עבור לתוכן

גלישה איטית ב Wi Fi ממחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט.

המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות).

הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע.

כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו.

גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi.

כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבוהה יותר, אך עדיין לא המקסימלית (נראה כאילו משהו "תוקע" אותו לגלוש על חצי מהמהירות המוצעת לו)

יש לי ראוטר של הוט HotBox Sagemcom (קראתי עכשיו ברשת שהוא לא מומלץ במיוחד, אבל עובדה שמכשירים אחרים כן גולשים איתו כמו שצריך).

מה יכול להשפיע על מהירות הגלישה של הנייד? ניסיתי לבטל firewall וכו', אבל זה משפיע ממש מעט על מהירות הגלישה.

יכול להיות שצריך לקנפג בו משהו כדי שהוא יגלוש במהירות המקסימלית?

תודה מראש ושבת שלום :)

פורסם

אני חושב שצריך לשנות משהו בערוצים של הראוטר, דברי עם ספק האינטרנט שלך..

פורסם

מה מראה הסטטוס של החיבור WIFI אצלך ?

פורסם
  • מחבר

הערך ב Speed קופץ בין 70 ל 130 Mbps

signal quality משתנה בין ארבעה לחמישה פסים.

בנוגע לשינוי הערוצים בראוטר - בעבר הייתה לי בעיה של התנתקויות בנייד, ואחרי שיחה עם הספק, שינינו את הערוץ וזה הסתדר. כבר דיברתי איתם בעבר על הגלישה האיטית ב WiFi וגם הגיע טכנאי, אבל כשראינו שהבעיה היא רק עם המחשב הספציפי הזה ושבsafe mode הוא גולש כמו שצריך, הם הבהירו שהבעיה היא לא אצלהם ואין להם איך לעזור (למרות שיאמר לזכות הטכנאי שהוא כן ניסה לבדוק מה הבעיה עם הנייד, אך מכיוון שזה באמת לא תחום האחריות שלו, הוא התייאש אחרי רבע שעה בערך של ניסיונות)

פורסם

נסי לחבר אותו חוטית ותראי אם המהירות תקינה..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, וכשהוא מחובר עם כבל רשת לראוטר הוא גולש כמו שצריך

פורסם

המהיות נמוכה.

לנסות ערוצים אחרים.

לנסות כאשר הנייד עומד ממש ליד הנתב.

פורסם

אם חיברת עם כבל והוא גולש כמו שצריך, אז זה רק הערוצים בראוטר, תפני לספק שלך שיגדירו איתך את זה כמו שצריך..

פורסם

וגם יכול להיות כרטיס, אנטנות, והגדרות.

פורסם
  • מחבר

תודה. אנסה לשנות ערוצים ואעדכן :)

פורסם

תנסי להסיר את הדרייבר של הכרטיס האלחוטי שלך ותורידי (ע"י חיבור קוי כמובן) דרייבר עדכני מאתר היצרן.

פורסם

היי,

נשמח לקבל פרטי התקשרות בכדי לסייע לך.

אנא שלח שם מלא ומס' טלפון להתקשרות ל: online@bezeqint.net ונחזור אליך בהקדם.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

שלום לכולם,

יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט.

המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות).

הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע.

כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו.

גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi.

כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבוהה יותר, אך עדיין לא המקסימלית (נראה כאילו משהו "תוקע" אותו לגלוש על חצי מהמהירות המוצעת לו)

יש לי ראוטר של הוט HotBox Sagemcom (קראתי עכשיו ברשת שהוא לא מומלץ במיוחד, אבל עובדה שמכשירים אחרים כן גולשים איתו כמו שצריך).

מה יכול להשפיע על מהירות הגלישה של הנייד? ניסיתי לבטל firewall וכו', אבל זה משפיע ממש מעט על מהירות הגלישה.

יכול להיות שצריך לקנפג בו משהו כדי שהוא יגלוש במהירות המקסימלית?

תודה מראש ושבת שלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים