עבור לתוכן

מי בעד להוציא את PLAZA מהמפות של הגאטרים?

Featured Replies

פורסם

מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים?

לדעתי צריך להעיף אותה.

פורסם

אחת המפות

פורסם

ילאה להעיף כמו שמעיפים את הפועל

פורסם

להעיף את המפה המסריחה הזאת!

פורסם

מפה חמודה ותאמת שלגאדר היא נחמדה אפילו ל PCW כזה לכיף פעם ב היא נחמדה, לפחות עם SMG בבר ^^

נערך על-ידי Lynch

פורסם

מפה כיפית לפי דעתי לא צריך להוריד

פורסם

חייב להוריד

פורסם

אני חושב שהרעיון שלצרף את EXPRESS ו PLAZA לחוקים זה הדבר הכי מטומטם שהיה פה בזמן האחרון, אלו מפות לא חוקיות בחוקי ESL למה לצרף אותן?!

צריך להוריד אותן כמה שיותר מהר.

פורסם

אם אתם מקבלים החלטות הזויות לפחות שיהיו יותר כיפיות..אם הוספתם את אקספרס ופלאזה שהם מפות גרועות ולא תחרותיות תוסיפו גם hijacked ניראהלי מצחיק בגאטר :D

פורסם

גם תחשוב על זה, זה לא רק שזה חוקי ESL ב 3V3 ו 5V5 CUPS אתם לא שמים תמפות האלה אז בגאטר כן? זה לא נשמע הגיוני ולא אל תקשיבו ליניב T-T

פורסם
אני חושב שהרעיון שלצרף את EXPRESS ו PLAZA לחוקים זה הדבר הכי מטומטם שהיה פה בזמן האחרון, אלו מפות לא חוקיות בחוקי ESL למה לצרף אותן?!

צריך להוריד אותן כמה שיותר מהר.

גם תחשוב על זה, זה לא רק שזה חוקי ESL ב 3V3 ו 5V5 CUPS אתם לא שמים תמפות האלה אז בגאטר כן? זה לא נשמע הגיוני ולא אל תקשיבו ליניב T-T

אני ממש לא מסכים איתך בקשר הזה של החוקי ESL , נכון שזה לא חוקי מפות אלו ב-5V5 ESL אבל גאטר זה לא A-SERIES/EMS/5V5 LADDER , גאטר זה יותר בכיוון של VERSUS ונכון שבVERSUS אפשר את כל המפות/כמות כל CLASS בלתי מוגבלת אבל בכל זאת לא מוסיפים את זה כי זה באמת יותר מדי.

זה שהוסיפו את שתי המפות שהורידו לדעתי זה ממש טוב וככה יהיה הרבה יותר כיף בגאטרים.

פורסם

אולי לא שמת לב אבל רק ב COD BLACK OPS 2 זה ככה ב VERSUS בCS GO ב COD4 ב COD6 בכל קוד אחר וכל משחק תחרותי אחר אין שם מפות לא תחרותיות מסיבה מסוימת ESL לא עדכנו את המפות לא יודע למה.

פורסם

להעיף.......

פורסם
אולי לא שמת לב אבל רק ב COD BLACK OPS 2 זה ככה ב VERSUS בCS GO ב COD4 ב COD6 בכל קוד אחר וכל משחק תחרותי אחר אין שם מפות לא תחרותיות מסיבה מסוימת ESL לא עדכנו את המפות לא יודע למה.

יכול ליהיות שאני טועה אבל לפי דעתי זה BO2 פה ולא COD4/CSGO .... בוא נתרכז במשחק BO2 לבנתיים אם על זה הולכת השיחה..

פורסם

מפה מגעילה טפי לא פלא שהעיפו אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים