פורסם 2013 ביולי 2512 שנים הפעם באמת זה מאוד יפה! חבל על הFPS שלך כי זה קצת עורס .... אתה יכול לבקש ממישהו שיצלם לך וישלח בEMAIL .האבתי את הסרטון , יפה מאוד! ותגיד לי רגע , אתה יכול להביא לי את ההגדרות שלך ב-VEGAS? (file properties & render settings)
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים איכות נחמדה מאוד :>>>> בטח הסירטון שוקל 400MB +- אבל זה ממש לא קריטי.תעיף תטשטוש הזה בצדדים.. שום תועלת.. רק מסתיר את הקילפיד.על כמה FPS צילמת? אתה צריך להכנס ולהפעיל את הרקורד בתור CASTER ואז ב CASTER OPTION תוכל לבטל את כל החרא בצדדים כמו המפה והשמות שמופיעים למטה שהורגים... תבטל הכל חוץ מ KILL FEED ויהיה אש
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר איכות נחמדה מאוד :>>>> בטח הסירטון שוקל 400MB +- אבל זה ממש לא קריטי.תעיף תטשטוש הזה בצדדים.. שום תועלת.. רק מסתיר את הקילפיד.על כמה FPS צילמת? אתה צריך להכנס ולהפעיל את הרקורד בתור CASTER ואז ב CASTER OPTION תוכל לבטל את כל החרא בצדדים כמו המפה והשמות שמופיעים למטה שהורגים... תבטל הכל חוץ מ KILL FEED ויהיה אשאני מצלם על 30 FPS בערך ואני יודע שאפשר לעשות את האפשרות הזאת אבל הוא שמר את זה ב Edited film
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.