פורסם 2013 ביולי 1012 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לקנות HD נייד 2.5" ללא חשמל.חשוב:אני עובד על macbook pro וגם על windows ב pc נייח.usb 3/2exFAT - חייב1TB ומעלהתקציב עד 400 שקל +-אשמח לקבל המלצותאני אישית התלבטתי בין:a-data ch11WD My PassportTranscend StoreJet25M3או25H3Pשאין לי מושג מה ההבדל ביניהם.אשמח לעזרה.תודה מראש
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים המלצה שלי קח את ה-TRANSCENDStoreJet 25M3/StoreJet 25H3P3 שנים אחריות בניגוד לאחרים, זו אחת הסיבות.מלבד זה אין הבדלים משמעותיים אם בכלל בינו לבין האחרים.קניתי לחבר והוא מאוד מרוצה. נערך 2013 ביולי 1012 שנים על-ידי Ori ZEE7
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים מחבר האמת באייבורי המליצו לי על a-dataוטענו שאחד המוכרים שם רכש כזה והוא מנצל כמו שצריך את ה- usb3וטען שהעביר קובץ והמהירות הגיע ל 100-120 מגה לשניה.נדלקה מנורה ואמרתי לעצמי, הם כנראה מנסים לקדם מוצר מסויים...ואני לא יודע כמה לאמין לזה.אבל חבר שלי קנה WD My Passport 1tb ובמחשב אצלי העברנו על 90 מגה בייט לשניה.אז לגביTranscend לא יודע למה אבל אני לא ממהר לקנות אותו.אולי בגלל החברה שמוכרת אותו ksp שאני לא אוהב את השירות שלהם.בלי שום קשר..חשוב לי האמינות של ה HD ומהירות.אשמח לשמוע חוות דעת נוספות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.