פורסם 2013 ביולי 2512 שנים שלום,יש ברשותי dlink 6740u h1. אני מעוניין לרכוש עוד נתב ולהשתמש בו כ-AP. איזה נתב מומלץ?האם ה-dlink שברשותי תומך ב wds ?תודה מראש.
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר ברצוני לחבר ביניהם בכבל כדי שהמהירות לא תרד בחצי, נדמה לי שאין בעיה אם אין WDS נכון?
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים ברצוני לחבר ביניהם בכבל כדי שהמהירות לא תרד בחצי, נדמה לי שאין בעיה אם אין WDS נכון?המהירות לא יורדת בחצי אולי רק בשלישיש לי עמדה מרוחקת שכוללת מחשב, טלויזיה חכמה וממיר שכולם מחוברים דרך נתב נוסף שמחובר WDSהחיבור שלי הוא כבלים 100 ובעמדה המרוחקת המהירות היא 65 שזה יפה מאוד ויותר ממספק.הקצב העולה ללא שינוי
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים המהירות האפקטיבית יורדת בחצי בדיוק כיוון שהנתב שמחובר כ-AP ב-WDS אינו יכול לשדר ולקלוט בו זמנית. אל תתיחס למהירות ש-WINDOWS מצביע עליה -- תתיחס למהירות האמיתית.
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים ההגיון ברור אבל עשיתי מספר בדיקות עם speed.hotnet.net.ilמקבל תוצאות מינימום של 60 ומקסימום 65קצב עולה 2.06אני מחובר כך כבר למעלה משנה. החיבור אמין מאוד ולא מתנתק כמו כרטיסי רשתהראוטר סגור בתוך מזנון. מבחינתי זו הצלחה. אין לי אפשרות לסלול לשם קו.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים נראה לי שפתרתי את התעלומה חיברתי TPLINK 841ND עם 2 אנטנות בעזרת WDS המהירות 45 פלוס מינוסכשמחובר לינקסיס E2000 עם 3 אנטנות באותה הצורה המהירות סביב 65עכשיו או שהלינקסיס יותר חזק או שמספר האנטנות משפיעהייתי שמח לתגובה מאחר ואני מחפש ראוטר נוסף עם ביצועים כמו הלינקסיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.