פורסם 2013 ביולי 2712 שנים שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים camo hack \ auto clicker ?- - - תגובה אוחדה: - - -camo hack \ auto clicker ?
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מחבר camo hack \ auto clicker ?- - - תגובה אוחדה: - - -camo hack \ auto clicker ?לא שזכור לי.אני לא בדיוק זוכר אבל יש מצב שעשיתי מזמן CAMO HACK..
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מחבר יש סיכוי camo hack מה?קיצור מה אני עושה?כי חבל לי על השישים דולר ששילמתי על המשחק וחבל בכללי :\
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מה?קיצור מה אני עושה?כי חבל לי על השישים דולר ששילמתי על המשחק וחבל בכללי :\מה אתה יכול לעשות ?תכתוב להם שאתה חולה סרטן ורק בזכות קוד אתה חיי ואין לך עוד שישים דולר.לא יורידו לך את הבאן הזה בחיים בקיצור..
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מחבר מה אתה יכול לעשות ?תכתוב להם שאתה חולה סרטן ורק בזכות קוד אתה חיי ואין לך עוד שישים דולר.לא יורידו לך את הבאן הזה בחיים בקיצור..למה אתה בא בכזאת גישה?אני שואל רציני וממש מבואס מהבאן הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.