פורסם 2013 ביולי 1412 שנים שלום לכולם,ברשותי מעבד fx-8350 של AMD ותהיתי האם H100i יכול לעבוד (ולעבוד טוב) עם המעבד הנ"להבנתי שניתן לחבר את הקירור על תושבת +am3 כמו שלי, רק לא הבנתי האם המתאם מגיע כבר בקופסא או שצריך לרכוש בנפרדמישהו התנסה בהרכבת קירור זה על תושבת +am3 ?שאלה נוספת, האם ניתן לחבר את הרדיאטור של ה-h100i בחלק הקדמי של מארז ה-R4 שברשותי?תודה לעונים
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים כן וכן, שום בעיה כלל.רק דבר אחד, לא יודע אם הצינורות מספיק ארוכים כדי לעגון על R4 מקדימה. כן יודע שאפשר למעלה.
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים מחבר תודהאם הם לא מספיק ארוכים, יש אפשרות לחבר צינורות ארוכים יותר? או מאריך מסוג כלשהו?
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר קיבלתי את הקירור,ההתקנה לתושבת +AM3 הייתה ממש פשוטהצדקת.....באמת הצינורות לא מגיעים אם ממקמים את הרדיאטור בחזית המארז.....ממש קרוב, אבל לאמיקמתי את הרדיאטור למעלהרק לוודא שהבנתי נכון, אני אמור לחבר את המאוורים כך שיכניסו אוויר מלמעלה לתוך המארז?כמו כן, חיברתי את הרדיאטור עם המאווררים בסדר הבא:תקרת מארזרדיאטורמאווררים ששואבים אוויר פנימההאם זאת הדרך הטובה ביותר?
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים לא. הדרך העדיפה זה מאווררים מתחת לרדיאטור שידחפו את האוויר כלפי מעלה, החוצה. 1 - לזרימת האוויר הכללית2 - לא מכניסים אוויר חם3 - אוויר חם עולה למעלה
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים מחבר אוקיי תודה המצב הקיים שלי הוא כזה: אם הבנתי אותך נכון, אני צריך לשנות את כיוון המאווררים העליונים ע"מ שזה יהיה המצב:
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים הבנת נכון.לדעתי כדאי אבל שיהיו 2 מאווררים מקדימה.אחד יאוורר את הקשיחים והשני את כרטיס המסך ושאר המערכת.אם אין שניים, הייתי מתקין את המאוורר מקדימה למעלה ומפרק את הכלוב העליון של הכוננים הקשיחים לזרימת אוויר משופרת. נערך 2013 ביולי 1612 שנים על-ידי EthanDW
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים אם יש אפשרות להסיר את הכלוב העליון של הקשיחים ולשים שם מאוורר שיזרוק פנימה אוויר דיירקט, מה טוב
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים מחבר טוב, אז הפכתי את המאווררים והאמת שאני לא רואה הבדל רציני הנה תוצאות הבדיקה שעשיתי (הנתונים כמובן במעלות צלזיוס): אגב, איך הטמפרטורות הנ"ל ביחס למעבד ולקירור האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.