עבור לתוכן

טורניר הקיץ של קהילת Battlefield אשכול הבתים - בחסות TMS

Featured Replies

פורסם

uyz4wtln1mjo.jpg

שחקנים תהיו מוכנים

טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך!

לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה,

אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב.

נותני החסות של טורניר זה הם -

TMS.co.il

logo-tms.jpg

הפרסים:

Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium

mwjye1tzjmkz.gifgeywjwnid2qz.gif

לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית.

HWzone.co.il | Israel | Rush

HWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns

HWzone.co.il | Israel | Caspian Only

HWzone.co.il | Israel | Club

*בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים

מהלך המשחק:

B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית

טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest

כל זוג משחק עד סיום הטיקטים על דגל B ובעוד שכל קבוצה מחזיקה בדגל אחד

ולקבוצה ליריבה אסור לקחת את דגל הבית שלה (הדגל שהיא מחזיקה בו)

המטרה היא להשתלט על דגל B ולהחזיק בו לאורך כל המשחק בשביל שלקבוצה היריבה ירדו

הטיקטים הקבוצה המנצחת עולה לשלב הבא.

הקבוצה המנצחת היא הקבוצה שתנצח בהפרש הטיקטים המצטבר הגדול ביותר.

הקבוצות סודרו בצורה אקראית אחת מול השנייה ובכל שלב שקבוצה תנצח, היא תעלה לשחק מול הקבוצה הבאה והמשחקים ישוחקו בצורת נוק אאוט (המצנח עולה שלב והמפסיד מודח מיידית מהטורניר)

צורת המשחק:

כמות הטיקטים לכל משחק: 150

כמות הסיבובים: 2

מפת המשחק: Grand Bazaar

הגבלות:

-השימוש בנשקי ההרחבות אסור ! (נשקים אשר מקבלים כחלק מהרחבה )

-All Kits:

+השימוש באביזר פנס (Flashlight) אסור !

+השימוש בנשק XBOW אסור !

+השימוש באקדחים עם פנס מובנה (Flashlight ) אסור!

+השימוש בכל סוגי ה-Shotgun אסור ( 870MCS,DAO-12,MK3A1,M1014,M26,Siaga20k,USAS-12,SPAS-12,M320 BUCK )

-Assault kit

+השימוש ב-M320 Buck אסור !

+השימוש ב-M320 מותר חלקית *

-Engineer Kit

+השימוש ב-RPG/SMAW אסור בהחלט !

+השימוש ב-Gadgets אסור ! (Repair Tool,AT Mine,EOD Bot )

-Support Kit

-השימוש בGadgets אסור ! (C4, Mortar, Claymore

-Recon Kit

+אסור לגמרי !

(*)מותר חלקית - על אחריות המשתמש, מותר לשימוש על מנת לפוצץ דלתות קירות וכדומה, ברגע שאדם נהרג משימוש בנשק הקבוצה מודחת אוטומטית מהטורניר

מחזורים :

4x1e.png

זמנים :

המחזור הראשון-

-יתחיל בתאריך 29/7

-בשעה 18:00

המחזור השני-

-יתחיל בתאריך 30/7

-בשעה 18:00

*-הזמנים של שני הבתים עשויים להשתנות בהמשך

*-כל הקבוצות צריכות להיות מוכנות בזמן כי משחקים עשויים להתבטל או להדחות ואז המשחק הבא יתחיל

אנחנו מאחלים בהצלחה לכל המשתתפים בטורניר, מי יתן וטורניר זה יעבור בהצלחה מרובה !

במהלך כל הטורניר הקבוצות המשחקות נדרשות להגיע כ-10 דקות לפני תחילת המשחק לשרת ה-TS שלנו

b_560_95_1.png

פורסם

בהצלחה לכולם!

פורסם

בהצלחה לכולם! :)

פורסם

ת ו ת ח י ם!

שאלה קטנה:

האם כל מה שלא רשום ו\או לא הוזכר לפני כן כאיסור על שימוש בטורניר מותר? כגון ATTACHMENT Laser Sight?

כל סוגי הכוונות?

:eek2:

פורסם
ת ו ת ח י ם!

שאלה קטנה:

האם כל מה שלא רשום ו\או לא הוזכר לפני כן כאיסור על שימוש בטורניר מותר? כגון ATTACHMENT Laser Sight?

כל סוגי הכוונות?

:eek2:

אם הוא לא רשום, כנראה שמותר...

בהצלחה לכולם!

פורסם

כלי נשק ההרחבות האסורים בטורניר:

למי שלא יודע או לא זוכר בדיוק מה אסור הנה הרשימה שהכנתי

BF3 Back To Karkand:

G53, PP-19, L85, FAMAS, Type 88-QBU, JackHammer - MK3A1, MG36, Type 95-QBB, Type-97 QBZ

Close Quarters:

AUG-A3, SCAR-L, ACW-R, MTAR-21, L86A1, LSAT, MP5K,

Armord Kill

NONE

Aftermath:

X-BOW

End Game:

M1911 S-tac

פורסם

אני לא משתתף בטורניר אבל החוקים האלה מצחיקים.

אסור Recon? רגע זה טורניר BF או COD?

למה כל הנשקים האלה של B2k אסורים? מה בדיוק הבעיה איתם?

למה שיהיה אסור להשתמש ב- Shotgun?

בכל מקרה , בהצלחה לכולם.

פורסם
אני לא משתתף בטורניר אבל החוקים האלה מצחיקים.

אסור Recon? רגע זה טורניר BF או COD?

למה כל הנשקים האלה של B2k אסורים? מה בדיוק הבעיה איתם?

למה שיהיה אסור להשתמש ב- Shotgun?

בכל מקרה , בהצלחה לכולם.

RECON אסור כי הנשקים שלו הורגים בירייה שתיים.

זה טורניר BF.

הנשקים של B2K ושאר ההרחבות אסורים כי נהוג לשחק עם נשקי VANILLA.

ושוטגן הורג מקרוב בירייה אחת וזה לא מראה על סקיל.

פורסם

גם לי לא ברור מאיפה הבאתם את החוקים האלה? זה נשמע יותר כמו טורניר COD מאשר BF. פעם אחרונה שבדקתי BF היה משחק קבוצתי ולא רק מבוסס על סקיל אישי אלא בעיקר על עבודת צוות.

מאיפה הבאתם את זה שFLAG B זה המוד התחרותי הכי משוחק? בליגה האירופאית משחקים בעיקר conquest 6x6 או squad rush 4x4 (ע"ע http://www.esl.eu/eu/bf3/). מה ההגיון לשחק מפה שבה מה שחשוב זה נקודה אחת? תשחקו כבר מטרו 64 וגמרנו.

אגב, אפילו בחוקים של הESL למצב flag b לא אוסרים שימוש בקיט recon וברובי צלפים ואפילו כתוב במפורש שמותר להשתמש בנשקי קארקאנד (http://www.esl.eu/eu/bf3/cup/bflagcup01/leagueinfo/ )

בקיצור, תהנו ובהצלחה לכולם אבל לקרוא לזה טורניר BF זה קצת מגוחך לדעתי.

מקווה שבעתיד תעשו משהו יותר רציני.

פורסם
גם לי לא ברור מאיפה הבאתם את החוקים האלה? זה נשמע יותר כמו טורניר COD מאשר BF. פעם אחרונה שבדקתי BF היה משחק קבוצתי ולא רק מבוסס על סקיל אישי אלא בעיקר על עבודת צוות.

מאיפה הבאתם את זה שFLAG B זה המוד התחרותי הכי משוחק? בליגה האירופאית משחקים בעיקר conquest 6x6 או squad rush 4x4 (ע"ע http://www.esl.eu/eu/bf3/). מה ההגיון לשחק מפה שבה מה שחשוב זה נקודה אחת? תשחקו כבר מטרו 64 וגמרנו.

אגב, אפילו בחוקים של הESL למצב flag b לא אוסרים שימוש בקיט recon וברובי צלפים ואפילו כתוב במפורש שמותר להשתמש בנשקי קארקאנד (http://www.esl.eu/eu/bf3/cup/bflagcup01/leagueinfo/ )

בקיצור, תהנו ובהצלחה לכולם אבל לקרוא לזה טורניר BF זה קצת מגוחך לדעתי.

מקווה שבעתיד תעשו משהו יותר רציני.

אני לא מבין, אם בESL מותר RECON זה אומר שאנחנו חייבים לאפשר אותו?

אנחנו רצינו לבנות משחק קצת שונה,חוקים אלו באו עוד מימי קדם מתקופת הBFBC2 שאסרנו RECON ולדעתנו גם בBF3 לא נאפשר קיט זה

אני הבנתי מאנשי הקהילה הישראלית שB FLAG זה המוד הכי משוחק בקהילה הישראלית וזה מה שהם אוהבים אז זה הטורניר שהם יקבלו

אנחנו באים במטרה שהקהילה הישראלית תהנה ותשחק במוד האהוב עליה.

BF זה משחק קבוצתי, תזכיר לי איפה הזכרנו שאנחנו מתמקדים בסקיל?

יפה להיתפס על מילה אחת שסער אמר ולהפוך את המשפט.

תודה על ה"תמיכה" מקווה שיום אחד תצא מהבועה ותיפתח לדברים טיפה אחרים ולא תישאר מקובע על חוקים קבועים.

פורסם

קודם כל אני מקווה שאף אחד לא לוקח אישית את הטורניר ולדפוסים שליליים,

סה"כ זה טורניר וזה חשוב, בקהילה הזאת אין ESL או TWL זה לא קיים אז אני מניח שטורניר בתנאי קהילה קטנה ולא אוניברסלית זה בסדר, כל מוד אחר יכול להתקבל אבל צריך להבין שמדובר בקהילה לא גדולה כל כך, שלא מתפרשת לאורכי העולם, המטרה הראשונית בטורניר הוא הן לחבר את השחקנים הקיימים לשחקנים החדשים או אנשי הקהילה הוותיקים לחדשים והן לתת מענה לעוד טורנירים וקידמה לפורום הזה, לפחות ככה אני רואה את זה, גם אני הייתי שחקן TWL וגם אני הייתי בסרטים שונים כמו PB BOT ועוד תוכנות TWL ו ESL שונות שצריכות לעבוד ברקע כדי להוכיח שהמשחק לגיטימי ב 100% פה זה לא קורה ולכן זה לא ליגה אלקטרונית עולמית, הרווח פה מעבר לפרסים הזוגיים למנצחים הוא גם עצמי ואישי לכל אחד בכך שהוא נהנה ממשק בקהילה, אני אישית לא אוהב את המפה GRAND BAZAR והיא לא המפה הכי תחרותית שיש לא נותנת כל כך מקום לתמרון ולכשרון אישי ושימוש בחפצי המשחק מכיוון שB ממוקם במקום כל כך מרכזי וצר שאי אפשר לעשות דבר האויב בא מנקודה ברורה מראש והכול נדוש וישן אבל אני לא מתלונן על זה, זה מה שהחליטו וזה מה שיהיה, בעתיד אפשר יהיה לעשות שינויים בנושא אולי בנוגע למפה או אולי בנוגע לחוקים, במקום להיכנס בראש בטורניר הקיים ולהטיח את החוסרים בפני המנהלים אפשר לשלוח הודעה אישית או לרשום בפורום את דרכי השיפור אפילו לטורניר הקיים, הטרד הזה קיים כבר מעל לשבוע, והוא גורף הרבה צפיות ואנשים שרוצים לשחק, (לא עולמי) אז מעבר לזה אין לי עוד מה לחפור כי באמת חפרתי, תשחקו לכיף תהנו ואם באמת יהיה ספונסר מספיק חזק להחזיק CLAN שיהיה מוכן לעלות לליגה הלאומית, אז סלאמתק, אז הייתי מתחיל להתאמן כמו שצריך... עד אז זה נחמד לעשות כזה דבר. גם בחוקים ביתיים שכאלה.

שיהיה יום טוב ובהצלחה לכולם.

פורסם
אני לא מבין, אם בESL מותר RECON זה אומר שאנחנו חייבים לאפשר אותו?

אני הבנתי מאנשי הקהילה הישראלית שB FLAG זה המוד הכי משוחק בקהילה הישראלית וזה מה שהם אוהבים אז זה הטורניר שהם יקבלו

אנחנו באים במטרה שהקהילה הישראלית תהנה ותשחק במוד האהוב עליה.

איך בדיוק הבנתם את זה? הייתה איזושהי הצבעה בנושא? אם זה באמת נכון, זה מאוד עצוב.

ולא שאין מקום למשחקים כאלה אבל לטורניר? לעשות קמפינג על נקודה יחידה במפה, שכולם משחקים פחות או יותר את אותו הקלאס זה לא ממש משחק מעניין. לא לצפיה ולא להשתתפות.

תודה על ה"תמיכה" מקווה שיום אחד תצא מהבועה ותיפתח לדברים טיפה אחרים ולא תישאר מקובע על חוקים קבועים.

אם זה התגובה של מנהל קהילה פה לשאלות לגיטימיות אז באמת חבל על הזמן.

Mon6ooSe, מקבל את כל מה שאמרת ותאמין לי שאני לא לוקח אישית שום דבר (וגם מקווה שאחרים לא).

פשוט חבל לי שזה הטורניר כי זה פחות מעניין אותי אישית ואני מניח שגם אחרים מהקהילה הותיקה. אם זה באמת מה שאנשים רוצים, סאלמתק.

אני נותן לכם קרדיט גדול על הארגון והיוזמה והתגובות שלי פה הם מתוך תקווה שבעתיד אולי יהיו גם טורנירים ברמה טיפה יותר גבוהה.

פורסם
איך בדיוק הבנתם את זה? הייתה איזושהי הצבעה בנושא? אם זה באמת נכון, זה מאוד עצוב.

ולא שאין מקום למשחקים כאלה אבל לטורניר? לעשות קמפינג על נקודה יחידה במפה, שכולם משחקים פחות או יותר את אותו הקלאס זה לא ממש משחק מעניין. לא לצפיה ולא להשתתפות.

אם זה התגובה של מנהל קהילה פה לשאלות לגיטימיות אז באמת חבל על הזמן.

Mon6ooSe, מקבל את כל מה שאמרת ותאמין לי שאני לא לוקח אישית שום דבר (וגם מקווה שאחרים לא).

פשוט חבל לי שזה הטורניר כי זה פחות מעניין אותי אישית ואני מניח שגם אחרים מהקהילה הותיקה. אם זה באמת מה שאנשים רוצים, סאלמתק.

אני נותן לכם קרדיט גדול על הארגון והיוזמה והתגובות שלי פה הם מתוך תקווה שבעתיד אולי יהיו גם טורנירים ברמה טיפה יותר גבוהה.

בוא תסביר לי מה זה רמה יותר גבוהה?

כרגע המוד המשוחק ביותר זה 2VS2 ורואים את זה לפי ההיענות של השחקנים.

שאלנו מספר אנשים מה הם מעדיפים והם אמרו 2VS2.

גם אי אפשר לקיים כרגע טורניר של 4VS4 או 6VS6 כי לא תמצא יותר מ5 קבוצות כאלה או קלאנים שיתארגנו באופן הזה.

ב2VS2 פשוט חבר לוקח איתו עוד חבר והם משחקים, יותק קל, בלי חיפושים של אנשים.

אני מזכיר גם שזה ממש לא הטורניר האחרון שנעשה, ואם אתה חושב שיש מקום לשיפור, נשמח לשמוע דעתך :)

פורסם

לפעם הבאה, הייתי שמח אם היו טורנירים סטייל מה שהיה פעם בBC2. אתה יכול לראות שההענות הייתה גבוהה וכך גם הרמה.

עריכה - בזה גם נחתום את הדיון הזה. בהצלחה לכולם!

פורסם

מתי תפרסמו את הטבלה של השלבים הבאים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים