פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אוקי נראה שהאחראי לקרטועים הוא הINTERNET EXPLORER.עכשיו השאלה איך ולמה.ומה אפשר לעשות כדי להתפתר מהבעיה.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אתחלתה את חלונות לאחר השנוי ?לפי הבדיקה שאתה עשיתה מי שמשתמש בדיסק זה היהlocal system network restrictedוזה קשור גם ל SUPERFETCH .תיבדוק שוב מי זה שמעסיק קשיח עכשיו אחרי ביתלתה את SUPERFETCH . נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים בכל הדיון פותח הדיון שולח הודעות דרך הCHROME.מסקנה: הוא בכלל לא משתמש בIE.אם אני צריך לנחש על פי מה שידוע, הבעיה יכולה להיות רושעה שמנצלת פירצת אבטחה בACTIVE X דרך הIE.צריך לעשות כמה סריקות לרושעות עם תוכנות מתאימות.ואולי כמוצא אחרון להסיר לגמרי את הIE אם אפשר.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר Ivanכן הפעלתי מחדשהתחלתי לשים לב יותר לדפדפן כפי שנאמר לי כאן, שאולי הבעיה היא בו,ואני שם לב כרגעוכשהדפדפן פתוח על אתרים מסויימים, דרך אינטרנט אלחוטי הדיסק עובד על 100אחוז, ועל אתרים מסויימים הוא עובד רגילהאתרים שגורמים לעבודה על 100 אחוז לדוגמא הפורום הזה , שלוקח לו להיטען ממש הרבה זמן,אתרים שנפתחים ממש מהר ושהדיסק עובד על 20 אחוז גג, לדוגמא GIMAIL , יוטיובכשחיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל, הכניסה לכל האתרים הייתה ממש מהירה , ודיסק היה על 20 אחוזניסיתי זאת בשני הדפדפנים, כרום, IE נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי KOBOKOBO
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים כשאתה לא מפעיל IE, עדיין יש פעילות IE בRESOURCE MONITOR כמו שרואים בתמונות הקודמות?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים הכל כנראה עכשיו בסדר אצלך.לא ברור לי איך בחלונות 8 מחשבים כמה הדיסק עסוק אבל תוכל לראותבתמונה שלי שגם כאשר אין בכלל פעילות זה מראה 100 אחוז. לדעתי התצוגה מטעהוהייתי מתעלם ממנה בשלב זה. הפעילות בגרף שלך צריכה להיות דומה לגרף שלי כאשר המחשב במנוחה.תתעלם וסע לשלום. נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים לא אין פעילות של הדפדפן כשהוא לא פועלאז כשהIE סגור הכל בסדר?וכשהוא פתוח יש איטיות שקשורה לפעילות הרדיסק ו/או מעבד?
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים זאת לא היתה השאלה שלי.אני שואל רק לגבי הIE.כשהוא פתוח, תמיד יש פעילות שלו במהירות כמה מגה לשניה?(כן, לא)וכשהוא סגור אותה פעילות שלו נעלמת?(כן, לא)אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, אז יש לך משהו רץ על הIE(אולי toolbar/plugin סורר/זדוני).אם התשובה לשאלה השניה היא לא, אז אולי יש לך רושעה פעילה.
פורסם 2015 באוקטובר 510 שנים *** הודעה נמחקה נרשמה בטעות *** נערך 2015 באוקטובר 510 שנים על-ידי crivac
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.