עבור לתוכן

ספק למפרט הבא -

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נשארתי קצת באוויר :huh:

אפשר לקבל המלצה לדגם ספציפי + מארז בטווח מחירים הנוכחי שישאירו אותי עם שקט נפשי?

תודה..

פורסם

יוגב תהיה עקבי עם ההמלצות שלך,

70 אחוז עומס זה אומר 1/.7=1.43 המלצת על x*1.4 וטענת ש70 אחוז זה לא טוב

60 אחוז עומס 1/.6=1.67 המלצת על 60

יש סתירה

חוץ מזה שמערכת עם 770 לפי ביקורות לוקחת 350-375 עם oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך

http://www.hardocp.com/article/2013/06/17/asus_geforce_gtx_770_directcu_ii_video_card_review/2

מהשקע ז"א 375*.9=338

338/520=65 אחוז

520/338=1.54

בתמונות שהעלתי מצורפות המלצות לספק, מערכת אחת עם oc למעבד

והשניה ללא עם 20% התיישנות קבלים שזה הרבה, שים לב לנתונים של מסילות 12v

יותר מההספק הכולל

אם תעשה המהרה יותר מקלה גם למעבד וגם לכרטיס מסך קח ספק 600

שימוש רגיל קח 500

נערך על-ידי none77

פורסם

רשמתי לפחות, אצלי גם אין 50% עומס. המלצתי 650w (אתה זה שדוחף אותו לספק לא תואם haswell שירעיש תמידית.. כמו הספק של עידן בסרטון).

- - - תגובה אוחדה: - - -

הוכחתי שהלקוחות בnewegg לא מרוצים, מה שsponsored website כותב על יחידה שנבחרה ע"י היצרן לביקורת (תוך קבלת שלמונים-אחרת מה מחזיק את האתרים האלה), נועד להשקיט ילדים שהרסו לאמא ואבא את הסלון עם מחשב טרקטור (כמוך).

נערך על-ידי yogev_23

פורסם

אתה מתחמק מתשובה מתמטית על ההמלצות שכתבת שסותרות אחת את השניה, אני לא דוחף אותו לשום ספק הגבתי נקודתית על הs12 520 שהוא ספק טוב שגם עם האוסוול אין בעיה להשתמש בו אם מכבים את המצב שינה, בכל הספקים של ss והחברות הטובות מהירות המאוורר משתנה בהתאם לעומס, בזמן משחק לרוב האנשים הרעש לא משנה כי גם ככה יש רמקולים (גם במאמץ מלא מאווררים טובים שקטים יחסית) ולא בזמן משחק הם יותר שקטים,

בכל מקרה החוסר תאימות עם האוסוול לא קשור לרעש של הספק, מאיפה הבאת את זה?

במקרה הכי גרוע הספק לא יכול להדלק ממצב שינה אז מכבים את המחשב ומדליקים בחזרה.

נערך על-ידי none77

פורסם

א. אתה טוען שיש סתירה מתמטית בטענותי, אבל לא מצטט את הסתירה. זה כמו להגיד "אמרת שהשמיים וורודים, אמרת". ב. בתמונות שאתה עצמך צרפת, הminimum psu watt יצא 447, אם הוא יקח ספק 520 משמע 85% עומס, רעש ושחיקה תמידית של הכבלים. זה לא קרוב לא ל-70% ולא ל-60%. כתבתי "לפחות 70% עומס", אולי הובן לך שאני ממליץ על עומס יותר גבוה (?). במונחים מתמטים, כתבתי שאם המערכת צורכת x וואט בpeak, מומלץ שהספק יתן (במוצהר, לא בתיאוריה) לפחות 1.4x. משמע 70% עומס או פחות. נ.ב. מי מוותר היום על מצב שינה, אתה שומע את עצמך? אנחנו לא ב-2007. החזרת אותו לימי הביניים

פורסם

הבאתי ציטוטים שלך, פעם אחת אמרת שכדאי ספק 1.4 כפול ההספק הדרוש שזה אומר 1/1.4=0.71 ז"א 71 אחוז מעומס העבודה ואחר"כ אמרת ש70 אחוז זה לא טוב,

פעם שניה אמרת שצריך 60 אחוז מהעומס עבודה 1/0.6=1.67, תחליט

המחשבון שהבאתי לא נותן את צריכת המערכת אלה איזה ספק לקנות כולל מקדמי בטחון, הגדרתי שם 20 אחוז התיישנות קבלים שזה הרבה, המינימום psu watt זה הספק המינימלי שאפשר לקנות עם מקדמי בטחון לא הצריכה של המחשב, בפועל הם ממליצים יותר הבאתי קישור שהצריכה מהשקע בלי המהרה היא 350 ז"א 350*.9=315 520/315=1.65

אתה בחרת GTX 770 לא אני. תעדיף שהספק שלך לעולם לא יעבור 60% load כי: זה מרעיש, זה מתחמם ומקצר אורך חיים. חוץ מזה שהספק המקורי שבחרת לא תומך בכל המצבים החדשים של haswell.. אם ממש לחוץ לך גם SeaSonic G-Series 550w יעשה ת'עבודה.
נ.ב. אם היא תגרד 450 משמע תגרד 90% load. אתה לא מודע למושג העומס כלל, אם מערכת צורכת x וואט מצמידים לה ספק שנותן לפחות 1.4x, כדי למנוע את הרעש המחריד כפי שמדגים סרטון המחשב שלך.

נערך על-ידי none77

פורסם
אמרת שכדאי ספק 1.4 כפול ההספק הדרוש

לא, אפילו בציטוט שלך כתבתי לפחות. מה לא ברור במילה "לפחות"? צריך אבן שושן?

אם מערכת צורכת x וואט מצמידים לה ספק שנותן לפחות 1.4x
כבר אין לך מה להגיד נוכח 18 תגובות זועמות על ספק תקול ב-newegg, אז אתה מדבר איתי על הפרש של 10%.. קיץ צא לים

- - - תגובה אוחדה: - - -

נשארתי קצת באוויר :huh:

אפשר לקבל המלצה לדגם ספציפי + מארז בטווח מחירים הנוכחי שישאירו אותי עם שקט נפשי?

תודה..

EZCool 250W

פורסם

צא ללמוד מתמטיקה נראה לי אתה לא מבין את הנקודה, ברגע שהמלצת על 1.4x

70% זה בסדר.

וטענת שלא זה הכל,

לפי מה שאתה אומר כל הss חוץ מסידרה g זה ג'נרי........

מהמכולת השכונתית שיהיה

נערך על-ידי none77

פורסם

א. לכתוב "לפחות" זה רף מינימום, כנראה מעולם לא למדת מתמטיקה מכאן חוסר היכרות עם מושג הגבול תחתון. בגלל שהוכחתי 18 פידבקים זועמים בnewegg, אין לך אלא לזעום על כך שהעובדות בשטח הוכיחו שאתה ממליץ על מוצרים פח.

פורסם

בפעם הרביעית 1/1.4 זה 71% ז"א שכל שימוש מתחת ל71% עובר את סף המינימום כולל 70%, לך תשאל את המורה שלך מכיתה ד'

אני המצלתי על ss520s12ii

שמקבל ביקורות טובות באתר החביב עליך

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151094

פורסם

לפותח הדיון:

ספק של 520W מחברה אמינה ומוכרת יהיה די והותר למערכת שלך כולל מרווח בטחון..

רק שתדע למשל שספקים של seasonic מסוגלים לספק בפועל יותר ממה שרשום עליהם, קח לדוגמא את M12 520W שסיפק תחת בדיקה 580W.

הבאנדל שהוצע לך מעולה ומשתלם, הסר דאגה מליבך ושיהיה סוף שבוע נעים..

פורסם
בפעם הרביעית 1/1.4 זה 71% ז"א שכל שימוש מתחת ל71% עובר את סף המינימום כולל 70%, לך תשאל את המורה שלך מכיתה ד'

אני המצלתי על ss520s12ii

שמקבל ביקורות טובות באתר החביב עליך

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151094

לא הגדרתי סף מינימום, הגדרתי גבול תחתון אך אינך בעל השכלה אקדמאית להתמצא בהבדלים. בלינק שהבאת הוא מקבל 20 פידבקים גרועים בין 1-3, משמע ספק תקול ללא בקרת איכות. בסופו של יום יש לך ספק זול, גם לעידן והוריו כועסים על מה שעשה לסלון ביתם. בשל כך כואב לכם שלאחרים יהיה מחשב שקט ואיכותי.

פורסם

נראה לי אין לך 6 שנות לימוד אם אינך מבין ש70% עובר את הגבול התחתון שהצבת,

הספק המהולל שלך מקבל 19% ביקורות 1,2 ו74% ביקורות 4-5

שלי 15% ביקורות 1,2 79% ביקורות 4-5

חוץ מזה שזה לא כזה הבדל כי אצלך 10% לפה או לשם לא משנים כלום בעיקר שזה סותר מה שאתה אומר

פורסם

אתה מבלבל בין מינימום למקסימום, הכי מאותגר פסיכומטרית. גבול תחתון ל1.4x הופך את 71% לגבול עליון של עומס עליו המלצתי, אין לך סיכוי באונ'. בוא נבדוק את שנות הלימוד שלך: צריך לבחור סיסמת אפניים בת 5 ספרות, ללא הצירוף 33. כמה אפשרויות ישנן? נ.ב. מזה "הספק שלך"? אני לא מייצר שום ספק. גם האחוזים שאתה לגבי שביעות רצון לא מגובים בשום לינק. אדרבה הצעת למישהו לוותר על מצב שינה בשנת 2013, כדי לחסוך 100 ש"ח על ספק כח. הכי שכונת מצוקה

נערך על-ידי yogev_23

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים