עבור לתוכן

יומן בנייה M10 וקירור מים "קטן"

Featured Replies

פורסם

בכוונה!? למה?

ומה קרה למשאבות? הם בדרך כלל לא מפסיקות לעבוד סתם, הפעלת אותם על אוויר במקרה?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 61
  • צפיות 36.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לאחר הפסקה ארוכה אני חוזר.

למה שמתי ככה את הצנרת? כי לי זה נראה מגניב יותר, זה מזכיר לי קצת את מרכז פומפדו בפריז (https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMVjFgYHwvNeWm-LcXIOelT81dTAzJ3O96lKiw-xz42CgGVSDh)

הבעיה במשאבות הייתה אחרי ששמתי להם סליו, חיברתי את החשמל הפוך :kopfpatsch:.

סיימתי עם הבעיה הזו ואז צצה לה אחרת, נהייתי כבר ממש מתוסכל, המחשב לא עובד!

כלומר הכל מחובר כל המאווררים והמשאבות עובדים, המים זורמים כפתור ההדלקה עובד, אבל אין כלום, ההרגשה היתה כמו בשיר של אביב גפן (של פעם).

קיללתי הרבה, והתחלתי לפרק, כלומר לרוקן מים, לפרק סידור כבלים, לפרק מאווררים, דיסקים .......

כשסיימתי הוצאתי את הCPU וגיליתי שיש 9 פינים עקומים בסוקט, איך לעזאזל יש לי פינים עקומים בסוקט.

קניתי את הלוח מאיבורי (לא לצעוק בבקשה) גם את המעבד קניתי מאיבורי (ביקשתי לא לצעוק), אז הלכתי לחנות חזרה, דיברתי ודיברתי, ואחרי עוד לא מעט דיבורים הם הסכימו להחליף לי את הלוח ללא עלות (טענו שהם סופגים את המחיר, לא יודע כמה מזה נכון, כי אין אחריות על נזק פיזי), אז מזל שקניתי באיבורי לא?

אז יש לי לוח חדש שעובד (איזה כיף זה 32Gb) וleap motion מחובר, מאווררים עובדים, שגם במקסימום לא שומעים אותם, פילטרים נגד אבק, שאני צריך לנקות כל יומים בגלל כל האבק כאן (אבל אין אבק במחשב :)) ויש עוד כמה דברים לעשות לפני שאני מעלה את הסט האחרון של התמונות.

מה שנשאר:

• הזמנת פילטרים חדשים, כי אלה שקניתי "קצת" גדולים (אתם תראו בתמונות), לא יקרה בקרוב.
  • חיבור לדים לאנדרואינו וכתיבת קוד קצר, יעשה היום או מחר, אם לא שרפתי גם את הלדים:x.
  • חיבור מנורת UV כדי שלא יראו את הצינורות ורק את המחברים :D.
  • לגרום לשולחן מחשב שלי להיראות נקי כמו עכשיו, אין סיכוי שזה יקרה.

זהו עד הפעם הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים