פורסם 2013 ביולי 1612 שנים http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PfvPF3B6DrQ אני מאוד מאוד מרוצה ממנו , מעולה לCOD
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים אני חייב להגיד לכם שקניתי אוזניות של ROCCAT דגם KAVE בהמלצה של חבר מ KSP. מי שלא יודע ל KSP יש בלעדיות על ROCCAT בארץ.המחירים שלהם זולים מאוד ובאיכות עוברים את RAZER... אוזניות באיכות של MEGALEDON של RAZER בחצי מחיר ואנשים בקלאן יכולים להעיד שאני שומע אותם מחטטים באף בספון.קיצר לכו על רוקאט ולא על רייזר, רייזר IS OVERRATED
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים אני חייב להגיד לכם שקניתי אוזניות של ROCCAT דגם KAVE בהמלצה של חבר מ KSP. מי שלא יודע ל KSP יש בלעדיות על ROCCAT בארץ.המחירים שלהם זולים מאוד ובאיכות עוברים את RAZER... אוזניות באיכות של MEGALEDON של RAZER בחצי מחיר ואנשים בקלאן יכולים להעיד שאני שומע אותם מחטטים באף בספון. קיצר לכו על רוקאט ולא על רייזר, רייזר IS OVERRATED U OWE ME
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים אהבתי תריויו ואחלה עכבר מת שיהיה לי אותו רק הוא יקר בכללי אני מת על רוקאט רק הם יקרים
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים יש לי עכבר KONE+ והוא ממש טוב.אמנם אני לא כזה גיימר, אבל האופציות של התאמת כפתורים, שינוי DPI ברגע והשליטה במרחק שבו העכבר קולט את המשטח עובדות מעולה.העכבר עצמו מרגיש איכותי - מפלסטיק טוב.הכפתורים והגלגלת מגיבים מעולה גם אחרי שנה של שימוש.בקיצור, איכות גרמנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.