עבור לתוכן

יומן בנייה M10 וקירור מים "קטן"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבטחתי ואני מקיים, מאווררים לאחר צביעה.

הנסיון הראשון:

7yfb.jpg

הנסיון השני:

2ir2.jpg

אני חושב שהשני יצא יותר טוב, אבל אני משוחד.

• תגובות 61
  • צפיות 36.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מעולה למען האמת, שני הנסיונות.

אם אפשר תקריבים יותר כדי שנוכל גם אנו להבחין בין הצביעות השונות.

פורסם
  • מחבר

אני אשתדל מחר :).

פורסם
  • מחבר

נסיון ראשון מקרוב

h5vq.jpg

נסיון שני מקרוב

0xp6.jpg

אומר ומקיים

פורסם

השני בהחלט יצא יותר טוב. פחות גושים.

פורסם

לדעתי המאוורר שהוא השתמש בראשון היה פשוט פחות איכותי, והפלסטיק היה גושי מלכתחילה, מה שגורם למאוורר הקולר-מאסטר להראות טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

המאוורר הראשון הוא yate loon כשקניתי אותו הוא היה מאד ממולץ כאן באתר.

לא יהיו תמונות חדשות מעניינות בקרוב אני מחכה למשלוח של ה rigid tube.

אולי אעלה תמונות של האטימה של האווררים.

פורסם

rigid tube נראה מדהים.. אני מחכה יותר ממך שזה יגיע מעניין לשמוע איך העבודה עם זה..

פורסם
  • מחבר

אמרתי שלא יהיו עדכונים עד שאני אקבל את הצינורות החדשים, אז אמרתי, קרה משהו ששווה לשתף.

ביום שישי האחרון ניסיתי להפעיל את המערכת על ריק, כלומר משאבה ורדיאטורים (כדי לנקות אותם), ועל הדרך לבדוק שלא הרסתי את המאווררים וכמובן לנסות את הmonsoons.

יופי לי, לא הרסתי את המאווררים בצביעה, והם עובדים יותר טוב מהyate loon.

לא יופי לי הרסתי משאבה ישנה שהייתה לי, הרסתי את האטם לייתר דיוק, ולכן הרצון שלי לניקוי קטן נכשל.

ונעבור לחלק האומנותי,

dxwp.jpg

rko3.jpg

הסיפור הוא כזה הצינורות שהשתמשתי בהם ישנים, חלקם משומשים וחלקם לא, מן הסתם המשומשים פחות גמישים מהלא משומשים, אך לא זאת הבעיה, ניסתי לחזק את החלק החיצוני של הmonsoon עד שלא הצלחתי לסובב יותר , מסתר שזו הייתה טעות, ראו רעייה לעיל.

דבר נוסף שגיליתי, יכול להיות שכולם כבר ידעו אותה, שרצוי להרטיב מעט את הצינור לפני ההרכבה, כי אז הכל מסתובב הרבה יותר חלק, אם זה היה צינור חשמל היינו משמשים בסבון, זה ידוע לכל מי שהשחיל חוטים בתעלת חשמל.

כנראה שזה גם רלוונתי עם הMonsoon, טוב אז הרסנו אחד מזל שיש עוד.

פורסם
  • מחבר

המשלוח של הrigid צריך להגיע מחר, תמונות בקרוב :)

פורסם
  • מחבר

קבלתי את ה"קשיחים" שלי, מצאתי bug בעיצוב של המערכת קירור, יום שישי יהיו תמונות.

פורסם

בהצלחה

יש לך מארז עם פוטנציאל עצום, נצל אותו

תמונות נוספות שלו יתקבלו בברכה.

טיפ קטן על חשבון הבית, אני לא יודע באיזו משאבה תעשה שימוש- אך תנסה לצמצם את אורך הצנרת והשימוש במתאמים, פחות התנגדות משמע ביצועים טובים בהרבה

אני גם הייתי מחליףמ בין הרדיאטורים, של הלופים

פורסם
  • מחבר

אני כלכך פדנט שזה מעצבן אותי :kickme2:

מסתבר שבM10 השלוש חורים בצד ימין של המארז לא מתאימים לרדיאטור 120.3 :kopfpatsch:

במערכת מים הישנה שלי יש 3 רדיאטורים של 120.1, וזה לוקח לי מלא זמן לעשות את העברה הזו כי מהערכת הישנה עדיין עובדת (אני עדיין צריך מחשב), ואני כרגע עובד על חיבור של רדיאטור 120.3 ישן שיש לי במקום השלוש של ה120.1, וכך יוצא שאני עובד על שני מערכות בו זמנית (שאחת מהן "In production"), והאם כבר הזכרתי שאני פדנט, אז הכל נעשה בזהירות שחס וחלליה לא אשרוט את המארז החדש, או בקיצור כאב ראש (but a good one).

מקווה להעלות תמונות בהקדם.

פורסם

אתה אומר שהמרווח בין הברגים הוא לא 15ממ?

אולי מדובר ב17ממ עבור הטרמוצילים הישנים?

פורסם
  • מחבר
אתה אומר שהמרווח בין הברגים הוא לא 15ממ?

אולי מדובר ב17ממ עבור הטרמוצילים הישנים?

shit לא ידעתי שיש הבדל בין הברגים זה מסביר כמה דברים, אני אנסה את ה120.3 הישן שלי זה יחסוך לי מלא עבודה, אעדכן בערב.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים