פורסם 2013 ביולי 1112 שנים נהרס לי המאוורר פיזית בכרטיס של חברת PILOT ארבע שיניים מהמאוורר נשברו וצריך תחליף הכי זול אם אפשר לעזור !!! והאים יש אפשרות רק להחליף מאוורר במקום הכל ?
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר כן אבל לא משנה איזה ומה הגודל? בנוסף רציתי לבדוק אם הוא עובד במחשב אחר המחשב נדלק אבל אין אות מהמסך והמחשב לא משמע צפצופים ! וזה היה עוד לפני שהמאוורר נהרס כשתיקנתי מחשב אחר ולא היה לו כרטיס מסך אז חשבתי שהמחשב דפוק ומתברר שזה היה הכרטיס !!!! לידיעה כללית לא חיברתי 12 פינים חשמל מה נראה לכם הבעיה? ממש לא מתחשק לי לקנות כרטיס חדש
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים אם יש לך 2 מחברי 6PIN לכרטיס ולא חיברת אותם אל תתפלא שהוא לא עובד, הוא לא אמור
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר כן זה רנפרנס 2 חיבורים, היה לי 8800GT ולו היה חיבור אחד וכשלא הייתי מחבר הוא היה עובד רק בלי הוצמה המירבית שלו!בנוסף המחשב נדלק המאווררים עובדים אבל לא יותר מזה כאילו המחשב נתקע ממש בהתחלה ואין סינגל במסך,!!
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים מחבר אני יודע שעבר הרבה זמן אבל אין לי מחשב כרגע רק כשאני מגיע להורים אז סלחו לי!!!! אם אני לא אחבר לחשמל הוא לא יעבוד בכלל או כמו שכתבתי שיעבוד רק לא חזק? כי המאורר שלו עובד אבל אין תצוגה והמחשב לא בדיוק מתקדם מאז שהדלקתי
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים ברור שהוא לא יעבוד מה אתה חושב שמחברי ה-6 פין הם בגדר המלצה? זה שהמאווררים מסתובבים זה לא אומר שהואמקבל מספיק חשמל על מנת לעבוד. לא הצלחתי להביו למה אתה לא מחבר אותם.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר כי רק לי בבית יש מחשב עם ספק מתאים והלך הלוח אם ורציתי לבדוק שלא גם הכרטיס נשרף.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים מחבר 500W JTC אני מאמין שהוא ג'נרי כי לא בדיוק השקעתי על המחשב הישן ואין לו יציאה אפילו לא ל6 פינים!
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים התוצאה היא שהכרטיס לא עובד, כמובן. כרטיס מסך שזקוק ל-120 וואט והממשק נותן לו 75 וואט לא יוכל לפעול, אין פה קסמים.בנוסף, בקרי צריכת החשמל בכרטיס המסך מזהים שחיבור לא מחובר ומנטרלים פעולה באופן אוטומאטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.