עבור לתוכן

בעיה מוזרה שנתקלתי בה בשרשור הוטבוקס לראוטר D-Link

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מנסה לשרשר מודם הוטבוקס ל-Dlink עכשיו הבעיה נטחנה כבר הרבה מאוד פעמים אבל נתקלתי במשהו שלא הצלחתי למצוא אליו מידע באינטרנט.

כמובן עקבתי אחרי המדריך של NetChief עכשיו הבעיה שאני מחובר לראוטר המשורשר אני מצליח לקבל כתובת נכונה של IP בתחום הסגמנט אבל אין גישה לאינטרנט.

שאני מתחבר להוטבוקס ישירות אני יכול לגשת לראוטר המשורשר לפי הכתובת אבל כשאני מחובר לראוטר המשורשר אני לא מצליח להכנס להוטבוקס.

כלומר זה עובד רק לכיוון אחד.

מה הסיבה לכך?

תודה רבה.

פורסם

תגדיר לDLINK DHCP משלו באותו תחום נגיד ההוטבוקס נותן 192.168.1.10 תיגדיר ל DLINK לתת 192.168.1.230/254

כולל DNS של של הוט 213.57.2.5

213.57.22.5

גם אצלי הייתה אותו בעיה וזה מה שעשיתי והיסתדר לי עובד מצויין

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב בגירסה החדשה של הוטבוקס יש תוסף לשרשר AP ללא בעיות

פורסם
  • מחבר

תודה! אני אנסה את זה.

איך אני יכול לקבל את הגרסא החדשה של הוטבוקס?

ניסיתי לנתק ולחבר את המודם וזה לא מעדכן את הגרסא, כנראה שהוט עדיין לא דחפו את הגרסא לכל האזורים לא?

עריכה:

זה לא עובד, עכשיו הוא בכלל לא מקבל כתובת כשאתה מנסה להתחבר לראוטר המשורשר.

יש גם איזה באג בגרסא שם שכל פעם שאתה מגדיר DNS לוחץ Apply ה-DNS שהגדרת נמחק?

פורסם

הראוטר דילינק זה במקרה דילינק של בזק? כי אם כן, צריך לכבות לו את הDHCP ולהפוך אותו לברידג' (ככה נראה לי xD)

פורסם
  • מחבר

כן, של בזק. 6740VN.

כיביתי DHCP הפכתי לברידג' עדיין לא עובד.

פורסם

אתה לא יכול לשרשר ביניהם כי שניהם ראוטרים משולבים מודם ולא רק ראוטרים.

אתה יכול לעקוף את המודם של בזק בדילינק אם תגדיר אותו כ-access point. (הגדרת ברידג' עוקפת את הראוטר ומשאירה את המכשיר רק כמודם).

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר כ- Access Point, ברגע שאני מגדיר אותו כברידג' הוא הנקודה האלחוטית נעלמת.

אני לא מבין כל כך בהגדרת הבדירג' ומה היתרון בכך זה משמש רק ל- WDS לא?

עדיין ללא אינטרנט.

פורסם
הוא מוגדר כ- Access Point, ברגע שאני מגדיר אותו כברידג' הוא הנקודה האלחוטית נעלמת.

אני לא מבין כל כך בהגדרת הבדירג' ומה היתרון בכך זה משמש רק ל- WDS לא?

עדיין ללא אינטרנט.

ברידג' אומר שהמכשיר משמש רק כמודם ואין לו פונקציות של ראוטר.

WDS זה חיבור בין שני ראוטרים בצורה אלחוטית.

access point אומר שהמכשיר הוא עוד נקודה שדרכה אתה מתחבר לרשת שלך (רק פונקציות של ראוטר ואתה מדלג על המודם).

כשהוא מוגדר על AP אתה צריך לדאוג שה-DHCP כבוי ושהכתובת של ה-AP היא מאותה רשת של ההוטבוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים