עבור לתוכן

מעבדי אינטל דור 4 לניידים

Featured Replies

פורסם

כל הכוונה שלי הייתה להראות שהתחילו להגיע מחשבים כאלו לארץ ואני מאמין שבקרוב יהיו יותר...

אבל מה שנכון שבאמת בארץ אוהבים להביא מחשבים עם מסכים פשוטים ואין מבחר של מסכים איכותיים ברוב החברות ואם יש מסך טוב אז זה במחשבים ממש יקרים...

פורסם

בארץ אוהבים להאדיר חברות שבעלות פרסום טוב בארץ - ראה ה-HP שהבאת.

ויש מבחר רב של מחשבים איכותיים, במגוון חנויות - אבל לא בחנויות הצרכניות (אופיס דיפו, באג וכאלה...).

כמו כן הדוגמא שהבאתי היא למחשב איכותי שלא יקר ועולה אותו מחיר כמו מחשב שזוכה לשלטי חוצות ופרסום.

בכל החברות יש דגמים איכותיים ועם מסכים איכותיים, זה שבוחרים לא למכור אותם בחנויות שציינתי לדוגמא לא הופך את המחשבים פתאום למוצרי "פרימיום".

באותה המידה שלא קונים מחשב מערוץ הקניות ומי שרוצה ומתעניין מגיע למקום שמתמחה בו (לדוגמא הפורום פה).

פורסם

אני מסכים, בשורה התחתונה היתרון הגדול ביותר למעבדים החדשים הוא שזמן סוללה אמור לגדול והכרטיס מסך שלהם קצת חזק יותר (יתרון אבל לא משהו רציני).

לפעמים כדי שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני אם מה שחשוב זה זמן סוללה...

בכל מקרה אני מאמין שלקראת פסח יגיעו לפה המחשבים עם המעבדים החדשים במבחר דגמים גדול (לפי הערכה שלי מהיכרות עם השוק).

פורסם

אמצע אוגוסט הבנתי שמגיעים מחשבים חדשים של I7 ואולי I5 גם

פורסם

פסח? התכוונת אולי לסוכות...

פורסם

סורי היה כבר מאוחר התכוונתי לסוכות :)

בכל מקרה שתראה שיש מספיק מעבדים כאלו בשוק תפתח דיון חדש ותכתוב את הדרישות שלך למחשב וככה יוכלו בפורום להמליץ לך על מה שהכי מתאים לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים