עבור לתוכן

הגדרת נתב

Featured Replies

פורסם

שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox.

אני צריך עזרה בשני דברים.

א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway.

עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one

ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.

פורסם

א. זה במידה והNIC קיבל את כתובת ה default gaetway מהDHCP של ה LevelOne.

ב. ניסית RTFM לפני הכל?

פורסם
  • מחבר

איך אני נעזר במה שרשמת ב א ?

ולגבי ב לא

פורסם

מה זאת אומרת איך?

אם חיברת ציוד כלשהו לרשת שנמצאת עם הHotBox אז קיבלת תשובה ממנו ברגע ששלחת DHCP request. על מנת שתוכל לגשת לLevel One, אתה צריך להיות לקבל את ה DHCP offer ממנו ואז תהיה גם בסגמנט שלך ואז ותוכל לגשת לממשק שלו.

למה לא RTFM?

פורסם

שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox.

אני צריך עזרה בשני דברים.

א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway.

עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one

ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.

לפי מה שאתה מתאר ה-HOTBOX שלך מוגדר כנתב ושרת ה-DHCP שמחלק את כתובות ה-IP ברשת הפנימית פעיל - כן אתה מקבל אותו כתובת ה-GATEWAY.

לגבי השאלה שניה - המדריך הזה הוא העזרה שלך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים