עבור לתוכן

OC לI5 4670K על לוח אם msi z87 gd65

Featured Replies

פורסם

אני לא אוברקלוקר מנוסה אבל אם מה שלמדתי האצתי את המעבד ל4.5 GHZ בצורה יציבה ומי שרוצה ממליץ את ההגדרות שלי

המערכת שלי (שדרגתי לא ממזמן)

Intel i5 4670K (מעבד)

MSI Z87 GD65 (לוח אם)

arctic freezer xtreme rev.2 (קירור אוויר למעבד)

16GB RAM 1600HZ (ראם)

gtx660 oc של gigabyte (כרטיס מסך)

1Tכונן כשיח

550W ספק פשוט בן 5

האצתי למהירות ליבה של 4.5

ואת הולטים העלתי ל 1.220

אני משאר שאני יכול להעולת עוד ל4.6-7 או אפילו יותר אבל זה אומר להעלות את הולטים ולא בה לי לקנות חלקים חדשים בזמן הקרוב...

אני חושב ש4.5 זה יפה 32% יותר ממה שקניתי

AIDA64 OVERCLOCK

Untitled.png

stability test או בשם היותר מוכר stress test

stabilitytest.png

תגידו מה דעתכם :)

פורסם

כל עוד לא הרצת בדיקת יציבות לא עשית OC, אוברקלוק בודקים תחת מאמץ וניטור טמפרטורות ולא מעלים סתם כך תדרים.

אתה בודק בכלל טמפרטורות,רק שתדע שזה לא כזה קירור אידיאלי ל-OC מאסיבי..

תוריד ותתקין תוכנת ניטור/בדיקת טמפרטורות כמו CPUID HWMonitorPro, תשגיח על טמפ 4 הליבות.

תוריד ותתקין OCCT בדיקת מאמץ ותפעיל בדיקה קשה למעבד למשך כרבע שעה, בדיקה רגילה למשך לילה שלם.

bOx4cGW.jpg

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקת מעמץ (תמונה שנייה זה התוצעות את הטמפרטורות) חצי שעה על עומס מירבי אני יבדוק בקשר למעמץ במשך הלילה ואת התוכנה שלך

פורסם

אם הצלחת 4.5 זה יפה מאוד, נפלת על הצד הוורוד של הסטטיסטיקה של האסוול.

אגב, מאמץ ותוצאות.

פורסם

חח רק עכשיו שמתי לב לטמפרטורות, אני כבר רואה איך המעבד שלך הולך להשרף בקרוב.

ליבה אחת הגיע לך לחום קריטי של 92 מעלות.

מה גם שלא בדקת בבדיקה הקשה של OCCT.

במצב שאתה נמצא לא הייתי מציע לך לערוך את הבדיקה הזו, אחרת או שתגיד שלום למעבד או שתקבל מסך כחול יפה.

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אל תעשה..עדיף מאשר שתעשה נזק וילך לך המעבד.

פורסם

האמת שהLINPACK AVX זה סתם לבדוק טמפ' , במדריך של OCCT רשום בפירוש שזה לא ליציבות

אם אתה רוצה לבדוק יציבות תריץ PRIME95 ל12 שעות מינימום על BLEND (תתעלם ממי שיגיד לך SMALL FFT) ותאפשר שם באפשרויות את הבדיקת שגיאות...

עריכה - 92 מעלות בבדיקה של AIDA64 ? בשניה שתריץ INTEL BURN TEST ובסגנון יצא לך עשן מהמארז.

פורסם

עדיין הטמפ׳ שלו גבוהות ביותר..

פורסם

כן זה מה שאמרתי, זאת לא כזאת בדיקה כבדה בטמפ', ברגע שהוא יריץ משהו כמו הIBT/LINX ואפילו פריים האחרון על SMALL FFTS המעבד מת תוך שניה או שתיים.

המתח ממש נמוך אז אני מניח שהוא משתמש בקירור מקורי של אינטל או משהו ?

פורסם
  • מחבר

שארתי שבעיקרון כל התוכנות הללו עושות את אותה פעולה מביאות את המעבד ל100% תפקוד בכל הליבות...

הקירור לא של אינטל כתבתי למלא מה יש לי. אני בעיקרון הלכתי אחרי מישהו שעשה את בדיוק כך(youtube) אז רגע מה לנסות עכשיו (חוץ מלהוריד מהמהירות הנוכחית) מה לנסות? אני כן רוצה overclocking על המעבד אבל מצד שני שיחזיק את ה3 שנים...

פורסם

arctic freezer xtreme rev.2 (קירור אוויר למעבד)

פורסם
שארתי שבעיקרון כל התוכנות הללו עושות את אותה פעולה מביאות את המעבד ל100% תפקוד בכל הליבות...

הקירור לא של אינטל כתבתי למלא מה יש לי. אני בעיקרון הלכתי אחרי מישהו שעשה את בדיוק כך(youtube) אז רגע מה לנסות עכשיו (חוץ מלהוריד מהמהירות הנוכחית) מה לנסות? אני כן רוצה overclocking על המעבד אבל מצד שני שיחזיק את ה3 שנים...

ממש לא נכון ... אתה יכול לקבל 60 מעלות ממשחק ב100% ואתה יכול לקבל באותו המצב בדיוק 90 מעלות מINTEL BURN TEST למשל ב100% שוב.

פורסם

אני עם 4770K D-14 תדר 4.4 מתח 1.23 הליבות מגיעות ל-90מעלות .המעבד הזה כל כך חם שאין מנוס אחר מאשר לפתוח ולהחליף משחה.

פורסם

בדקת בעזרת הבדיקה שהעלתי של OCCT?

פורסם
אני עם 4770K D-14 תדר 4.4 מתח 1.23 הליבות מגיעות ל-90מעלות .המעבד הזה כל כך חם שאין מנוס אחר מאשר לפתוח ולהחליף משחה.

אין מצב. אני יכול להתערב איתך שאין לך משחה טרמית או שהקירור לא יושב טוב בצד אחד. המאווררים מסתובבים בכלל ?

פורסם

אולי תחת הבדיקה זה מה שהוא מקבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים