עבור לתוכן

FX 8350 VS 3570K מה אתם אומרים על הנתונים הללו?

Featured Replies

פורסם

שימו לב ל-FPS בגיימינג...אותו מחיר יש להם:

פורסם

אני אומר שזו בדיקה לא מקצועית, לא עקבית, לא מפורטת ודלה במבחנים, בדיוק כמו ה"בדיקות" של שאר כוכבי יוטיוב כשזה מגיע לחומרה. לא חסרות לך ביקורות מעמיקות ברחבי הרשת.

פורסם

לא ראיתי את הביקורת כי אני בעבודה. אבל כן אגיד כמה דברים:

1. המחיר שלהם לא זהה. בארץ המחירים של מעבדי ה FX הזויים לחלוטין, כך שאני לא מתחשב בכלל במחירים בארץ. בארץ בהחלט ישנו עיוות שגורם לרוב למערכת מבוססת AMD להיות לא משתלמת. בכל מקרה, ב Newegg ה 3570K עולה 20 דולר יותר.

2. יש את ה 8320 שנותן 8 ת'רדים ומחירו 160 (!) דולר.

פורסם

התייחסתי בעבר לסרטון הזה (והוספתי עוד כמה סירטונים של אותו אתר - השוואה ל3570 בהמהרה והשוואה על CRYSIS 3 )

http://hwzone.co.il/community/threads/526811-%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-tomshardware?p=4727491#post4727491

ואגב, זהו אתר בדיקות שעושה סקירות מקיפות ומהבחינה הזאת הוא לא פחות מקצועי ולא יותר מאשר אתרים אחרים.

הוא מתייחס לתופעת הפאנבואיזם כשמדובר בגיימינג, בעיקר על זה שיש לא רק פתרון אחד ואפשרות אחת למחשב גיימינג טוב (ואנשים שלא מסוגלים לקבל את זה שיש כמה פתרונות)

שורה תחתונה - בגיימינג המעבד הזה מצויין ויכול להוות בחירה טובה עבור כל מערכת גיימינג שהיא.

אני מסכים שהמחירים בארץ הם שערורייתיים. לא משתלם לקנות מעבדי AMD בישראל כי היבואן/החנויות עושקים את הלקוחות. צריכה לקום "מחאת קוטג'" על זה אבל כנראה שאין מסה קריטית...

פורסם

אני מחיתי בדרך היחידה שבה אני מכיר - קניתי במקום אחר.

הזמנתי את ה Athlon II 760K מאליאקספרס. יצא 360 שקלים עבור מעבד מעולה, עם מכפלה פתוחה. לוח, כמובן, זה לא משתלם להזמין מחול. בסופש אני מקווה להרכיב אותו סוף סוף.

פורסם
  • מחבר

עדיין..שני המעבדים עולים אותו הדבר וה-AMD חזק יותר(בהנחה), זה לא כזה מחיר שערורייתי..

פורסם

בחו"ל יש לאמ"ד יתרון מחיר חזק מאוד, ששמסייע להם לשמור על נתח שוק מסויים. בארץ, להבדיל, יחס הביצועים/שקל נעשה קטן יותר, ודומה לזה של מעבדי אינטל או אף פחות טוב מכך. ולכן לאין טעם לקנות אותם פה בארץ עד שלא יהיה יבוא המוני יותר, כמו שיש לכרטיסי אמ"ד.

פורסם
  • מחבר

ליאור מה עם איזה סיקור ממקור ראשון?

אני בטוח שזה יצור איזה באזז קטן וישחרר כמה פאנבוייז מהקופסא..

איפה הימים של ה-AMD אטלון 3800 שהיה לי, אחד מכפולי הליבה הראשונים, זו היתה ה-תקופה של AMD..

פורסם

^ כבר היה סיקור באתר, AMD לא יצאו משהו לפי מה שאני זוכר.

פורסם
  • מחבר

על המעבד הספציפי הזה של AMD?

פורסם

נראה לי

פורסם
ליאור מה עם איזה סיקור ממקור ראשון?

אני בטוח שזה יצור איזה באזז קטן וישחרר כמה פאנבוייז מהקופסא..

איפה הימים של ה-AMD אטלון 3800 שהיה לי, אחד מכפולי הליבה הראשונים, זו היתה ה-תקופה של AMD..

את הסיקור שלי נתתי. שורה תחתונה זה שמעבדי PD הם נהדרים, מעולים לכל השימושים אבל המחיר בארץ הוא פשוט שערורייתי. למעשה, הוא הורג את המוצרים. תאר לך שכמו בארה"ב הייתה פה לאנשים אפשרות לבחור... I3 3220 או FX6300...

עוד לא אבדה תקותנו, נמתין ל-Steamroller בסוף הקיץ כדי לראות אם יש נתיב בחירה למשתמשים שליצרנית אכפת מהם

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

לפני כמה זמן היה הסיקור, מישהו יכול לתת לי קישור?

פורסם

הממ, למעשה, אין סיקור ישיר אלא עקיף. מעבד ה-FX6300 משתתף בבחינות של ביקורת i7 4770K. איפה FX8350 בביקורת? שאלו את AMD, או מה שנשאר ממחלקת היח"צ שלה :)

פורסם

אבל היה על ה-APU! אמ"ד מתעקשת לחזק את אחיזתה בשוק שבו היא ממילא שולטת (גרפיקה מובנית)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים