עבור לתוכן

עד כמה זה מוזר להציע למישהי שאני מכיר כבר תקופה לצאת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^

ראיתי חברה אחת שלה, היא לא מכירה אותה ואני לא אותה - רק יודע שהיא קיימת. זה לא קצת מסובך? הרעיון שהיה לי הוא פשוט לצאת איתה לסרט או משהו, סתם בתור ידידים, ולראות אם משהו יתפתח, אולי לרמוז משהו בקטנה כדי לראות אם ייצא משהו, ולא יותר. אם לא - אני אחכה שהיא תהיה לקראת שחרור (יש לה עוד 4 חודשים) ואז אנסה לקחת את זה לכיוון רומנטי, כך אם לא יילך לא אצטרך להיתקל בה כל הזמן. או שאני מסבך את זה?

נ.ב

כמעט ואין חיילים איפה שאנחנו משרתים. אז החבר׳ה פה כל הזמן מנסים לשדך בינינו וכל הזמן חופרים על כמה שאנחנו מתאימים, ומביכים אותנו (נניח, אנחנו באותו החדר, ובחור אחד אומר ״אתם מתאימים, אתם צריכים כבר ללכת אחד על השני, ללכת על זה״ או ״נו למה אתה כבר לא מקדם עם X עניינים?״ כשהיא בחדר) ודברים בסגנון. מה שקורה זה שאנחנו מובכים, אם אני אציע לה לצאת זה כאילו אני ׳הושפעתי׳ מהלחץ מסביב או משהו בסגנון.. או שזה סתם שטויות?

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל שטויות.

תזמין אותה לצאת וזהו.

פורסם

נוווו תזמין אותה לצאת מה אתה תחכה עכשיו 4 חודשים ? אם מישהו אחר יתחיל לצאת איתה בינתיים?? אתה חייב לעשות צעד עכשיו, תהיה גבר ותזמין אותה לדייט, לא סרט בתור ידידים. אני מבטיח לך שגם אם היא תגיד לא אז זה עדיף על כל ההתלבטויות שלך והמחשבות שרצות לך עכשיו בראש. אם היא תגיד כן אז הרווחת ואם היא תגיד לא לפחות תוכל לעבור להידלקות הבאה.

תעדכן אותנו מה קורה!! :)

בהצלחה

פורסם

+1 , בלאט !

דבר איתה כבר , אתה סתם מורח משהו שאמור להיות פשוט ובסיסי .

את רוצה ללכת לקולנוע/בית קפה / לינקולן / בילארד / פאב / מועדון וכדומה ...

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד אצלכם בבסיס שקרכלשהו...אבל אני בתור חייל הייתי יוצא הרבה עם חברה מהבסיס.

אז תתארגנו כמה חברים וחברות וכמובן תזמין אותה לבוא איתכם.

ואז תראה לאיזה כיוון נושבת הרוח :)

פורסם

אני לא מבין, אם הוא מתבייש מה הבעיה לשאול אותה בהודעה או בפייסבוק?

פורסם
אני לא מבין, אם הוא מתבייש מה הבעיה לשאול אותה בהודעה או בפייסבוק?

כי בהתחשב בעובדה שהוא מדבר איתה על בסיס יום יומי במציאות פנים מול פנים, לשאול דווקא את זה פתאום בפייסבוק/בהודעה זה הכי עלוב שיש.

פורסם

כן אבל בטוח הם מדברים בפייסבוק מעבר לשעות היום בבסיס, שאלה של כדרך אגב..

משעמם לי, בא לך לצאת לשתות משהו?

פורסם

הייתי במצב שלך

וכן ושאלתי את אותה אחת אם היא מעוניינת בקשר,וואלה היא אמרה לא.

לא לקחתי את זה קשה יותר מידי פשוט הבאתי לזה לעבור והמשכנו כיאלו לא קרה כלום

כמו שאמרו פה ואומרים בכלל

אתה תתחרט שלא ניסיתי מאשר שניסיתה ולא הצליח

פורסם
  • מחבר

טוב הדיון טיפה ישנה נושא. נודע לה שבקרוב יהיה לה פוליגרף, והיא פשוט בלחץ לא נורמלי. אציין שהיא מאוד רגשנית, בשלב מסויים היא בכתה למשך איזה חצי דקה. הוא מסתובבת פה עצבנית ולחוצה בצורה מפחידה. חשבתי שאם אני אמצא דרך לעודד אותה אולי זה יהיה ׳כרטיס הכניסה׳ שלי. ניסו לעודד אותה ולאמר לה את הטיעונים הרציונליים, היא אמרה שהיא יודעת שזה לא רציונלי, אבל זה לא מונע ממנה להיות בלחץ.

רעיונות יצירתיים כלשהם? כל מה שלי היה להגיד זה ״הייתי מעודד אותך אם הייתי יודע איך״, היא אמרה ״זה בסדר״. מוקדם יותר היא אמרה שהיא לא רוצה לדבר על זה או לחשוב על זה. מה עושים? היא במצב רוח רע וזה לא נראה לי זמן טוב להציע לה לצאת עכשיו.

פורסם

ומעל הכל, אל תראה לה את התראד הזה.

פורסם

עמרי, אנחנו צריכים עוד משתמשים מהמין השני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים