עבור לתוכן

מפרט ל HTPC רכיבים איכותיים 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL

מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו'

. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מתוכננת רכישה של FULL HD 55 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, לשדרוג מינימלי בעתיד

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

אין סיבה לבזבז 3500 שקל הרכיבים מספיק איכותיים גם ב2300.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪272

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪429

מארז:

Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black

כמות: 1 - מחיר: ₪294

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪460

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪356

סה"כ: ₪2259

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף 2213 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ad8z1l54

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט,

האם אין טעם להשקיע בספק לא מובנה וגם חזק יותר למקרה שארצה להוסיף בעתיד עוד דיסק קשיח\כרטיס וידאו וכו' ?

כמו כן לא מצאתי באתר היצרן http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00001515

האם הספק הוא על תקן נצילות 80+ , דבר שכתוב ב"מדריך להרכבת מפרט" שהוא חשוב.

פורסם

אני הייתי לוקח מארז אחר. האם אתה רוצה רק מארז שוכב, או שגם "קובייה" ורגיל יתאימו?

בכללי אפשר גם לקחת מחשב מבוסס מעבד Vision של AMD שיתן לך תמיכה רחבה יותר בקידודי חומרה (כולל 3D) בזכות הליבה הגראפית המחוזקת.

פורסם
  • מחבר

יאיר,

על איזה מארז אתה ממליץ ? אני מעדיף שוכב או קובייה.

אם משנים את המעבד לAMD איזה חלקים אחרים צריך לשנות במפרט כדי שיתיאמו ?

פורסם

בכללי, הייתי ממליץ על Node 304 של Fractal Design או מארזי HTPC/קוביה של Lian-Li (כמו PC-Q07B וכדומה).

הבעיה היא שאם אתה לוקח מארז קטן שוכב או קוביה, אתה חייב לקחת לוח-אם תקן מיני-ITX, ולוח שכזה אין בחנות הנ"ל למעבדי AMD.

מה דעתך על מארז עומד קטן כמו Core 1000?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני מוגבל בגובה בתוך הארון לכ30 ס"מ, אז ה CORE 1000 לא יכנס.

מה בקשר ל YY 7304 Slim mATX Desktop + 250W TFX Delta או ל

YY 7302 Slim mATX Desktop + 250W TFX Delta

הם היחידים שמצאתי בTMS שאפשר להשכיב אותם, ותומכים לוח אם תקן מיקרו.

האם אפשר לשים AMD Vision על לוח אם מיקרו ?

פורסם

yeong yang היא לא החברה הכי איכותית שיש. דלתא הם ספקים סבירים.

אני מניח שיש לוחות מיקרו למעבדי Vision אך אין אותם בחנות הזו ומבחר הלוחות די מצומצם.

בכללי ניתן לקחת מעבד אינטל, ואם תראה שמבחינת תמיכה הוא לא מספק עבורך (בספק אם זה יקרה), תוכל להוסיף כרטיס כמו HD5670 שעולה שם 275 ש"ח.

תוכל לרשום לי מה גובה, עומק ורוחב השטח שלתוכו אתה רוצה להכניס את המארז?

פורסם
  • מחבר

רוחב 50 גובה 31.5 עומק 53

אפשר אולי להסיר את הרגליים של ה core 1000 כדי להרוויח את ההפרש בגובה, אבל אז מוותרים על יכולת ההשתקה של ארבעת רגליי הגומי (וגם הוא יראה פחות מרחף באוויר...)

עוד נקודה היא העובדה שלUSB3 יש להם דגם מיוחד CORE 1000 USB 3.0 ולא בטוח שיש אותו לTMS.

אחרי שיטוט באינטרנט כדי לראות האם הרגליים ניתנות להסרה אני גם מתחיל קצת להתאהב במארז הזה. הרעיון של האיוורור שדוחף אוויר במקום להוציא אותו, והמראה החלק (והפילטר) מקדימה הם ללא ספק נקודות מנצחות.

אולי אני צריך לוותר על ההתעקשות שלי לרכוש ב TMS, אם לחנויות אחרות יש מבחר אחר של מארזים או לוחות אם שיותר מתאימים לAMD. פשוט היה לי נסיון קנייה מאוד מוצלח איתם וגם כאן בפורום הרבה ממליצים עליהם.

פורסם

אני בספק אם להוריד את רגלי הגומי זה יהיה רעיון טוב.

תשאל ב-TMS אם יש להם את ה-NODE 304 של אותה החברה, עושה רושם שהם הורידו אותו לא מזמן משום מה. אם כן, זה יכול להיות מארז מושלם עבורך.

בנוגע ל-AMD, כמה יציאות האודיו אתה צריך? כי אם אתה זקוק ל-5 או 6, זה יכול להיות בעייתי כי רוב הלוחות באים עם 3 חיבורים בלבד.

הנה למשל מפרט אפשרי, הכולל מעבד משתלם עם קירור שקט, לוח-אם מפוצ'ר מאוד עם מגוון חיבורים (כנס לאתר הבית), מארז קוביה איכותי- גם כאן כנס לאתר הבית ע"מ לראות את תכונותיו וגודלו. סטיק של 8 ג'יגה זיכרון (אתה גם יכול לקחת 4 ג'יגה בלבד, גם יספיק עבור שימושיך), כונן קשיח בנפח טרה, צורב, ספק איכותי עם תקן 80+ כסף (אפשר להחשיב אפילו זהב בארץ) וכמובן מערכת הפעלה.

ניתן להוסיף את כרטיס המסך הזה לקבלת יכולת קידוד חומרתי מורחבת, אך בספק אם צריך. מציע לך לשאול את החנות (כנ"ל לגבי השקט של הכרטיס).

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪272

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77N-WIFI

כמות: 1 - מחיר: ₪600

מארז:

Lialn-Li PC-Q07B

כמות: 1 - מחיר: ₪383

ספק כוח:

FSP RAIDER 450W 80Plus Silver 36A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪276

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪460

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪356

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2795

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2740 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/jhwy4rqa

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות,

אכן אין להם את הNODE 304 במלאי כרגע, אז בסוף הלכתי על מפרט האינטל שהמלצת.

השינוי היחידי שעשית בהמלצת החנות הוא להחליף את לוח האם הסופר משופצר ב Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155 ו DWA-125

פורסם
השינוי היחידי שעשית בהמלצת החנות הוא להחליף את לוח האם הסופר משופצר ב Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155 ו DWA-125

מה? לא הבנתי.

פורסם

אתה יודע, יש סיבה שבגללה שמתי לך את ה-Z77N - הוא הרבה יותר משתלם.

הפרש המחירים בין הלוחות הוא 171 ש"ח והוא חוסך לך את הקניה של סטיק wifi עם קליטה נחותה יותר (כלומר הפרש המחירים הוא סה"כ 116) ואתה מקבל גם: 2 חיבורי רשת, בלוטות', תמיכה ברייד, 2 חיבור SATA 6Gb/s במקום אחד, Quick Sync שמאפשר לך לבצע קידודים/המרות בזמן קצר יותר ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים