עבור לתוכן

בקשה להצעת מפרט - עד 7K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =]

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב לגרפיקה מקסימלית , מסך FHD 40" אשמח לשחק עם AA

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב שלם כולל W8

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיפות לכמה שיותר שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא , אבל אשמח לאופציה פתוחה לעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה עם התקנה. עדיפות ל W8 באנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רק מפרט

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD כמובן , טרה דיסק קשיח CB

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כמובן שיהיה אופציה לשדרוג בלי לשנות את המפרט הקיים ... זה המפרט שקיים אצלי כרגע שכנראה שאני הולך עליו :

מארז Z11 PLUS USB3 ZALMAN שחור

ספק כח A.PFC 80+ GS600 600W CORSAIR

לוח S2011 SABERTOOTH X79 ASUS

מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820

מאוורר למעבד CONTAC 39 THERMALTAKE

זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 2133MHZ

כ.מסך Nvidia GeForce GTX760 OC 2GB-5 GIGABYTE

דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 64MB C.B WD

דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD עדיפות לספק GS , אוהב מארזים יפים כמה שיותר תאורה לא יפריע לי =] . הציעו בבקשה =]

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא לערוך את הדיון השני שלך, למה לפתוח דיון כפול?

פורסם
  • מחבר

למען האמת אני בעבודה ויש כאן פרוקסי , הוא מתפקד ממש גרוע וחוסר חצי מהאתר. זה לא במכוון - פשוט לא נותן לי לערוך באופן "ראוי" .

פורסם

1TB זה קצת.. אין כזה הבדל במחיר בינו ל-3TB, בתקציב שלך לא כדאי לקמץ דווקא כאן (עוד שנתיים תראה שלא יספיק). הספק כח חלש מידי למערכת, הוא יסחוב אבל תגיע ל60% load די בקלות.. פנה מקום בלב לספק אמיתי כמו SeaSonic Platinum 760w או Enermax Platimax 750w

פורסם
  • מחבר

יוגב, 1 טרה מספיק לי . במידת הצורך משתמש בחיצוניים.ההפרש במחיר הוא טרה ב440 או 2 טרה ב770 . אני אשאר עם הטרה. הספק כח מספק. מחשב בממוצע צורך 130W להזכירך במפרט בסיסי , והספק הוא APFC עם נצילות 80+ זאת אומרת בעל יכולת ליותר מה600 שאתם רגילים אליהם מספקים גנריים רגילים שמגיעים לPEAK פעם ב... והכ.מסך דורש 550 מקס. אני מאמין שזה יספיק. אתה נותן לי ספק של 700 שח מול 445 .אני גמיש קצת , אבל זה פחות מעניין אותי , במידת הצורך אשנה ספק. אני יותר בקטע של מעבד זכרון כ.מסך ולוח כרגע - הספק אני אקח לתשומת ליבי לחזק אותו . אבל כרגע זה פחות מעניין אותי =]

פורסם

יוגב אם אין לך הבנה וחצי הבנה אל תרשום שטויות..

הספק שהוא חשב עליו יחזיק שני כרטיסים כאלו.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל הצעות מפרט נוספות שאולי יתנו לי יותר מענה. שוב עדיין חושב על OC , וI7 בעיקר בגלל אפשרות עבודה בקיובייס וכו'.

פורסם

אין לך צורך במעבד i7 , אין לו שום יתרון על i5 לגיימינג, הלוח שבחרת סתם יקר ואין לך צורך בו, הספק אוברקיל

ויחזיק כמעט שני כרטיסי מסך כאלו, לא הבנתי מה התועלת בזכרונות כאלו יקרים, ההבדל בביצועים לא מורגש ואף זניח.

ההבדל בין 1TB ל2TB הוא בתוספת של 100ש"ח (משתלם).

הנה מפרט שיהיה די והותר לשימושים שלך, כולל אופציית OC למרות שאם רשמת לא כרגע אפשר לוותר על זה וזה יחסוך

כמה מאות, כרטיס מסך חזק יותר, קשיח בנפח 2TB,ספק מעולה ושקט עם 5 שנות אחריות.

מארז אומנם לא הכי שקט, הבעיה ששקט ויפה לא ממש הולך ביחד, יש את הבאנדל של R4/FRIDER 650W שהוא ממש שקט.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1157

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪209

לוח אם:

Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪647

מארז:

באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪675

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1970

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪488

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪457

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

תוכנות:

Microsoft Windows 8 Premium English 32/64 - בקניית מחשב חדש בלבד - נא לציין שפת ממשק בעת רכישה

כמות: 1 - מחיר: ₪356

סה"כ: ₪6363

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6236 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t8e6kac5[/url

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני כן עלול להחליט שבאלי לחזור לSTUDIO 3DS כשמשעמם לי . או CUBASE שגם היא , כאשר מדובר על כ100 ערוצים דורשת הרבה מאוד זכרון ועיבוד חזק מאוד, הI5 מגיע עם 4 ט'רדים לעומת ה8 של הI7. למרות שהמחשב . זכרון גם היתי מעדיף 16GB . דיסק קשיח לקחתי עם חמש שנות אחראיות , בגלל זה אני מאוד מעניין נCB . הכ.מסך באמת קורץ לי לעומת זאת. חבל שאם כבר לעלות לסכום הזה אין לו 3GB . דבר נוסף זכרונות אני מעדיף עם צלעות , אם באמת אעשה OC שמעתי שזה כן עוזר קצת . - לפעמים להרכיב מחשב זה כלכך קשה. נגיד לגבי המעבד נגיד אתה צודק ואין לי צורך בI7 , זה 500 שח הפרש בערך , כל השאר אבל גם ירד קצת ברמה חוץ מהכרטיס מסך.

פורסם
יוגב אם אין לך הבנה וחצי הבנה אל תרשום שטויות..

הספק שהוא חשב עליו יחזיק שני כרטיסים כאלו.

http://hothardware.com/Reviews/NVIDIA-GeForce-GTX-760-Review-/ כנראה השטויות מגיעות ממך, על 1 מומלץ ספק 500w, שניים בpeak יצרכו יותר. igori, אתה מתנחם בזה שהpeak שלך 550, גם ב-500 הספק יהיה רועש ותקצר את חייו. מילא אם Corsair היתה חברה עם רקורד ארוך טווח בספקים, אבל זה לא המצב. pfc כבר סטנדרט מזמן (נו באמת). ברור שלא מענין אותך ספק, את אף אחד לא מענין עד שמתפוצץ
פורסם
  • מחבר

הא והערה אחרונה . המחשב - מטרתו לשרוד כ5-6 שנים עם שינוים קלים בכ.מסך. ידוע שכיום אין הרבה משחקים שמשתמשים ביותר מ4 ליבות , אבל עם היציאה של PS4 אני מאמין שכן יצאו משחקים שיזדקקו להיפט'רדינג . בגלל זה אני חושב להשאיר את הI7 ....

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://hothardware.com/Reviews/NVIDIA-GeForce-GTX-760-Review-/ כנראה השטויות מגיעות ממך, על 1 מומלץ ספק 500w, שניים בpeak יצרכו יותר. igori, אתה מתנחם בזה שהpeak שלך 550, גם ב-500 הספק יהיה רועש ותקצר את חייו. מילא אם Corsair היתה חברה עם רקורד ארוך טווח בספקים, אבל זה לא המצב. pfc כבר סטנדרט מזמן (נו באמת). ברור שלא מענין אותך ספק, את אף אחד לא מענין עד שמתפוצץ

שם כסף 450 מריץ אותו חופשי . ולאורך זמן . 600 מספיק מכסה. גם החברה רושמת הספק גבוה יותר מהנדרש בכדי להמנע מבעיות . וכי יש אנשים מפגרים שעדיין קונים ספקים גנריים מפגרים . וכמובן שהם רושמים כמה צריך לכ.מסך בנוסף למחשב ממוצע. MAD?

פורסם

יוגב אתה מוזמן לקרוא קצת ולהשכיל:

http://hwzone.co.il/community/threads/522805-סדרת-בדיקות-שעשיתי-עם-מד-צריכת-חשמל-למערכת-שלי-כנסו?highlight=סדרת+בדיקות

הבדיקה בוצעה על כרטיסי 7970 שהם צרכניים גדולים יותר מכל כרטיס של NVIDIA, במקרה יש לי מד צריכת חשמל ואני לא ניזון ממה שרושמות החברות לכיסוי תחת מפני אנשים עם ספקים ג'נריים.

אל תביא לפה את אווירת FXP כי כך אתה נשמע.

פורסם

אני מריץ את המערכת שלי על Seasonic M12II-520 כאשר המעבד וכרטיס המסך שלי ב OC ועוד נשאר מרווח ביטחון יפה (מדדתי את ההספק עם מד צריכת חשמל כמו של עידן). ספק 550W יהיה מעל ומעבר למערכת כזאת אלא אם כן פותח הדיון חושב על SLI בעתיד.

פורסם

היה לי בעבר M12 520W שהחזיק מערכת וכרטיס 7970 ב-OC כבד..

פורסם

אני מאמין ש 7970 ב OC צורך יותר מ GTX780 ב OC נכון?

הספק הזה רק 520W אבל מריץ מערכת High-End ללא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים