עבור לתוכן

קניה בORIGIN

Featured Replies

פורסם

ממליץ לך להזמין מחנות כגון Game.co.uk או Shopto.Net.

יותר נוח ויותר זול.

פורסם
  • מחבר
ממליץ לך להזמין מחנות כגון Game.co.uk או Shopto.Net.

יותר נוח ויותר זול.

אני לא מעוניין.

וחוץ מזה נוחות? זה כולה לקנות בכמה קליקים וזהו.

אני צריך תשובה לבעיה שלי אחי לא המלצות....

תודה בכל זאת ..

פורסם

תשמע אתה צודק ב100% ואפילו ב 200% ומי כמונו משתמשי אוריג'ין יודעים שהם חבורה של בבונים לא מאומנים שלא יודעים לתת אפילו טיפה כבוד עצמי למשתמשים שלהם והם לא מוערכים בעולם בכלל, ומוסיפים לעצמם עוד יותר שם רע כשהם לא עונים למשתמשים שלהם כשישן בעיות קריטיות כמו אצלך.

חיפשתי ברשת בשבילך והתגלגלו על זה אלפי דיונים:

- מתוך הדיונים שקראתי והסיפורים של אנשים הבנתי שמדובר בבעית אישור הכרטיס בשל מערכת האבטחה האוטומטית של ORIGIN במידה כזאת ישנן כמה קונספירציות

1. שאוריג'ין לא רוצים לתת לכולם לשחק בשרתים שלהם עקב עומס ולא רוצים להוציא עוד כסף על תחזוקת או רכישת שרתים נוספים, ובכך הם לא מאפשרים ליוזרים מסויימים שלא קונים את המשחק בתקופה שבו הוא במחיר מלא את האפשרות להינות ממנו בכלל.

2. המערכת אבטחה היא שגורמת לאירועי הכ"א הפגום לקרות, שבכך אינך מסוגל לרכוש דבר מאוריג'ין זה קרה בסביבות 02-2013 כשרוכשים אמריקאיים רצו לקנות עותק אנגלית בלבד למשחק "SIM CITY" החדש שאמור לצאת, ובכך נתקעו עד היום במערכת שאיננה מאפשרת להם להתקדם.

יש כמה וכמה דיונים שמענה מצד EA כשל בכל הבחינות אז אני לא מציע לך לבנות על זה.

פתרונות:

1. חלק מהם אמרו ששינו את הפרוקסי וזה גרם לבעיות.. חלק אמרו לשנות אותו וזה מסתדר, אבל כמובן אי אפשר להסתמך על זה, חלק החליפו מחשבים עשרות פעמים, פירמטו הלכו לחבר לרכוש ודבר לא עזר - לכן אולי כדאי לך לנסות את הכול לפני שלילת עניין הפרוקסי "מה זה פרוקסי? "במילים קלות כן?" ובכן פרוקסי הוא מגדיר האיי פי שלך לפי מיקומך הגיאוגרפי הוא זה שמחליט אוטומטית היכן אתה ביחס למיקום העולמי ומחליט באיזו שיטה תוכל לבצע את הרכישה שלך.. לדוגמא " אנחנו בישראל משלמים ב ORIGIN ב EURO ולא בדולרים שהדבר פשוט מעורר גיחוך, EA הקופים האלה מוכרים משחק ב 60$ ואם אתה באירופה אתה תשלם את אותו המספר אני מדגיש "מספר" 60 אבל ביורו, שזה אבבססווורררדדד!

שינית פרוקסי? הפכת את האיי פי שלך ל MASKED IP במצב הזה אתה יכול להיכנס לשרת ולדמות מיקום בארה"ב או איפה שתבחר למקם את הפרוקסי שלך... יש עוד הרבה אם אתה לא יודע איך עושים את זה תבקש ממישהו שיעזור לך בפורומים כאן.

2. יש לך אפשרות נוספת והיא החביבה עליי, אני עשיתי מספר תיקונים ובירורים דרך נציג בצ'אט מהיר וחי עם ההלפ דסקים של EA שווה לך לנסות, אתה פשוט נכנס לORIGIN ושם יש לך את האפשרות באתר או דרך התוכנה. LIVE CHAT.

אם לא הצלחת.. הודעה ונמשיך לנסות.

פורסם

אם לא עובד לך הPayPal וגם הכרטיס אשראי אז בטוח או שאין לך כסף בכרטיס, או שיש בעיה עם הבנק - צריך לדבר איתם אולי..

ומה שבטוח זה לא בעיה אצל DICE כי אני עשיתי Pre order לפני שבוע בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים