עבור לתוכן

צריך המלצה למשחק מכוניות על שלושה מסכים..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים..

אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי.

הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה?

לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות.

חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים?

עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?

פורסם

עדיף שלט של PS.

השלט של XBOX ממש כבד ומרושל.. לא נוח בידיים.

מצד שני, XBOX אלחוטי. לשיקולך אם זה קריטי.

לגבי האייפון, זה הדבר הכי לא נוח שקיים.

גם אם תצליח לגרום לו להתנהג כהגה (לא מכיר שזה אפשרי, אבל נניח), לא תוכל לשלוט איתו בבלמים ובכל מיני פעולות אחרות בצורה נוחה.

פורסם

ההמלצה שלי הייתה ותישאר GRID הראשון. משחק נהדר עם הסתגלות קצת קשה.

כבעלים של G27, ברגע שהולכים על סט הגה + דוושות + הילוכים אין דרך חזרה.

פורסם

אלא אם תוכל להשתמש בסט בצירוף Live for speed לסימולציית נהיגה בשבילה?

זה שמוכר ב800, רלוונטי? קנה.

פורסם
  • מחבר

רגע אם הוא רשם הגה G27, זה כולל גם דוושות והילוכים?

פורסם

עידן, השלט של הPS משמעותית קל יותר.

השלט של XBox ממש כבד, באופן שמכביד ולא נוח. הסיבה היא בעיקר הסוללות שמאוד כבדות.

בנוסף, השלט של Xbox נכבה רק עם שליפת הסוללות (אין כפתור כיבוי). זה ממש מגוחך..

פורסם

^ הוא נכבה אוטומטית אחרי משהו כמו 10-15 דקות שהוא ללא שימוש. אבל מה שמטומטם הוא שאם תחבר אותו לXBOX אז יש אפשרות לכבות אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור של הלוגו של ה XBOX/

אני אישית אוהב את השלט של הXBOX, לדעתי הוא מאוד נוח ולא כבד מידי...

בכל מקרה, אם זה בחירה בין מקלדת או קונטרולר מכל סוג שהוא, לך על הקונטרולר. לדעתי הרבה יותר נוח

פורסם
  • מחבר

כנראה שאלך על הקונטרולר, גם מבחינה כספית וגם מבחינת זה שאוכל לשחק איתו משחקים כגון טומבריידר.

כדאי להזמין מחו"ל?:

http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Xbox360-Black-/180904040853?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item2a1eb89995

כמעט 130 ש"ח לעומת 180 בארץ..

פורסם
עידן, השלט של הPS משמעותית קל יותר.

השלט של XBox ממש כבד, באופן שמכביד ולא נוח. הסיבה היא בעיקר הסוללות שמאוד כבדות.

בנוסף, השלט של Xbox נכבה רק עם שליפת הסוללות (אין כפתור כיבוי). זה ממש מגוחך..

מה אתה אומר? בטח שיש כפתור כיבוי!

צריך ללחוץ רק אל הכפתור הלפן מבלי להוציא האת הסוללות בכלל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
כנראה שאלך על הקונטרולר, גם מבחינה כספית וגם מבחינת זה שאוכל לשחק איתו משחקים כגון טומבריידר.

כדאי להזמין מחו"ל?:

http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Xbox360-Black-/180904040853?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item2a1eb89995

כמעט 130 ש"ח לעומת 180 בארץ..

מקווה בשבילך שלא הזמנת כבר. הקישור שנתת זה לקונטרולר בלבד ללא המתאם האלחוטי שמתחבר למחשב.

אגב, כאחד שניסה הרבה קונטרולים אין משתווה לגיימפד של Xbox. בלי קשר לנוחות \ ארגונומיה \ יציבות \ זמן סוללה וכו',

רק בגיימפד הזה אתה תקבל 100 אחוז תאימות למשחקים תומכים.

לדוגמא עם הלוגיט'ק רמבלפד 2, חלק מהמשחקים בכלל לא היו מזהים אותו ואז הייתי צריך להתחיל להתעסק עם תוכנות צד שלישי וכו', והדבר היותר מעצבן היה, כשאתה מתחיל משחק חדש, ב Tutorial או במהלך המשחק, רשום לך "לבצע פעולה כזאת וכזאת תלחץ על X ו Y ביחד" כשאצלך בפועל המקשים בכלל ממוספרים ללא אותיות.. אז אתה צריך להתחיל לחפש, ואז לזכור במהלך כל המשחק ש X כחול אצלך זה 2.

בקיצור, אין משתווה לו.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל יצאתי כבר מלפפון..

הזמנתי וזה צריך להגיע, כנראה שאמכור אותו ואקנה מקורי מאייבורי ב180₪.

פורסם

אגב.. קונטרולר של פלייסטיישן 3 יעבוד אם אני אחבר אותו למחשב עם הכבל שלו? או שהוא מותאם רק ל PS3 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים