עבור לתוכן

כמה יעלה לי המפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

Vic כבר עכשיו 7950 מתקשה בחלק מהמשחקים התובעניים החדשיםעל הגדרות גבוהות.

אז בעוד חצי שנה בכלל הוא כבר יהיה פחות רלוונטי.

כבר עכשיו הוא נמכר באיזור ה-1000₪ ביד 2.

אולי לך לא חשובות הגדרות גבוהות במשחקים אך ישנם אנשים שהם מה שנקרא בשפת הפורום ״זונת גרפיקה״, שלא יכולים להתפשר על הגדרות או פילטרים.

הבעיה שהיום אין כרטיס יחיד(ליבה אחת) שמצליח להריץ קרייסיס 3 על מקסימום הגדרות ואנשים מחפשים להתקרב כמה שיותר להגדרות המקסימום עם כרטיס עדכני ויקר ,חברות הכרטיסים נהנות מכך שאנשים קונים את הכרטיסים היקרים כי יש למה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הבעיה שהיום אין כרטיס יחיד(ליבה אחת) שמצליח להריץ קרייסיס 3 על מקסימום הגדרות ואנשים מחפשים להתקרב כמה שיותר להגדרות המקסימום עם כרטיס עדכני ויקר ,חברות הכרטיסים נהנות מכך שאנשים קונים את הכרטיסים היקרים כי יש למה.

טוב, אז כנראה שכל אתרי הביקורות שמראים שהכרטיס הזה מריץ קרייסיס חלק על הגדרות מירביות ומסך 1200*1920 משקרים, ובאמת הוא לא מספיק.

בקיצור, חביבי, אתה מגזים בגדול. את רוב המשחקים אני מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות גם עם ה5830 המתיישן שלי, ואתה מלין על כרטיס חזק פי 2 ויותר?

אכן, יש אנשים שתמיד ירוצו לקנות את הכרטיס הכי חזק בשוק. אתה קורא להם "זונות גרפיקה". אני קורא להם "מטומטמים", שכן גם גרפיקה הם לא ירוויחו מזה.

פורסם
  • מחבר

חברה אני עוד לא קניתי את המחשב, אני בהחלט יכול להוסיף אוליי עוד 100 -200 ש״ח למעבד טוב יותר....

פורסם

בקיצור, חביבי, אתה מגזים בגדול. את רוב המשחקים אני מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות גם עם ה5830 המתיישן שלי

ואני חושב שלא ניסית משחקים כבדים באמת, עם פילטרים וכל מה שמסביב.

פורסם

1. זה לא משנה לחלוטין את העובדה שלגבי ה7950 וקרייסיס אתה מדבר שטויות. תפתח כל באנצ'מארק שיש ברשת ותראה בעצמך.

2. אמרתי "רוב המשחקים", והתכוונתי לזה. ברור שיש משחקים כבדים יותר שאיתם יש בעיה. ברור גם שבמשחקים מסויימים יש אלמנטים גראפיים ספציפיים הדורשים כוח עיבוד מטורף שנאלצתי לכבות, כמו למשל העניין עם השיער של לארה בטומב ריידר האחרון, שלבדו מוריד את קצב הפריימים בערך בחצי. עם זאת, אנחנו לא מדברים כאן על הכרטיס שלי, אלא עם כרטיס חזק בהרבה.

3. עקומת העלות-תועלת של כרטיסי המסך אינה קו ישר, כמו שאני מניח ידוע לך היטב. החוכמה היא לא בהכרח לקחת את הכרטיס הכי חזק שנכנס בתקציב, אלא את הכרטיס הכי חזק בתקציב שמעליו תוספות ביצועים קטנות עולות באחוזים הרבה יותר מהתוספת עצמה. למשל, ה7970 מציג תוספת ביצועים של כ15%-20% לעומת ה7950 (תלוי במשחק ובהגדרות) אבל עולה 30%-50% יותר (תלוי בדגמים). שווה? לדעתי לא.

פורסם

VIC תקשיב למה שאומרים לך, במיוחד לעידן עם המערך שלו.

אתה טועה, אין כרטיס חד ליבתי שמריץ קרייסיס כמו שצריך על MAX.

גם TITAN נכשל במשימה...

פותח הדיון, המפרט שהוצא לך מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים