עבור לתוכן

כמה יעלה לי המפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

במפרט 2 כרטיסים של 4, סה"כ 8 ג'יגה.

לדעתי קירור בסיסי של אינטל יחזיק גם מצב טורבו היות והתדר המועלה לא גבוה משמעותית. קירור טוב יותר יש באמת צורך באוברקלוק יותר רציני (שוב, אני לא בטוח אם מצב הטורבו יעבוד עם כל לוח אם).

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
במפרט 2 כרטיסים של 4, סה"כ 8 ג'יגה.

לדעתי קירור בסיסי של אינטל יחזיק גם מצב טורבו היות והתדר המועלה לא גבוה משמעותית. קירור טוב יותר יש באמת צורך באוברקלוק יותר רציני (שוב, אני לא בטוח אם מצב הטורבו יעבוד עם כל לוח אם).

נחכה לתגובה של מי שהביא את המפרט :)

ולא ידעתי שאלו 2 סטיקים של 4, איפה זה היה כתוב? (סתם לידע האישי), סטיק 1 של 8 עולה יותר?

פורסם

ציטוט מהאתר של INTEL

"

blueminus-toggle.gifHow do I know if my motherboard supports Intel Turbo Boost Technology?

Because Intel Turbo Boost Technology is a processor technology, first make certain you have an Intel Turbo Boost Technology supported processor. Desktop board vendors normally enable Intel Turbo Boost Technology by default. You can usually enable or disable via a switch in the desktop board BIOS. See your motherboard documentation or vendor Web site for more information"

פורסם

רק לי נראה חבל להשקיע 2000 שקל בכרטיס המסך לבדו?

פורסם

זה אחד הכרטיסים המומלצים ל״גיימינג כבד״, אומנם הוא לא זול אך הוא לפחות ידע להתמודד עם המשחקים החדשים, כל זה בהנחה שהבחור ישחק על רזולוציה של 1920x1080.

אם ישחק על מסך ה״19 שלו, הייתי ממליץ לו לקחת את הGTX760 שיהיה די והותר.

פורסם
  • מחבר
רק לי נראה חבל להשקיע 2000 שקל בכרטיס המסך לבדו?

במה אתה היית משקיע את הכסף במידה והיית קונה מחשב למטרת גיימינג כבד? או שהיית פשוט עושה OC לא?

ציטוט מהאתר של INTEL

"

blueminus-toggle.gifHow do I know if my motherboard supports Intel Turbo Boost Technology?

Because Intel Turbo Boost Technology is a processor technology, first make certain you have an Intel Turbo Boost Technology supported processor. Desktop board vendors normally enable Intel Turbo Boost Technology by default. You can usually enable or disable via a switch in the desktop board BIOS. See your motherboard documentation or vendor Web site for more information"

זה יהיה כך בברירת מחדל או שאני אצטרך להתחרבש עם ה BIOS??

האם הלוח אם שהביאו לי במפרט יאפשר כניסה למצב טורבו או לא?

זה אחד הכרטיסים המומלצים ל״גיימינג כבד״, אומנם הוא לא זול אך הוא לפחות ידע להתמודד עם המשחקים החדשים, כל זה בהנחה שהבחור ישחק על רזולוציה של 1920x1080.

אם ישחק על מסך ה״19 שלו, הייתי ממליץ לו לקחת את הGTX760 שיהיה די והותר.

זאת המטרה של המחשב, להתמודד עם המשחקים הכי חדשים ובהצלחה מרובה...

יבורך הבנאדם שיביא את המפרט עם שינוי קטן (סטיק של 8GB ראם, במקום הנוכחי שהוא עם 2 סטיקים של 4 GB, ועם לוח אם שתומך במצב טורבו אם צריך).

אני מתכוון ללכת לTMS מחר או ביום ראשון ולהזמין.

פורסם

יבורך?

אם אתה רוצה סטיק של 8 ג'יגה תיקח, אף אחד לא מכריח אותך לקחת 2.

בדקתי בהוראות של הלוח יש השם אפשרות לטורבו

פורסם
  • מחבר
יבורך?

אם אתה רוצה סטיק של 8 ג'יגה תיקח, אף אחד לא מכריח אותך לקחת 2.

חח אני רק רוצה שמישהו יביא לי את המפרט ככה שהוא מעודכן לסטיק אחד של 8 :) (זה עדיף על 2 סטיקים של 4)...

כפי שאמרתי, אני מתכוון ללכת ל TMS עם המפרט המודפס...

עריכה: אז יש אפשרות לטורבו? סבבה :) אני אצטרך לשנות משהו לאחר מכן, או שהמצב טורבו בא אוטומטית כשהמחשב מתאמץ?

פורסם

כנס לאתר של tms ובנה לך מפרט עם סטיק אחד.

הייתי עושה את זה אבל לא נוח עם הטלפון.

פורסם
חח אני רק רוצה שמישהו יביא לי את המפרט ככה שהוא מעודכן לסטיק אחד של 8 :) (זה עדיף על 2 סטיקים של 4)...

כפי שאמרתי, אני מתכוון ללכת ל TMS עם המפרט המודפס...

עריכה: אז יש אפשרות לטורבו? סבבה :) אני אצטרך לשנות משהו לאחר מכן, או שהמצב טורבו בא אוטומטית כשהמחשב מתאמץ?

לשני סטיקים יש יתרון של מהירות כפולה ב DUAL CHANNEL

לסטיק אחד יש יתרון בשדרוג עתידי (לא כ"כ רלוונטי למקרה שלך)

פורסם
  • מחבר
לשני סטיקים יש יתרון של מהירות כפולה ב DUAL CHANNEL

לסטיק אחד יש יתרון בשדרוג עתידי (לא כ"כ רלוונטי למקרה שלך)

טוב נו, אז אני אקח את המפרט הקיים :)

מקסימום כשאני אצטרך נחליף את הסטיקים לא ביג דיל...

http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc

פורסם

לפותח הדיון:

כאשר בוחרים לוח עם 4 סלוטים, במקרה של גיימינג העדפה היא לשני סטיקים שיעבדו בdual chanel.. למרות שההבדל בביצועים מזערי ולא מורגש.

כמו כן אני בספק אם תנצל אי פעם יותר מ-8GB לגיימינג, נשארו לך שני סלוטים פנויים בכל מקרה.

אם היה מדובר בלוח קטן עם שני סלוטים, אזי הייתי שם לך סטיק אחד כדי לא לסגור לך את אופציית הוספת זכרון נוסף בעתיד.

כמו כן המפרט גם לא מיועד לעריכה, שם דרוש יותר זכרון ראם ומומלץ לנצל את המקום ולשים סטיקים של 8GB.

תשאר עם שני סטיקים ותתחדש...

פורסם
  • מחבר
לפותח הדיון:

כאשר בוחרים לוח עם 4 סלוטים, במקרה של גיימינג העדפה היא לשני סטיקים שיעבדו בdual chanel.. למרות שההבדל בביצועים מזערי ולא מורגש.

כמו כן אני בספק אם תנצל אי פעם יותר מ-8GB לגיימינג, נשארו לך שני סלוטים פנויים בכל מקרה.

אם היה מדובר בלוח קטן עם שני סלוטים, אזי הייתי שם לך סטיק אחד כדי לא לסגור לך את אופציית הוספת זכרון נוסף בעתיד.

כמו כן המפרט גם לא מיועד לעריכה, שם דרוש יותר זכרון ראם ומומלץ לנצל את המקום ולשים סטיקים של 8GB.

תשאר עם שני סטיקים ותתחדש...

אחלה :)

פורסם
במה אתה היית משקיע את הכסף במידה והיית קונה מחשב למטרת גיימינג כבד? או שהיית פשוט עושה OC לא?

אני מאמין בלקנות מחשב להרבה זמן, ולשדרג אותו במידת הצורך בהמשך. כל המחשבים שהיו לי החליפו כרטיסי מסך בתקופת חייהם, רובם זכו לתוספת הארד דיסקים וזכרון, חלקם עברו OC כדי לעמוד בקצב.

כאמור, לא הייתי קונה כרטיס מסך ב2000 שקל. הייתי משקיע יותר במעבד (ובמקרה הצורך, בלוח) כדי לעזור למחשב להשאר רלוונטי גם מספר שנים אחרי, ואילו בכרטיס המסך הייתי משקיע פחות ומחליף אותו כשהוא כבר לא יסחוב. למשל, כרגע אני עם HD5830 (אותו קיבלתי כשהתקלקל הHD4890 שלי במסגרת האחריות), ואני עדיין לא רואה צורך בוער להחליפו. אני מאמין שעוד כחצי שנה+ כבר יהיה צורך שכזה, ושהמחליף יהיה משהו ברמה של הHD7950, שכנראה יגיע עד אז לאזור ה1000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים