עבור לתוכן

קלאב הוטל = בושה וחרפה

Featured Replies

פורסם

אתה ממש לא ברור.

האם הם (חמיך וחמותך) היו באותו הזמן איתכם באילת?

אם כן, האם באותו הרגע הם היו בתוך המלון, או איתכם בחוץ?

אם היה לך מלון אחר שבו לנת, למה לא פשוט הלכת למלון הזה? למה "לישון על המדרגות"?

• תגובות 75
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה ממש לא ברור.

האם הם (חמיך וחמותך) היו באותו הזמן איתכם באילת?

אם כן, האם באותו הרגע הם היו בתוך המלון, או איתכם בחוץ?

אם היה לך מלון אחר שבו לנת, למה לא פשוט הלכת למלון הזה? למה "לישון על המדרגות"?

אתה לא יודע לקרוא משפטים בסיסיים? הם היו יחד וחמיו האכילו את הילדה לבד בפנים בזמן שהם חיכו בחוץ לאחר שלא הכניסו אותם.

בכל מקרה זה נשמע ממש הזוי, מה לעזאזל היה שם שלא אפשרו להכניס אורחים ועוד רק ללובי; אם אדם היה רוצה לשכור חדר גם אותו לא היה מכניסים ללובי אפילו?

פורסם
  • מחבר
אפשר קישור לפוסט המקורי? לא מצאתי אותו בעמוד של קלאב הוטל ( http://www.facebook.com/clubhotelisrael ), אתה בטוח שפרסמת בכלל במקום הנכון?

הם כמובן לא נותנים במה לפרסום שפוגע בהם אלא רק לפרסומים חיוביים

פורסם
  • מחבר
קישקוש בלבוש.

אתה טוען שהם מחקו לך את הפוסט?

בוודאי...

פורסם

אתם שמים לב שאנו מדברים פה על קלאב הוטל, חברה שכל הקונספציה שלה מבוססת על רמאות והונאת הציבור, נכון?

אתם עדיין כ"כ מופתעים מההתנהלות?

פורסם
בוודאי...

אם כך תפרסם אותו מחדש כולל צילום מסך והעובדה שמחקו לך את הקודם.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה ממש יעזור

אגב מי שימצא לי את המייל של קלאב הוטל באתר שלהם יקבל פרס

פורסם

אם אתה כ"כ מאמין בשירות שלהם, בשביל מה אתה צריך את המייל שלהם? כדי שהם ימשיכו לא להתייחס אלייך גם בפרטי?

פורסם

נגיד הם חוזרים אליך, מה בדיוק אתה רוצה מהם? שישלחו לך הביתה מים חמים?

תחשוב על זה רגע. בדרך כלל כשמישהו מתלונן על עסק שנתן לו שירות לא טוב, דרישת בסיס היא שאותו אדם הוא הלקוח של בית העסק הזה. אמנם חמך וחמותך הם בעלים של סוויטה, אבל כל עוד לך אין סוויטה, מה בדיוק הם חייבים לך? לא אומר שהם התנהגו יפה, או אפילו בצורה אנושית, אבל לאן אתה מתקדם עם הסיפור הזה?

אין ספק שהדבר הנכון לעשות היה להכניס אתכם, אבל באותה מידה גם אין ספק שאין עליהם שום חובה כזאת.

לאחר שזה נאמר - קצת מוזר שהיית עם חמך וחמותך שהם בעלים של סוויטה ועדיין לא הכניסו אתכם. הרי אם הייתם רוצים להתארח אצלם בחדר זה אסור? נשמע לי קצת הזוי.. אולי תכתוב שוב את העובדות בצורה מסודרת.

נראה לי שאם לי הייתה סוויטה בבית מלון כלשהו והייתי רוצה לארח מישהו, זה היה קורה על אפם וחמותם של הקב"טים בבית המלון... חמיך לא ביקשו גם שתיכנסו?

פורסם
אתם שמים לב שאנו מדברים פה על קלאב הוטל, חברה שכל הקונספציה שלה מבוססת על רמאות והונאת הציבור, נכון?

?

פורסם

מיהם הטיפשים שחותמים על השטויות האלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים