עבור לתוכן

עד כמה זה מוזר להציע למישהי שאני מכיר כבר תקופה לצאת?

Featured Replies

פורסם

הסיכוי היחיד שלך להצליח הוא להפסיק לחשוב מחשבות בסגנון התראד הזה.. תרגע, לא סוף העולם, פשוט גש אליה ותגיד שהיא מוצאת חן בעיניך ואם היא רוצה לצאת לאנשהו. תפסיק לתכנן כל דבר כאילו זה איזה מדע גרעין.. זה בדיוק מה שאסור לעשות.. תראה ספונטניות, בטחון וסע.

אם היא אומרת לא אז תמשיך להתנהג כרגיל כדי שהיא תבין שלא קרה כלום ולא יהיה בניכם קצר ביום יום.

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקיצור פשוט לך על זה. בהנחה שאתה לא ממש מאוהב בה גם אם היא תסרב ("אני לא מוכנה לקשר","אני אוהבת אותך בתור ידיד")

זה לא אמור להשפיע עלייך יותר מדי ואפשר להמשיך בלי להרגיש אי נעימות

ככל שהזמן עובר היא רואה בך יותר ויותר כידיד מהצבא ולא מישהו שאפשר להיכנס איתו למערכת יחסים נורמלית.

לכן במקום לשמור הכל בבטן כדאי לך להזמין אותה לצאת לאנשהו ואתה כבר תראה מה נהיה ותשאף לסגור את העסקה ביציאה

כתבת שאין הרבה חיילים אז אני מניח שאתה מוצב באיזשהו מקום אזרחי (גם אני הייתי באותו מצב כמוך בדיוק). אם אתה מכיר חברה שלה תמיד אפשר לגשש דרכה אבל אל תבזבז על זה זמן

פורסם

לחוצה בגלל בדיקת פוליגרף ממממ..

שלא תגלה בסוף שהיא אחראית על כמה כספומטים בלוד..:biglaugh:

פורסם

כנראה יותר בעניין של חשיש אבל whatever

פורסם
פשוט גש אליה ותגיד שהיא מוצאת חן בעיניך

אלא אם הוא ילד בן 8 או איכשהו חי בתוך סרט הוליוודי, שום דבר טוב לא יצא ממשפט כמו "היי, את מוצאת חן בעיניי".

שפשוט יחליט מה הוא רוצה לעשות איתה (נניח, לצאת לסרט. או לצאת לפאב כלשהו) ואז יבוא אליה ויציע לה את זה. בלי "את מוצאת חי בעיניי" או כל מיני משפטים כאלה שמתאימים יותר לחנונים מתוך "היפה והחנון"....

פורסם
  • מחבר

אוי, עכשיו הדופק שלי גבוה.

אחרי 10 דק׳ שלקחתי נשימות עמוקות ורצתי בבית הלוך חזור, היה לי את האומץ להתקשר אליה. בחור עונה לי. נכון ללפני שבוע וחצי אני יודע שהיא פנויה, אבל נקווה שזה לא השתנה. בכל מקרה, אחרי 2 דק׳ היא חזרה אלי, והשיחה הלכה בערך ככה: ״היי cha0s מה העניינים?"

"בסדר, מה קורה?״

״הכל טוב״

״בקיצור, סתם במקרה נתקעתי בלי אף אחד ללכת איתו ל RED.״ דיברתי קצת מהר והיא לא הבינה את המילה 'RED'. ״מה?״ ״הסרט RED״. ״נו מה איתו?״ ״סתם פשוט יצא שכל החברים שלי בצבא ולא יהיה לי עם מי לראות אותו, אז אם בא לך״. רק אז נפל לה האסימון, ובטון טיפה מופתע אבל גם חיובי, ״אה אתה רוצה ללכת לסרט?״ ״כן״. ״אחלה, מתי?״ ״לא יודע, מתישהו בזמן הקרוב״. ״טוב סבבה אז נדבר״ ״אוקי יאללה ביי״

זאת הייתה שיחה מאוד מהירה, 52 שניות. לגבי הטונים - היא דיברה בטונים חיוביים ואנרגטיים כאלה, והייתה נשמעת טיפה מופתעת. אני השתדלתי לשמור על טון חברי, למרות שאני בטוח שהלחץ היה ניכר בדיבור שלי. אני מרגיש כמו ילד בן 12, וכנראה גם חסר נסיון כמו אחד. נראה מה יהיה :P

נ.ב

את האומץ כנראה היה לי מעשרות מקרים שרציתי לומר משהו למישהו, נלחצתי, התקפלתי, ואח״כ אכלתי ייסורי מצפון במשך ימים ארוכים. אז הידד.

פורסם

תכה בברזל כל עוד הוא חם, קח אותה ביום יומיים הקרובים..

פורסם

הצעה-שהסרט לא יהיה הדבר היחיד שאתם עושים. אחרי זה לשבת באיזה פאב או לאכול משהו

בתכל'ס בסרט לא באמת תדברו כמו שאתה צריך אז אתה צריך זמן אחר שבו אתם אשכרה מדברים

פורסם

באמת לא יותר מיום יומיים.

וקח אותה לפאב אחרי זה.

אלכוהול יעזור לך להשתחרר.

פורסם
  • מחבר

מאוד.

אבל אני נוהג. :/

פורסם

בהחלט בעייתי. מצד שני 2 שוטים יכולים לעזור לך להשתחרר ולצאת מהמערכת לפני שאתה תתחיל לנהוג (אפשר גם לשתות בסינמה איזה בירה)

פורסם

לא בקטע של להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל כמו שתארת את זה בפוסט הראשוני שלך, אתה ג'ובניק בבסיס שקר כלשהו (לא בקטע ביקורתי) אבל שקלת את האופציה שיש לכם כימיה טובה כי אולי היא חושבת שאתה כמו המון ג'ובניקים בבסיס שקר כלשהו... גיי. בתור מי שגם היה ג'ובניק בבסיס שקר כלשהו וסטרייט אני יכול להגיד לך שלכל חיילת בסביבה היו המוני ידידים קרובים מהבסיס... גייז.

פורסם

בקיצור תהיה רגוע , אל תאמר שאתה לחוץ בשום אופן , ובהצלחה !

שמור את התארד הזה , אך בשום אופן אל תראה לה אותו , לפחות לא בשנתיים הראשונות .(אני יותר מידי אופטימי)

פורסם

אני בספק שהוא ימצא סיבה טובה להראות לך את התראד הזה

פורסם

לך תדע ... (אני אופטימי )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים