פורסם 2013 ביולי 1412 שנים https://www.youtube.com/watch?v=YLLU1EFfXPo אני מקווה שאהבתם בכל זאת קומנטרי ראשון שלי מפתיח לכם יותר טובים זה בטוח אל תישקחו סאב וסאסקריב אם באלכם מקווה שבאלכם חח ויאאלה תהנו
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים מחבר ביחס לראשון זה ממש נחמד !תודה על השיתוףנתתה איזה לייק אחי ? תעקוב אחרי מפתיח יהיה טוב
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים לא באמת מעניין מישהו קומנטייטורים מצטער אחי זה לא המקום לפרסם לפי דעתי.. וגם אני ממליץ לך תפסיק עם זה ואל תמשיך סתם בזבוז זמן שלא יתן לך כלום זאת דעתי
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים אהבתי תקומנטרי רק אני ממליץ לך תתחיל לשחק גם גאטרים זה ישפר לך את הAIM שלך וככה תוכל לשחק בפאבליק קצת יותר טוב ...ממליץ לך להמשיך בעיקרון לעשות סרטונים ולהשתתף מעט בתחרויות .
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר אהבתי תקומנטרי רק אני ממליץ לך תתחיל לשחק גם גאטרים זה ישפר לך את הAIM שלך וככה תוכל לשחק בפאבליק קצת יותר טוב ...ממליץ לך להמשיך בעיקרון לעשות סרטונים ולהשתתף מעט בתחרויות .איך אני נכנס לגאטרים ?
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים נתתה איזה לייק אחי ? תעקוב אחרי מפתיח יהיה טובברור עם הערוץ של הקהילה וגם SUB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.