עבור לתוכן

בקשה להצעת מפרט - עד 7K

Featured Replies

פורסם

7970 זה אחד הכרטיסים הכי זללנים שיש, ממה שראיתי פעם שבדקו את הM12 520W תחת עומס והוא נתן משהו כמו 580W.

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lrg19242.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Core Intel i7 4770 Haswell 3.4Ghz - HW4

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 4GB GDDR5 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio

ספקי כוח: ספק כוח SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM 1

מארזים: מארז Antec GX700 Original Rugged Case No PSU 1

מחיר החבילה: 7370 שקל מחיר המחשב למזומן 7200 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

המפריט הוא מK.S.P סניף ראשון כי שם היו החלקים במלאיי

שמתי לוח מעבד כמו שריצתה i7 החדש

גם הלוח סידרה חדשה Z87 של ASUS

וכרטיס כמו שאתה רוצה GTX 770 4GB לא 2GB זיכרון

רק בלי מערכת הפעלה שזה 440 ש"ח בקניית מחשב חדש

אפשר להוזיל את המפרט במעבד ל i5 לוח סידרה פחות גם כרטיס עם 2GB זיכרון במקום 4GB זיכרון

רק ב600ש"ח פחות תעשה חושבים מה מתאים לך

פורסם

סוכריות..

אתה אוהב לבזבז כסף של אחרים אני מבין.

פורסם

לא וגם רשמתי הוא רצה עד 7K למרות שרשמתי שאפשר לחסוך בקלות 600ש"ח רק הכרטיס גרפי לבד הכי זול זה 2300 ש"ח

ויש גם מעבד i7 SSD כול הדברים האלה זה מיקר גם רשמתי לו חלקים לא יקרים ומשתלמים חוץ ממה שיקר לדעתי זה הכרטיס מסך הכול זה מחרים לקונה מחשב חדש

פורסם

אם הוא משתמש לא באופן מקצועי בקיובייס הוא יכול לחסוך את ה-i7 וזכרון 16GB, כמו כן לחסוך בלוח וגם הספק מוגזם, רק במקרה של באנדל כשאין ברירה וזה משתלם לוקחים ספק כזה חזק מחוסר ברירה.

פורסם

הספק הכי משתלם למחיר שלו לא תמצה ספק יותר חזק טוב ולא יקר יש ספקים פחות טובים חלשים יותר ויקרים יותר

לוח יותר זול לקונה מחשב חדש זה 100 ש"ח הבדל לא רציני היום זיכרון 8GB זה גבולי ולא שמתי לו יותר וגם המחיר שלהם הכי משתלם

אז אין פה בעיה הדבר שהכי יקר זה הכרטיס מסך וזה החלטה שלו כבר

פורסם
  • מחבר

אחזור על זה שוב , ה7 אני מתעקש - יצאו משחקיפלייסטיישן 4 שיהו מוכנים ל8 ליבות, ובמעבד אני לא רוצה לגעת במשך ה5 שנים הקרובות . כנל הזכרון אני מעדיף 16 - זה מאוד משמעותי לקיובייז כשעובדים על הרבה מאוד ערוצים . אני חושב שאתבסס על המפרט הראשון שהציעו עם שדרוג של המעבד ככל הנראה . תודה רבה

פורסם

אין היום שום מעבד ושום כרטיס מסך שיהיה חזק מאוד בעוד 3 שנים ובטח ובטח לא בעוד 5 שנים.

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לקחת את כרטיס מסך של 4GB זיכרון ולא 2GB זה הבדל של 200 ש"ש וה משתלם

כי היום משחקים בעיקר ברשת 2GB זיכרון זה גבולי היום

שלא לדבר עוד שנה שכול ממשחקים נהיו מפלצות של גרפיקה

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להשאיר את הכרטיס מסך לחמש שנים. רק המעבד. אם לא חמש אז למקסימום , בשביל זה אני משקיע מראש באי7 . כמה שיחזיק יחזיק - עדיין יש לו את המקסימום פוטנציאל . כ.מסך לעומת זאת אני מאמין שאשדרג כל שנה חחח

פורסם

עדיין לא ישתלם לך לשדרג כרטיס מסך כול שנה כי אתה תפסיד הרבה וגם אתה לוקח כרטיס כול כך יקר אז לא שווה עוד 200ש"ח

אני חושב שהיום אתה לא כול כך מקדיש צומת לב מספיק לכול הדברים אבל שהיה לך מחשב ומשחקים ותכנות לא יעבדו לך בגלל מגבלת הזיכרון בכרטיס זה סתם יבאס אותך לא חבל

פורסם

קח 2GB זיכרון תחסוך לעצמך את הכסך.

כל עוד זו רזולוציה של 1920X1080 תהיה רגוע, גם למשחקים חדשים שיצאו..

פורסם

למה אתה בטוח שלה תהייה בעיה עוד חצי שנה שנה ובשביל 200ש"ח זה משתלם וכדאי גם כך הוא כבר קונה כרטיס מסך יקר

פורסם

יכול להיות שזה משתלם בעוד 200₪ אבל יותר מזה זה כבר מוגזם.

נראה לי שNVIDIA יודעת דבר אחד או שניים שאנחנו לא יודעים בכל הנוגע למשחקים שעתידים לצאת, הם לא ירו לעצמם ברגל כל כך מהר.

פורסם

זה מה שאני אמרתי זה משתלם ברגע שבאמת משחקים יצטרכו 4GB זיכרון ואני מאמין שכן

תהייה בטוח שהמחיר שלהם יעלה הרבה יותר והמחיר של גרסת ה2GB יוזל הרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים