עבור לתוכן

עריכת סאונד, גיימינג. OC מתון + קרוספייר. 2.1k [הסבר בפנים]

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

הקלטה ועריכת סאונד, משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)

CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי זכרון

G.SKILL RIPJAWS 8GB , כ.מסך AMD HD 4850 512MB[עם קירור duo orb כרגע רץ בOC] יכול להשיג עוד HD 4850 של 1GB בפחות מ200 ש"ח מה שגורם לי לחשוב ברצינות על האפשרות של CROSSFIRE. יש לי HDD וצורב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - חשוב, אבל אני יודע בעלות הנוכחית יהיה קשה להקפיד על זה. אז - כמה שאפשר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל. רק כי האפשרות נראית לי משתלמת בהנחה כי כדאי להשקיע בקירור טוב למעבד, שגם יהיה שקט יותר מקירור הSTOCK.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אם כי הרכבה בחנות יכולה להיות נחמדה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). די חשוב לי להשתדרג ל SSD לכן חשבתי לקנות את הKINGSTON V300 60GB הוא עולה בערך 300 שקל.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי

פורסם

CF גם עם כרטיסים עדכניים הוא לא הרעיון הכי מבריק בעולם אבל עוד איכשהוא מתקבל, CF עם 4850 512MB זה רעיון גרוע.

שילוב של שני כרטיסים חלשים ומיושנים , כמות זכרון לא מספקת, דרייברים לא אפקטיביים ל-CF, פליטת החום וצריכת החשמל המוגברת, חוסר התמיכה ההולך וגובר במשחקים, אלו מרבית הסיבות לשכוח מהאופציה הזו (ויש עוד כמה).

אתה צריך מעבר לקירור טוב על מנת לבצע OC, בכל מקרה זה גם לא משתלם, וגם לא אפשרי בתקציב.

מעבד מרובע ליבות וכרטיס המסך שיאפשרו ביצועים טובים כבר יסתמו את מרבית התקציב אם לא את כולו.

הייתי מציע שתפרט אילו רכיבים יש ברשותך במערכת הקיימת (דגמים מדוייקים), אולי אפשר להציל משהו נוסף

ולחסוך כמה שניתן על מנת להתמקד בשיפור הביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה - קיבלתי את תגובתך,

יש לי מארז Gigabyte setto 1000 (אני חושב שזה הדגם, זה מארז די מחורבן וישן - ואני אצטרך להחליף לו את המאווררים - אבל זה יחסוך בערך 200 ש"ח)

ספק כוח EZCOOL 450 - גם ככה הוא די גרוע - אבל הוא גם בן 4 בערך, המאוורר שלו עשה לי חור בראש אז החלפתי לו את המאוורר.

מעבד E8600. ככה שהלוח שלו והזכרונות לא רלוונטים כבר כמה שנים. [כאמור, כבר יש לי זכרון וקשיחים]

אם אני מפיל את עניין הCF אז אפשר להוסיף עוד 200 ש"ח לתקציב.

שעומד על 2500, חריגה מינימלית של 50 ש"ח.

*אם כרטיס מסך יד שנייה זאת אופציה טובה, אפשר לשקול את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים