פורסם 2013 ביולי 1412 שנים כן , תמשיך לשחק גאטרים ובעתיד תפתח קלאן או שתצטרף לקלאן וככה תבין יותר ויותר מה זה עבודת צוות ובנוסף מה זה להיות One man army .
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים תרגול ואימון במשחק יעזרו לך להשתפר ולהכיר את המפות ואת הדברים הבסיסיים חוץ מAIM שנותנים לשחקנים אחרים יתרון עליך במצב שלך קיום
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים הדבר האחרון שאתה רוצה זה שטל ילמד אותך לשחק אחי הוא השחקן הכי גרוע שאתה תראה פה תאמין לי אם אתה רוצה ללמוד ממשהו זה dnme ושחקנים ותיקים
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים DNME זה כבר רמה אחרת לגמרי מתן אל תיהיה תמים כל כך.. לרמה כזאת צריך כל כך הרבה ניסיון ועבודה רבה קשה לי להאמין שהוא יצליח להגיע לרמות הללו אז אני ממליץ לו להיות מעריץ שלי ולא של DNME
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים וואלה צודק בכל מקרה לא לדאוג אחי אתה פשוט צריך לשחק יש פה שחקנים שמשחקים כל כך הרבה זמן בcod אין לך מה לחשוב שאתה לא תצליח להגיע לרמות האלה פשוט צריך לשחק, שחקנים פה גם יעזרו לך בצורת משחק תחרותית של S&D ואתה תתחיל ליכנס לזה יותר כי זה שונה מpublic
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים רק תמשיך לשחק גאטרים ואתה תישתפר וממטוזה ADV השחקן הכי טוב בכולם אני ינסה שאתה תדבר איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.