עבור לתוכן

blue screen - windows 8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש (המפרט בפרופיל). התקנתי בו windows 8 pro 64 bit. כמובן שהווינדוס מקורי. מידי פעם באמצע השימוש במחשב מופיע החלון הכחול וכתוב שהמחשב נתקל בבעיות ועושה restart. למטה כתוב system service exception. האם מישהו יודע מדוע זה קורה ומה הבעיה? וכיצד ניתן לסדר/לתקן אותה? (גם חבר טוב שלי קנה מחשב חדש וגם בוא יש ווינדוס 8 מקורי ולפעמים גם לו יש את הבעיה הזו). *חשוב להדגיש שהבעיה יחסית נדירה - לא קורה הרבה. תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אני הייתי מתחיל בבדיקת תקינות הזכרונות והדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

ואיך מריצים בדיקה כזו?

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב לפני שקיבלתי את הווינדוס 8 (בת דודה שלי עבדה במיקרוסופט) היא הביאה לי ווינדוס 7 עד שיגיע הווינדוס 8. כמובן שהם מקוריים (ישר מחברת מיקוסופט). בווינדוס 7 אף פעם לא היה לי blue screen או שום בעיה אחרת. יכול להיות שזה קשור בכלל לתוכנה עצמה והם צריכים לתקן את הבעיה הזו בעדכון?

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את פרטי הבעיה אך חשוב לי להדגיש שבווינדוס 7 לא הייתה לי שום בעיה כזו - אז אני כמעט בטוח שזה לא קשור לחומרה (גם המחשב חדש).

פורסם

1. מה זה משנה אם היה BSOD בWindows 7 או לא?

2. מה זה משנה אם המחשב חדש,יש רזה, גדול וכד'?

3. BSOD לא חייב להיגרם בגלל כשל בחומרה.

מבלי לדעת פרטים על הבעיה אי פשר לטעון כלום.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

על פ מה שראיתי באתר של מיקרוסופט זה יכול להיות בגלל דרייברים או בגלל בעיות תאימות בגלל "צעירותה של התוכנה ווינדוס 8" או בגלל בעיות תאימות של האנטי וירוס עם גרסאות חדשות יותר של ווינדוס.

פורסם

התקנת את כל הדרייברים מאתר מאתר היצרן?

פורסם
  • מחבר

כן התקנתי את כל הדריברים - אבל ראיתי שאומרים שיש בעיות בדרייבר 13.4 של AMD יכול להיות שזה בגלל זה.... אולי אני גם צריך לעדכן דרייברים של לוח האם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבעיה עדיין מתרחשת מידי פעם - בדקתי את פרטי הבעיה וכתוב ב-product name : דרייבר של AMD ו-Microsoft windows operating system. כתוב ב-bug check string משהו כזה:.SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. בנוסף, כתיבת מידע איתור הבאגים אצלי זה dump זיכרון אוטומטי (ראיתי באותו אתר של תוכנת הבדיקה bluescreenview מאמר שזה צריך להיות על dump זיכרון קטן. אשמח לקבל עזרה :)

פורסם

תעלה דאמפים לפורום.

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להעלות תמונה...

פורסם

איזה תמונה ?

תעלה את הקבצים !

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להעלות את הקבצים? איך להעלות אותם? בינתיים הנה התמונות... [ATTACH=CONFIG]3629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3628[/ATTACH]

פורסם

בספריה windows\minidump יש קבצים.

תעלה אותם בקובץ RAR לפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים