עבור לתוכן

מעבדי אינטל דור 4 לניידים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות נייד בעתיד הקרוב והמליצו לי לחכות עד לשילוב המעבדים החדשים,

האם יש תאריך ידוע להכנסת המעבדים החדשים לניידים שקיימים כבר בשוק? הרי המעבדים כבר נמכרים בשוק...

תודה

פורסם
אף אחד פה לא נביא ולא יודע להגיד תאריך מדוייק.

יצאו מספר דגמים קטן והוכרזו מספר נוסף שצריכים להגיע לשוק בחודש - חודשיים הקרובים.

אם אתה יכול לחכות לספטמבר - אוקטובר עם הרכישה אני מהמר כמעט בוודאות שתוכל להנות מהמעבדים החדשים.

פורסם

השאלה היא מה היתרון שלהם על המעבדים הקיימים ומה טווח המחירים של המחשבים שיכילו אותם ? מה פער המחירים מהמצב כיום ?

פורסם

יתרונות גדולים בצריכת סוללה ע"י המעבד, ובביצועים של הליבה הגרפית

בנוסף לכך בסביבות 5-10% תוספת ביצועים באותו תדר יחסית לדור הנוכחי.

המחיר יהיה זהה לדור הנוכחי.

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שהמחיר יהיה זהה לדור הנוכחי ? שהרי הגיוני שהמחיר יהיה גבוה יותר...

פורסם

לא, הגיוני שהדור הקודם יוזל.

פורסם

אם זה היה הגיוני שמחיר הדור החדש יהיה גבוה יותר, המחירים של החומרה היו עולים מדי שנה. וזה לא קורה. נכון שכשהחומרה ממש חדשה היא קצת יותר יקרה (בארץ), אבל זה רלוונטי בעיקר לדסקטופ, כמו גם שהמחיר מהר מאוד מתייצב.

פורסם

הסיבה למחיר היקר יותר כשהחומרה רק יוצאת היא שיש עדיין מלאי ישן שצריך להפתר ממנו ..

פורסם

אתה צריך לחכות חודש פחות או יותר. גג חודשיים

פורסם

בארה"ב כבר מטפטפים החוצה מחשבים עם המעבד החדש

פורסם

גם בארץ יש אבל מבחר מאוד קטן, כנראה שיש להם אותם במחסנים אבל הם דוחפים את הדגמים הישנים יותר כדי לא להוריד במחיר או להיתקע...

לדוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14666

פורסם

זו דוגמא למחשב סתמי, לא מחדש בתכונות, מסך גרוע, כרטיס מסך חלש - לא הייתי מסתכל עליו אפילו כמועמד לקנייה.

פורסם

ולמה זה ?

לא כל אחד צריך כרטיס מסך נפרד, והמעבד מספק כרטיס מסך שטוב בהרבה מהכרטיס מסך בדגמים הקודמים.

המעבד הוא 4 ליבתי, עם תדר טורבו נחמד.

הרזולוציה לדעתי היא אדיאלית למסך בכזה גודל. רזולוציה גבהה יותר - טקסט זעיר מדי.

אתה מקבל גם 3 שנות אחריות עד לבית הלקוח.

פורסם

אם אתה אוהב פיקסלים.. אז תהנה ..כשמתכוונים מסך גרוע אז רזולוציה זה הבעיה האחרונה לרוב .. אלה זווית צפיה עלובות .. Contrast גרוע יותר מזה של האייפון 3G.

פורסם
ולמה זה ?

לא כל אחד צריך כרטיס מסך נפרד, והמעבד מספק כרטיס מסך שטוב בהרבה מהכרטיס מסך בדגמים הקודמים.

המעבד הוא 4 ליבתי, עם תדר טורבו נחמד.

הרזולוציה לדעתי היא אדיאלית למסך בכזה גודל. רזולוציה גבהה יותר - טקסט זעיר מדי.

אתה מקבל גם 3 שנות אחריות עד לבית הלקוח.

כי ב-4500 ש"ח אתה מקבל במחשב מקביל באותו מחיר:

- מסך FHD איכותי מט עם זויות צפייה טובות יותר

- מקלדת מוארת

- כרטיס מסך טוב יותר מזה שמוצע ב-HP, מצחיק (ועצוב) זה שהשבב הגרפי המובנה במעבד Intel 4600 רק במעט פחות טוב מה"חיצוני" והמשופר. זה כרטיס מסך שמצופה ונמכר במחשבים בעלות של 3000~ ש"ח.

- מקלדת מוארת

- ביצועי המעבד זהים ל- i7-3630QM.

- כרטיס רשת 1Gigabit.

- מחשב עם חיבורי USB 3.0 מלאים בלבד ולא שילובים עם USB 2.0 כי הם מתקמצנים על השבב.

זה מזכיר לי שחנויות שכונתיות בפירסומים בעיתון מוכרים מחשבים עם מעבדים חזקים העיקר שיהיה חזק ועם כרטיס מסך בסיסי וגרוע ועוד גובים תשלום גבוה וקוראים לזה "מחשב לגיימרים". בדיחה.

מספיק משכנע או שאתה רוצה עוד פירוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים