עבור לתוכן

חנויות משחקים ללא DRM?

Featured Replies

פורסם

איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר)

מה שאני מכיר:

- gog.com, אבל אין שם מבחר גדול

- Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store

- GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות?

- עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?

פורסם

אין היום הרבה משחקים שמשוחררים ללא DRM, וזה לא ממש תלוי בחנות. gog מרכז בערך את כולם...

ל-GMG לא ראיתי איזה DRM שלהם, אבל יש להם גם תוכנת התקנה כלשהי (לא יצא לי לנסות אותה). לפי מה שאני רואה הם עובדים בעיקר על בסיס סטים, וכל משחק שדורש סטים הם מציינים זאת בעמוד המשחק. לא יצא לי לראות שם משחקים ללא DRM, או אפילו עם DRM שונה מסטים...

בנוגע ל gamersgate הם מציינים בעמוד השאלות הנפוצות שלהם שאין הגבלה על התקנות, אבל לחלק מהמשחקים יש הגבלה על מספר אקטיבציות ושאפשר לאפס את ההגבלה הזאת על ידי פנייה לתמיכה שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אין היום הרבה משחקים שמשוחררים ללא DRM, וזה לא ממש תלוי בחנות. gog מרכז בערך את כולם...

חיפשתי ולא מצאתי בgog כמה וכמה משחקים שיצאו ללא DRM דרך humble bundle (וגם מוצעים ללא DRM דרך האתר של המשחק עצמו באמצעות הווידג'ט של humble store), זו אחת הסיבות שכתבתי ש"אין שם מבחר גדול".

דוגמאות: and yet it moves, bastion, braid, cogs

ל-GMG לא ראיתי איזה DRM שלהם, אבל יש להם גם תוכנת התקנה כלשהי (לא יצא לי לנסות אותה). לפי מה שאני רואה הם עובדים בעיקר על בסיס סטים, וכל משחק שדורש סטים הם מציינים זאת בעמוד המשחק. לא יצא לי לראות שם משחקים ללא DRM, או אפילו עם DRM שונה מסטים...
אוקיי, תודה. ביססתי את השאלה שלי על העמוד בויקיפדיה שבו מצויין שהם משתמשים בDRM של SecuROM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים