עבור לתוכן

קניית נייד ראשון באזור ה5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון).

גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי.

מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות.

לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע.

הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים).

יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי רצוי BRAY אבל זה פחות חשוב.

אין לי העדפה לחברה אבל יש לי העדפה שזה לא יהיה לנובו.

אחרי כל זה הציעו לי את

http://ksp.co.il/?uin=17268

מה דעתכם? יש משהו יותר טוב בסכום הזה?

תודה רבה על העזרה והמשך שבוע טוב :)

פורסם

לשימושים שציינת אתה ממש לא צריך מחשב חזק כזה, זה דבר ראשון.

דבר שני, אתה רשמת שאתה רוצה מחשב 15.6" עם משקל נורמלי בסיסי. אז למה אתה מביא פה הצעה למחשב 17.3" גדול וכבד מאד ששוקל 3.3 ק"ג ?

אני הייתי לוקח את המחשב הבא:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544

מעל ומעבר לשימושים שציינת ויספיק לך, אין צורך לבזבז יותר, התקציב שלך מוגזם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים