עבור לתוכן

עד כמה זה מוזר להציע למישהי שאני מכיר כבר תקופה לצאת?

Featured Replies

פורסם

מה קשור לעזאזל ילד בן 8?

אם הוא יגיד את זה כמו חנון מהיפה והחנון זה באמת ישמע ככה. אם הוא יבוא רגוע ויגיד לה את זה בפנים בבטחון אין בזה שום רע. אני מכיר אישית בנות שמאוד הרשים אותן משהו פשוט וכנה.

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מה קשור לעזאזל ילד בן 8?

אם הוא יגיד את זה כמו חנון מהיפה והחנון זה באמת ישמע ככה. אם הוא יבוא רגוע ויגיד לה את זה בפנים בבטחון אין בזה שום רע. אני מכיר אישית בנות שמאוד הרשים אותן משהו פשוט וכנה.

אין דרך להגיד למישהי שמעולם לא דיברת איתה מעבר לענייני עבודה "היי, את מוצאת חן בעיניי, רוצה לצאת איתי?" בלי שזה יצא כמו חנון מהיפה והחנון.

מה זה "את מוצאת חן בעיניי" מה הוא ילד בן 8? טוב שאתה לא מציע לו להגיד "רוצה להיות חברה שלי?"...

אם הוא מזמין אותה לצאת איתו אז כנראה שהיא מוצאת חן בעיניו... הוא לא צריך להגיד את זה במפורש כמו חנון מהיפה והחנון.

פורסם

^ תופעה ישראלית . (ואני מסכים איתך לגמרי - להגיד לבחורה בישראל שהיא מוצאת חן בעיניך , כביכול מוריד מ"הערך" שלך )

אפילו באפריקה זה נחשב למחמאה אם אתה אומר לאישה , שהיא מוצאת חן בעיניך ..

ד"א , בטיול אחרי צבא שלי , שהיה חלקו באפריקה / אוסטרליה / דרום אמריקה , היו בחורות שבאו לחברים ונתנו להם מחמאות .. (משהו שכאן בארצנו הקדושה נדיר עד מאוד)

פורסם

אם אתה בא לבחורה בבר ואתה אומר לה שהיא נראית לך חמודה ולכן החלטת לגשת ולדבר איתה, זה לא חנוני.

אם אתה בא למישהי שאתה כבר מכיר ואומר לה שהיא "מוצאת חן בעינך" (שזה ביטוי של פולניות בנות 80) - זה בהחלט מוריד מהערך שלך ובצדק. זה סתם דבילי. יש דברים שלא אומרים, יש דברים שהצד השני צריך להבין ולהרגיש לבד.

אפשר להביא בישראל מחמאות לבחורות, לא יודע מאיפה הבאת שאי אפשר. פשוט לא צריך לעשות את זה בצורה מטומטמת ואין טעם להביא מחמאה כזו ל"ידידה" ולצפות שבגלל זה תסכים לצאת איתך. אם סתם בא לו להחמיא לה - שיחמיא לה.

פורסם
  • מחבר

מרשה לעצמי להצטרף, ״את מוצאת חן בעיני״ נשמע לי מוזר להגיד למישהי שאתה כבר מכיר, בכלל בלי קשר לזוגיות. באופן כללי זה משפט שאומר ״אני לא כ״כ מכיר אותך, אבל עד עכשיו - את מוצאת חן בעיני.״

פורסם
אם אתה בא לבחורה בבר ואתה אומר לה שהיא נראית לך חמודה ולכן החלטת לגשת ולדבר איתה, זה לא חנוני.

--לזה התכוונתי - קרה כבר לחברים , שזכו לתגובה די מזוויעה על דבר שכזה , שלא לומר נבזית ולא לעניין כלל . (וזה לא משנה מי הוא) .

אם אתה בא למישהי שאתה כבר מכיר ואומר לה שהיא "מוצאת חן בעינך" (שזה ביטוי של פולניות בנות 80) - זה בהחלט מוריד מהערך שלך ובצדק. זה סתם דבילי. יש דברים שלא אומרים, יש דברים שהצד השני צריך להבין ולהרגיש לבד.

--צודק .

אפשר להביא בישראל מחמאות לבחורות, לא יודע מאיפה הבאת שאי אפשר. פשוט לא צריך לעשות את זה בצורה מטומטמת ואין טעם להביא מחמאה כזו ל"ידידה" ולצפות שבגלל זה תסכים לצאת איתך. אם סתם בא לו להחמיא לה - שיחמיא לה.

--ראה למעלה .

פורסם

כמובן שהתכוונתי למישהי שאתה לא מכיר. ודברתי באופן עקרוני על להפסיק לתכנן כל דבר מראש כאילו אני לא יודע מה ופשוט לבוא להגיד בצורה הכי פשוטה שיש. להגיד את זה למישהי שאתה בקשר איתה באמצע החיים זה באמת יציאה באין כניסה.

בכל אופן, אני עדיין חושב שאף בחורה נורמאלית לא תפסול אותו על ההתחלה גם אם הוא אמר דבר כזה.

פורסם

אם בחורה מעוניינת במישהו, היא לא תפסול אותו כמעט על שום דבר. כלומר, אם הוא יגיד משהו מגעיל, היא כן. אבל אם סתם יגיד משהו דבילי כזה - לא. לא כזה שונה מגברים...

ליאור, זה שזה קרה לחברים שלך לא הופך את זה ל"חוק". יש הרבה בנות וכל בחורה היא בן אדם שונה. באופן עקרוני, זה לא דבר בעייתי להגיד לבחורה שהיא חמודה. (כמובן שאנחנו לא מדברים על להגיד את זה לאיזה "ידידה" באופן לא קשור).

פורסם
  • מחבר

התפתחות ספק מעניינת ספק משונה.

היום הכל הרגיש כרגיל בינינו, שום שינוי. במהלך היום היא שוב הייתה בדיכאון ומצב רוח מעורער. בערך ב 16:20 - 16:30 היא חצי נרדמה על הספה בחדר מנוחה בו אנחנו נמצאים הרבה פעמים. היא קמה באזור 17, לפני היציאה הביתה. היא עדיין הייתה במצב רוח רע, אבל זו הייתה ההזדמנות האחרונה לקדם משהו אז אמרתי ״נו אז נלך מחר?״

היא התחילה לצאת מהחדר בשפת גוף רופפת וגרירת רגליים ואמרה בטון חצי ישנוני ״מחר לא יודעת״ ויצאה מהחדר. בקיצור, אני אקח את זה בערבון מוגבל כי נראה שהיא נמצאת באיזשהו משבר נפשי.. מה עכשיו?

פורסם

ליאור, זה שזה קרה לחברים שלך לא הופך את זה ל"חוק". יש הרבה בנות וכל בחורה היא בן אדם שונה. באופן עקרוני, זה לא דבר בעייתי להגיד לבחורה שהיא חמודה. (כמובן שאנחנו לא מדברים על להגיד את זה לאיזה "ידידה" באופן לא קשור).

יש הבדל גדול בין להגיד למישהי שהיא "חמודה" ובין להגיד לה - במילים האלה - "את מוצאת חן בעיניי".

צריך לבוא בגישה מאוד ייחודית ומלאה ביטחון עצמי בשביל שהמילים האלה לא ישמעו כמו חנון מהיפה והחנון. עושה רושם שפותח הדיון (שבקושי הצליח לשרוד שיחת טלפון של 50 שניות איתה) לא ממש במקום הזה.

אם בחורה מעוניינת במישהו, היא לא תפסול אותו כמעט על שום דבר. כלומר, אם הוא יגיד משהו מגעיל, היא כן. אבל אם סתם יגיד משהו דבילי כזה - לא. לא כזה שונה מגברים...

זה לא מדוייק.

נכון שאם היא רוצה אותך שום דבר לא ישנה את זה. אבל כשאתה פונה למישהי שלצורך העניין לא מכירה אותך בכלל - יש הבדל גדול בתוצאה הסופית בין פניה מעוררת רחמים שתגרום לה לצחוק עליך, ובין פניה שתגרום לה להמשיך את השיחה.

פורסם

מסכים לחלוטין. לא התכוונתי למשהו אחר.

ChaOstalker, הצעת לה לצאת או לא? מה זה "נו, אז נלך מחר?"

פורסם
  • מחבר

לא הצעתי לה לצאת בטלפון אתמול?

פורסם

אוקיי. פספסתי את זה.

לדעתי עשית טעות חמורה (באופן מפתיע, הקשבת לכל הטמבלים פה) ושאלת את זה בצורה עקיפה. היית צריך לשאול שאלה מאוד פשוטה - "בא לך לצאת הערב?" (אפשר גם להוסיף "לשתות משהו").

עכשיו המצב קצת לא ברור, אני מסכים. אני לא אופטימי, כי אם היא היתה רוצה, היא היתה אומרת משהו בסגנון של "מחר אני לא יכולה, אבל אפשר בשבת". תן לקטע הזה לעבור ושבוע הבא תשאל אותה בצורה פשוטה אם בא לה לצאת איתך. אתה לא יכול להשאיר מקום לספק הזה - זה רק יזיק. אין בזה שום טעם.

ותהיה גאה בעצמך שהתקשרת אליה והצעת לה, זה בהחלט דבר לא קל. כל מסע מתחיל בצעד אחד.

עריכה:

אוקיי. קראתי עוד פעם את מה שכתבת. כשאתה מנסה לקבוע איתה בפעם הבאה, תנקוב ביום מסויים. אם היא שואלת מתי, תגיד יום חמישי או שבת. (בשישי בטח היא יוצאת עם חברות). אתה צריך להיות החלטי בדברים האלו. לפי הצורה שבה כתבת שהשיחה התנהלה, אני בעצם לא כל כך פסימי. עושה רושם שהיא כן רצתה לצאת. תנסה שוב ויהיה טוב. :-)

פורסם
  • מחבר

אמנם השאלה הייתה עקיפה, אבל היא הבינה טוב מאוד במה מדובר. היא שמעה את המתח בקול שלי.

בכל מקרה, לא נראה לי שהיא קבעה משהו למחר. הייתי משער שכל מה שהיא רוצה לעשות זה לשכב בבית במיטה, לישון במשך שעות ולטחון עוגה.

פורסם

מה שאתה משער לא רלוונטי. אתה לא קורא מחשבות.

תשאל אותה שוב (יחד עם הצעת המועד המדויק). אם זה כן, אז כן. אם זה תשובה אחרת, אז לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים