עבור לתוכן

מה ההבדל בין דגמי gigabyte geforce gtx760 windforce x3 2gb ?

Featured Replies

פורסם

יש REV 1 ו REV 2 ? איך אפשר לדעת בעת הרכישה איזה אני מקבל ומה השוני ביניהם ? האם יתכן שהראשון עדיף ?

פורסם
  • מחבר

כרגיל, שאלה קצת מחוץ לקופסא ואין תגובות....

פורסם

Revision 1.0, on the left, is printed on a lighter blue colored PCB, and has a smoother, rounder, and glossier WindForce 3X cooler housing. The revision 2.0 version on the right is printed on black PCB and has a less glossy fan housing. The housing is also not as smooth or rounded. We reached out to GIGABYTE for answers, and GIGABYTE's response is thus:

The only difference between them is the fan cover. Rev1.0 is plastic and Rev2.0 is metal. They both have the same exact spec. The Rev1.0 will phase out soon.

So literally the only difference is in the fan cover, one being plastic, the other metal. Therefore revision 1.0 will reflect the performance and overclocking potential of revision 2.0. As you will find out, that overclocking potential is very good.

http://www.hardocp.com/article/2013/07/09/gigabyte_gtx_760_oc_version_video_card_review/

בכדי לדעת בוודאות מה אתה רוכש, התייחס למימדי הכרטיס בספסיפיקציות, אלו משתנים בין הרביזיות באתר של ג'יגהבייט.

אפשר גם לשאול את המוכר, או לראות את צורת גוף הקירור בתמונת המוצר.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם
  • מחבר

הממ, אוקי, ראיתי כמה תגובות בפורומים בחו"ל שאומרים שהחיבור של הקירור לליבה פחות טוב ב REV2 ולכן הוא קירור פחות טוב, מישהו יודע על זה משהו ?

פורסם

המלצה אישית, אל תחפור לתוך זה יותר מדי... אתה לא יכול לדעת מה תקבל, אתה סתם תתבאס אם תחשוב שקיבלת את הפחות טוב ...

אתה יכול חוץ מזה לקנות משחה טרמית כמו LIQUID ULTRA/IC DIMOND שתוריד לך בכל אופן את הטמפ' בטירוף, וזה לא כזה יקר (60 שקל לליקוויד כולל משלוח, מהיצרן)

פורסם
  • מחבר

לפרק את הקירור של הכרטיס ולשים אותה ? זה לא יהרוס את האחריות ?

פורסם

לפעמים יש מדבקה על אחד הברגים... אבל אתה יכול להדביק חזרה אני מניח :la:

פורסם
  • מחבר

לא בשבילי.. תודה.

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר זה להיסתכל על המדבקה של הדגם על הקופסא, אני בטוח שיהיה רשום לך שם.

פורסם
כרגיל, שאלה קצת מחוץ לקופסא ואין תגובות....

כרגיל, תגובה צינית ועוקצנית שעלולה לזכות למשתמש זמן מחוץ לקופסא ולא רק לתגובה. להבא ערוך את אותו החיפוש המהיר שיסנדרום ערך בשביל להביא לך תשובה. יחסוך זמן. לא רוצה לראות עוד הקפצות כפויות טובה ועוקצניות שכאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים