פורסם 2013 ביולי 2212 שנים שלום רב,ברשותי מחשב ניד מסוג LENOVO L420 מסוג 7827BW3 אשר כלל הדרייברים מעודכנים וללא התראות מיוחדות.אני מקבל BLUE SCREEN באופן שרירותי לגמרי אשר מעיד כל פעם מחדש על התראה אחרת כגון:SYSTEM SERVICE EXPECTIONDXGMSS.DLL IRQL NOT LESSחשוב לציין כי גירסאת הביוס הינה 1.05 (שינמכתי בגלל שהסוללה אשר קיבלתי אותה איתו אינה מקורית),פעולות שבוצעו:-התקנת WIN מחדש (פעמיים)-החלפת זיכרון (2 סלוטים של 4GB חדשים כאשר אחד מאוכלס בכל פעם)-החלפת HDD לחדש-הורדת כלל הUPDATES מאתר MICROSOFTהורדת כלל הדרייברים המעודכנים מאתר החברה ע"פ הדגם הספציפי.-החלפת המחשב לחדשהאם מישהו נתקל בתופעה דומה על נייד דומה?איך עליי להתקדם ע"מ לפתור את התקלה?גירסאת WIN הינה ULTIMATE 64BIT.תודה לעוזרים נערך 2013 ביולי 2212 שנים על-ידי shainov
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים זו בעיב בדרייבר הזה. למה הוא שייך אין לי מושגבדוק שוב. אולי זה dxgmms בכלל ?
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר ככל הנראה מדובר על dxgmmsשאיכשהוא קשור לDX ולדרייברים הסובבים אותו אך הכול מותקן (מדובר במעבד I5 עם כרטיס פנימי HD3000),הורדתי את הדרייבר העדכני של אינטל אך עדיין ללא הועיל.המחשב קורס ומראה BSOD באופן שרירותי (לאחר שעה,שעתיים או יותר) ללא קשר לפעולה אשר מתבצעת בPC כל פעם (התקנה,מאמץ,או ללא מאמץ כלל).איך עליי להתקדם עם שגיאות אלו?
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים ככל הנראה ???תעדכן DIRECTX ונראה.http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר שלום,כרגע המצב הוא שאני מקבל BSOD עם שגיאת "BAD POOL HEADER"..האם ישנה דרך לפתור זאת?
פורסם 2013 ביולי 2612 שנים מחבר אפשר לנעול,הבעיה נבעה מאיכלוס כ.זיכרון נוסף (4GB),כאשר הוצאתי אותו המחשב פועל תקין (בנתיים).תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.