פורסם 2013 ביולי 1312 שנים שלום לכם, בבקשה אני זקוק לעזרה דחופה.בזמן שעבדתי על על התוכנה והכנתי שרטוטים, התוכנה השתגעה קצת ועכשיו אני לא מצליח לפתוח שום שרטוט, זה כותב לי[h=2]Fatal Error: Out of Memory Shutting Down[/h]ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש אך ללא שום שינויים.המחשב שלי זה :אולטראבוט , ASUS UX31A מעבד I5 ,עם זיכרון 4GB של DDR3 , כונן של 128GB SSD , מותקן ווינדוס 7 64BIT.בבקשה מכן תעזרו לי.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים בשביל לשלול שזה בעיה בקבצים תפתח אותם במחשב אחר, תנסה גם ליצור קובץ חדש ולעשות recover
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר עובד מצויין על המחשב הנייח שלי,ובאולטראבוק לעומת זאת מהרגע שאני פותח את התוכנה קופצת לי השגיאה , ואז התוכנה נסגרת.וגם כשאני לוחץ פעמיים על הקבצים השמורים וזה אמור להפתח בתוכנה זה לא מתאפשר.בבקשה עזרה! אולי צריך למחוק דברים מהמחשב? אין אני מפנה זכרון?!
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים תמחק קבצים זמנייםc:\Users\<username>\AppData\Local\Autodesk\AutoCAD 2013 - English\R19.0\enu\GraphicsCache
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר תמחק קבצים זמנייםc:\Users\<username>\AppData\Local\Autodesk\AutoCAD 2013 - English\R19.0\enu\GraphicsCacheלא מוצא, אין לי בתיקייה של השתמש את התיקייה AppDate
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר פקודה, תקליד/תעתיק אותה לשורה ותגדיר כ-0.סליחה על הבורות.נכנסתי להתחל ומשם ל CMD ןאז כתבתי את מה שרשמת לי ומערכת כתבה לי שאין פקודה כזאת.בדסקתי מספר פעמים שהעתקתי הכל נכון.אם אפשר הסבר למפגרים אני ישמח.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים אתה רציני כאילו?אתה עובד עם אוטוקד ולא יודע איפה לרשום פקודה ?יש לך שורה בתחתית התוכנה, תעתיק לשם, תלחץ ENTER במקלדת ואז תגדיר את זה ל-0.
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים מחבר אתה רציני כאילו?אתה עובד עם אוטוקד ולא יודע איפה לרשום פקודה ?יש לך שורה בתחתית התוכנה, תעתיק לשם, תלחץ ENTER במקלדת ואז תגדיר את זה ל-0.התוכנה לא נפתחת לי, ( ואני מנסה את זה בגוף ראשון למרות שמדובר על בעייה של בת זוגתי, אני לא מבין כלום באותוקאד)אז זהפיתרון הזה לא כלכך עוזר לי. כי כמו שאמרתי ברגע שאני פותח תוכנה היא ישר קורסת לי
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים אתה פותח את התוכנה דרך קובץ שרטוט או פותח אותה דרך האייקון של "אוטוקד 2013" ?
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר אתה פותח את התוכנה דרך קובץ שרטוט או פותח אותה דרך האייקון של "אוטוקד 2013" ?בשתי הדרכים לא נפתח.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים תמחק את כל הקבצים בתיקיות הבאות:1) התחל -> שורת חיפוש -> תקליד : %temp% -> תמחק שם את כל הקבצים2) כפי שהומלץ לך קודם, בתקייה שנקראת :c:\Users\<username>\AppData\Local\Autodesk\AutoCAD <product name>\R19.0\enu\GraphicsCacheתיכנס אליה ותמחק שם.כמו כן, לפי מה שקראתי ב-2013 יש לא מעט באגים כך שהעדכון דיי מיותר. הייתי נשאר עם 2011, היא מספיק טובה לדעתי.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר תמחק את כל הקבצים בתיקיות הבאות:1) התחל -> שורת חיפוש -> תקליד : %temp% -> תמחק שם את כל הקבצים2) כפי שהומלץ לך קודם, בתקייה שנקראת :c:\Users\<username>\AppData\Local\Autodesk\AutoCAD <product name>\R19.0\enu\GraphicsCacheתיכנס אליה ותמחק שם.תודה רבה רבה רבה הסתדר! נערך 2013 ביולי 1512 שנים על-ידי vincecarter
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.