עבור לתוכן

רכישת SimCity

Featured Replies

פורסם

אני שוקל בזמן האחרון לקנות את המשחק, השאלה היא מאיפה בעצם?

באוריג'ן הוא נמכר ב-60 יורו, שזה נראה לי מוגזם.

פה מוכרים בפחות מחצי מחיר: http://www.dealzon.com/deals/cheap-sim-city-6#simcity-limited-edition-pc-download

ואם אני נכנס לאוריג'ן דרך פרוקסי הודי, אני רואה שם מחיר של $39...

אז איפה בעצם הכי כדאי לקנות?

פורסם

ה dealzon מקשר אותך לקנייה ב gamefly וגם זה רק עם הקופון שכתוב שם שלא בטוח שעדיין עובד.

בלי הקופון המחיר זה גם 39$, אבל הם לא נותנים לקנות מהארץ - "due to region restrictions, this product cannot be sold in your country"

באמזון אני רואה אפשר לקנות את ה limited edition ב- 34$ אבל אין לי מושג אם הם שולחים דיסק (ואם שולחים את זה לארץ), או שולחים לך סריאל במייל

http://www.amazon.com/SimCity-Limited-Edition-Pc/dp/B007FTE2VW

פורסם
ה dealzon מקשר אותך לקנייה ב gamefly וגם זה רק עם הקופון שכתוב שם שלא בטוח שעדיין עובד.

בלי הקופון המחיר זה גם 39$, אבל הם לא נותנים לקנות מהארץ - "due to region restrictions, this product cannot be sold in your country"

באמזון אני רואה אפשר לקנות את ה limited edition ב- 34$ אבל אין לי מושג אם הם שולחים דיסק (ואם שולחים את זה לארץ), או שולחים לך סריאל במייל

http://www.amazon.com/SimCity-Limited-Edition-Pc/dp/B007FTE2VW

הורדה לPC, 39.99$

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש רעיון או פתרון איפה לקנות את המשחק במחיר שפוי של 35$-39$ ולא ב60 אירו בORGIN הגנבים?

פורסם

דרך פרוקסי תאילנדי כמו שאני עשיתי.

פורסם

למה לקנות אותו בכלל ? לא חסר משחקי בניית/ניהול עיר הרבה יותר טובים.

פורסם
למה לקנות אותו בכלל ? לא חסר משחקי בניית/ניהול עיר הרבה יותר טובים.

על איזה אתה ממליץ?

מלבד citiesXL (שגם הוא לא משהו) לא מצאתי משחק ניהול עיר טוב יותר מsimcity

פורסם

מודרניים: Tropico 3,4 ו - Anno 2070

היסטוריים: Children of The Nile, Caesar IV, The Settlers 7 ו - Anno 1404 (וגם CivCity: Rome ו - Grand Ages: Rome)

פורסם

אני עדיין מעדיף את SIMCITY החדש.

פורסם

אני כל כך ממליץ לך לוותר... אני אהבתי מאוד את SIMCITY 4 עם תוספות כמו הNAM , אבל המשחק הזה הוא יותר משחק לבנות 12 מאשר משחק ניהול עיר רציני...

הבאגים פשוט שוברי משחק בטירוף, יקח לך חודשים של משחק עד שתלמד את הWORKAROUNDS לבאגים שלו בתחבורה, המפות פיציות, יש שטויות כמו שבא לך פתאום דרקון משום מקום ומתחיל להרוס לך את התחנת כוח הגרעינית שחסכת בשבילה שעתיים של משחק, ואז נתקעת בלי חשמל והלכה העיר, ועוד כל כך הרבה שטויות ...

תנסה אגב גם פרוקסי תאילנדי ... נראה לי שלמשחק הזה ספציפית ההודי היה לי יותר זול אבל תוודא.

פורסם

ניסתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל הוא לא מראה לי שהיא נשלחה מסיבה לא ברורה,

בכל מקרה אני רכשתי לא מזמן את המשחק ולא יוצא לי לשחק בו יותר מדי

אם תרצה אני מוכן למכור לך במחיר זול יותר את המשחק

פורסם

I WONDER WHY :ugly21:

פורסם

^ אני עדיין נהנה בו...

פורסם

הוא לא יכול לעשות DEACTIVATION למשחק ולהפעיל את הסריאל בחשבון אחר ?

ומאיפה הם ידעו אם הוא יעביר את החשבון אוריג'ין LOL .

פורסם

שמע הIP במילא משתנה בכל כניסה ... למה שיפנו אל מישהו שיקנה, אין שום דבר שיכול למשוך אליו תשומת לב, זה בדיוק כמו שאותו הקונה המקורי היה פשוט מתקין את האוריגין והמשחק על מחשב אחר שלו ומשחק שם...

ואגב בנוגע לשאלת האימות, אני שמתי סתם קשקוש, ואז שרציתי להחליף ניק הייתי צריך את זה. פניתי לEA CHAT והם פשוט נתנו לי לבחור חדש ... סתם ביקשו ממני שם ואימייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים