבר

ממש לא אתה יכול להשוות בכלל? leisure של starr קבוצה ממש גרועה יחסית אתם עוברים אותם בקלות ו orion זה One man team aka IMPACTX אז רק logix יכולים לעשות לכם בעיות. בנוגע ל saevus יש להם בית גם יותר קל כי DPX כמובן שיהיו ראשונים אבל ל UNIQUE אין יותר שחקנים מ DAVAI ומ BANHAMMER הקודמים אז עכשיו הם סתם נחשבים חלשים כמו שהם היו פעם ו MYRISK עשה לי טובה זה פאקינג BLUEJAYS....

פורסם

GL

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם

seavus יהיו מקום שני בבית שלהם אחרי DPX

classic יהיו מקום שני בבית שלהם אחרי LOGIX ואולי ראשון (אם ישחקו ממש טוב!)

ACT יהיו מקום שלישי בבית שלהם אחרי MYR ו-ENRO ואולי אפילו שני אם יצליחו לגבור על ENRO

כמובן זו רק דעתי האישית , אנחנו כבר נראה מה יקרה.

בהצלחה לכולכם!

פורסם

מסכים עם דני ובהצלחה לכללללללללללל הקבוצות

פורסם

ENRO נהיו חלשים מאוד אחרי שהביאו את SWANNIE ו LETHUL שהם דיי נכים אבל הביאו את WIZ אז כנראה שזה יאזן אותם

UNIQUE עדיין קבוצה חזקה מאוד זה שהמיקסרים שהיו איתם הלכו לא מוריד תרמה שלהם ממש

ו ORION זה פינג :(

בסה"כ לא חושב שזה בלתי אפשרי להגיע למקום שני , בהצלחה לכולם

פורסם
ממש לא אתה יכול להשוות בכלל? leisure של starr קבוצה ממש גרועה יחסית אתם עוברים אותם בקלות ו orion זה One man team aka IMPACTX אז רק logix יכולים לעשות לכם בעיות. בנוגע ל saevus יש להם בית גם יותר קל כי DPX כמובן שיהיו ראשונים אבל ל UNIQUE אין יותר שחקנים מ DAVAI ומ BANHAMMER הקודמים אז עכשיו הם סתם נחשבים חלשים כמו שהם היו פעם ו MYRISK עשה לי טובה זה פאקינג BLUEJAYS....

אשכרה one man army

הcheater הזה

ואתם בוטים

פורסם

בהצלחה לכל הישראליות במשחקים(בינינו המשחקים בEMS הזה יהיו המשחקים האחרונים שלנו או לפחות בין האחרונים בBO2 )תנסו להשקיע בהם כמה שאתם יכולים למרות שזה משחק גרוע. :s0817:

פורסם

הוא לא צייטר הוא פשוט טוב, לא כל מי שממש טוב הוא צייטר ואני בטוח שאנחנו יכולים להוציא תוצאות יותר טובות משאתם מסוגלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים