עבור לתוכן

קניית באטלפילד 4 דרך פרוקסי

Featured Replies

פורסם

מה הסיכונים שיש בקניית דרך פרוקסי

חלק מהאנשים המליצו לי וחלק לא אמרו לי שאם יש בעייה במשחק אין לי למי לפנות ועוד

*אם אני יקנה זה יהיה דרך ויזה נטען

פורסם

אם אתה מזמין מתאילנד, במקרה הכי גרוע משטרת ההגירה תגיע אליך לביקור. לא משו רציני.

פורסם
  • מחבר
אם אתה מזמין מתאילנד, במקרה הכי גרוע משטרת ההגירה תגיע אליך לביקור. לא משו רציני.
אמרו לי שזה יכול להביא וירוסים וכל מיני כאלה ושאם יש בעייה בקנייה אין לי למי לפנות וכל מיני שטויות

בקיצור אם אני קונה את זה בפרי אורדר לא אמרוה להיות בעיה?

פורסם

לא תקבל שום וירוסים ... ותוכל לפנות אליהם שוב פעם מהפרוקסי אם אתה חושש.

שאלה אחרת , אני לא רוצה לקנות את המשחק לפני שהוא יצא ואני אשמע איך הוא באמת , אין לי כוח לעוד משחק מפוצץ בבאגים ובעיות HIT REG שמביא לך התקפי עצבים כל יום ... אתם חושבים שיש מצב שהם פשוט יחסמו קנייה מפרוקסי בשלב מסויים ? או שאין לי מה לחשוש ?

פורסם
לא תקבל שום וירוסים ... ותוכל לפנות אליהם שוב פעם מהפרוקסי אם אתה חושש.

שאלה אחרת , אני לא רוצה לקנות את המשחק לפני שהוא יצא ואני אשמע איך הוא באמת , אין לי כוח לעוד משחק מפוצץ בבאגים ובעיות HIT REG שמביא לך התקפי עצבים כל יום ... אתם חושבים שיש מצב שהם פשוט יחסמו קנייה מפרוקסי בשלב מסויים ? או שאין לי מה לחשוש ?

תראה, סביר להניח שהם פשוט ייקרו את המחיר באותם מקומות... נגיד בהודו זה יותר זול, הם ייקרו את המחיר ככה שלא יהיה שווה לעשות פרוקסי כי המחיר יהיה שווה...

גם אם ייקרו אני מעדיף לחכות ומקסימום להתאפק חודש חודשיים ולקנות במחיר טוב באיזה דיל...

אני ממש לא רוצה BF 3 V2 או בעיות (HITREG (HITBOX ובעיות בחיבור לשרת וקריסות...

אני ייחכה נעבור את הבטא וככה ההחלטה תיהיה יותר מבוססת על פי ניסיון ולא על פי תערוכת משחקים מפוקפקת שלא הראו שמה מה הבאגים והראו את הצדדים הטובים (וגם את הדברים הלא גמורים)...

פורסם

כך או כך, כולכם תקנו את המשחק. השאלה היא רק אם אתם מוכנים לא לשחק מ Day1. במקרה הזה, בספק רב אם יצוצו מקומות המאפשרים לרכוש את המשחק תמורת פחות מ 200 ש"ח.

פורסם

אני לא מבין מה ההתרגשות מלקנות עם פרוקסי

אם EA שואלים אתכם, מה הבעיה לדקלם שהייתם בחופשה בתאילנד בגסטהאוס סוואדי סמייל מאחורי הקוואסאן כשמעתם שהמשחק יוצא למכירה מוקדמת, יצאתם מהסטלה ונכנסתם לאוריג'ין ?

נ.ב

זה הסיפור שלי, תמציאו לעצמכם אחד אחר

פורסם
אני לא מבין מה ההתרגשות מלקנות עם פרוקסי

אם EA שואלים אתכם, מה הבעיה לדקלם שהייתם בחופשה בתאילנד בגסטהאוס סוואדי סמייל מאחורי הקוואסאן כשמעתם שהמשחק יוצא למכירה מוקדמת, יצאתם מהסטלה ונכנסתם לאוריג'ין ?

נ.ב

זה הסיפור שלי, תמציאו לעצמכם אחד אחר

חחח

תכלס זאת לא הבעיה...

הבעיה זה אם ייקרו את המחירים... במידה וייקרו לא יהיה נדרש שימוש בפרוקסי, VPN או כל שיטה אחרת...

פורסם

האמת שכבר ראיתי את זה מפורסם בכל מיני סרטונים ביוטוב ... באמת יש מצב שהם בקרוב יפסיקו לשם את ההנחות. לא חושב שיש עוד הרבה חברות חזירות כמו EA, איך הם יתנו לזה להמשיך ?

אגב שקניתי סימסיטי ככה , זה יצא לי איזה 150 בתאילנד ו90 בהודו... בBF4 דווקא יותר זול בתאילנד משום מה.

אני ממש בלבטים אם לעשות PRE ORDER, קשה לזרוק כסף על משהו שיש עוד כמה חודשים לשחרור, וכמיטב המסורת בטח יהיה ממש גרוע בהתחלה ...

יש סיכוי שאם המשחק לא יפשל, תהיה הנחה 50% בחודש הראשון של ההשקה שלו ? אולי זה יוצא בסביבות איזה משהו כמו בלק פריידיי ?

פורסם
האמת שכבר ראיתי את זה מפורסם בכל מיני סרטונים ביוטוב ... באמת יש מצב שהם בקרוב יפסיקו לשם את ההנחות. לא חושב שיש עוד הרבה חברות חזירות כמו EA, איך הם יתנו לזה להמשיך ?

אגב שקניתי סימסיטי ככה , זה יצא לי איזה 150 בתאילנד ו90 בהודו... בBF4 דווקא יותר זול בתאילנד משום מה.

אני ממש בלבטים אם לעשות PRE ORDER, קשה לזרוק כסף על משהו שיש עוד כמה חודשים לשחרור, וכמיטב המסורת בטח יהיה ממש גרוע בהתחלה ...

יש סיכוי שאם המשחק לא יפשל, תהיה הנחה 50% בחודש הראשון של ההשקה שלו ? אולי זה יוצא בסביבות איזה משהו כמו בלק פריידיי ?

תראה EA כבר קיבלה שנתיים ברצף את התואר המכובד החברה הכי גרועה של השנה... והם לא אוהבים לתת בחזרה כסף... קשה לי להאמין שיהיה מבצע של 50%

יש סיכוי שבבלאק פריידי איזה חברה תחליט לפנק ותתן 25% או משהו בסגנון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים